Få profitabel vækst

Google Ads-bureau i København

Som Google Ads bureau er det vores opgave at skabe profit for vores kunder ved hjælp af annoncer i Google. Med vores hjælp er du sikret, at nå ud til din præcise målgruppe, så dine produkter, ydelser og brand udelukkende bliver vist frem til potentielle kunder. På den måde undgår du at bruge tid og penge på at blive vist frem på irrelevante søgninger, der i sidste ende ikke gavner din bundlinje.

Vores arbejde tager udgangspunkt i konkrete og gennemarbejdede målgruppe- og søgeordsanalyser, og du er derfor sikret datadrevne resultater, som vi hele tiden kan optimere. Det gør vi blandt andet ved at reducere klikpriser ved hjælp af relevans samt at vælge de søgeord, som skaber den bedste ROAS.
Få profitabel vækst

Afspil video

Kåret til "Best Global Integrated Search Agency"

"Vi forventer store ting fra dem i fremtiden!
Bureauet har uden tvivl sat nye standarder for deres integrerede search med deres banebrydende framework."

Det var en del af udtalelsen fra dommerne til Global Search Awards omkring vores kåring til "Best Global Small Integrated Search Agency 2023".

Vi er utrolig stolte over denne pris og vi vil fortsætte med at sætte nye standarder som et Awardvindende Google Marketing Powerhouse.

LAZZAWEB vinder Global Integrated Search Agency
Google Ads København

Få annoncer på Google i hele Danmark eller lokalt omkring København

Vi er specialister i Google-marketing, og derfor ved vi lige præcis, hvad der skal til for at skabe dominans på søgemaskinen. Ved at øge din synlighed på Google, har du lettere ved at nå ud til dine potentielle kunder, og dermed øge trafikken og i sidste ende omsætning på din hjemmeside eller webshop. Google Ads er en stor del af dette, og som specialister står vi klar til at hjælpe dig med at nå dine mål.

Vi er et Google Marketing Powerhouse, og tilbyder derfor selvfølgelig også SEO i København.

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0

Vi ser holistisk på Google som én marketingkanal

Få profit fra Google med vores verdensførende Google-marketing framework, der er skabt til vækstparate virksomheder.
0%
af vores kunders omsætning kommer direkte fra Google-marketing.
0%
stigning i Google-omsætning. Så meget vækster nye kunder i gns. indenfor 12 mdr.
0 mia. kr.
er den totale omsætning, vi har skabt for vores kunder gennem Google-marketing.

Skab maksimal performance med vores Google Ads-ekspertise i København

LAZZAWEB er dit foretrukne Google Ads-bureau i København, og vi er dedikerede til at skabe værdi og profit for din virksomhed gennem effektive annoncer på Google. Ved at samarbejde med os får du en række fordele, der vil styrke din online tilstedeværelse og hjælpe dig med at nå dine mål.

Målrettet annoncering: Vi bruger nøje udarbejdede målgruppe- og søgeordsanalyser til at sikre, at dine annoncer kun når ud til din præcise målgruppe. Dette reducerer spild af tid og penge på irrelevante søgninger og sikrer, at dine annoncer når ud til potentielle kunder, der faktisk er interesserede i dine produkter eller ydelser.

Datadrevne resultater: Vi baserer vores arbejde på solid dataindsigt og konstant optimering. Ved at analysere og optimere løbende kan vi reducere klikpriser og sikre den bedst mulige ROAS (Return on Ad Spend). Du kan være tryg ved, at din Google Ads-konto er i professionelle hænder, der konstant arbejder på at forbedre dine resultater.

Ekspertise og erfaring: Som et Google Marketing Powerhouse har vi mange års erfaring med digital markedsføring og en dyb forståelse for, hvordan man skaber dominans på Google. Vi er specialister inden for Google Ads og kan hjælpe dig med at øge din synlighed, generere trafik og øge omsætningen på din hjemmeside eller webshop.

Vælg os som din Google Ads-partner i København og oplev den værdi, vi kan tilføre din virksomhed gennem vores ekspertise, målrettede annoncering og datadrevne tilgang. Vi er klar til at hjælpe dig med at nå dine mål og blive en dominant spiller på Google.

Virksomheder, der har opnået kraftig vækst

Watery x LAZZAWEB

Proaktiviteten er et andet sted, end jeg nogensinde har oplevet tidligere. Det er LAZZAWEB, der kommer til os med de ting, som vi skal lave, og de har forventninger til det, vi skal nå – ellers kommer vi ikke til at lykkes på den lange bane. Vi er til stede i flere markeder, og på et helt nyt marked har LAZZAWEB på blot 6 måneder vækstet vores nye marked til en månedlig millionomsætning.

Daniel, Indehaver

Watery

LAZZAWEB's ekspertise inden for Google Ads har ikke kun øget vores synlighed, men har også betydet, at vi har opnået en betydelig forbedring i at skaffe leads, som konverterer til kunder.
Deres evne til at tilpasse sig vores specifikke behov og mål har sat os i stand til at maksimere vores annoncebudget og opnå en betydelig værdi for vores investering.

Marc, Performance Manager

Spar Nord

Totteland x LAZZAWEB

Vi har haft utrolig svært ved at udnytte vores potentiale på Google. Efter vi har flyttet vores Google-marketing over til LAZZAWEB, har samarbejdet de seneste 12 måneder resulteret i en stigning i Google omsætning på 130 % samtidig med en forøgelse af ROAS på 20 %. Så hvis andre ønsker et Google-bureau, der arbejder proaktivt og har ekstrem bred viden inden for Google, så er det LAZZAWEB man skal gå til.

Frederik, direktør

Totteland

Allerede efter nogle måneders samarbejde med LAZZAWEBs dedikerede team begynder resultaterne at vise sig i form af øget trafik og bedre Google ranking på strategisk vigtige forretningsområder.

Samspillet på tværs mellem Paid og Organic har betydet optimering af budgettet samt en mere bevidst fordeling mellem organisk og betalt. Det tætte samarbejde og den gode opfølgning skaber samtidig engagement i eget team. Det sikrer, at vi sammen opnår rigtig gode resultater.

Helle, Seniorkonsulent

Beierholm

pixiform x LAZZAWEB

Vi lod os desværre ”lokke”(overbevise) til at skulle prøve et nyt setup af vores marketing, her i blandt at samle håndteringen af diverse betalte kanaler, hos ét bureau. Det betød også, at vi opsagde vores aftale med LAZZAWEB - Kæmpe fejl!

Efter 2 måneder, måtte vi blankt erkende vores fejl – og vende tilbage til LAZZAWEB.
Vi har nu udvidet vores samarbejde med en webshop mere, da alle beregninger fortalte os, at det er for dyrt at lade være.

Ole, direktør

Pixiform

Vi har et forrygende samarbejde med LAZZAWEB - deres avancerede strategi for vores Google-annoncering har været en stor succes, som har ført til en markant øgning i vores nettofortjeneste.

Vores samarbejde har stået på i mange år og har ført til både gode resultater, stærke relationer og senest en pris ved Global Search Awards i kategorien: Best Use of Search – Retail / Ecommerce (PPC)

Mads, E-commerce Manager

Cykelexperten.dk

I den tid vi indtil nu har samarbejdet med LAZZAWEB, har de ikke kun eksekveret på en ny og mere langsigtet strategi, men også været fuldt ud tilgængelige og proaktive ifbm. forbedringsforslag på vores marketingstrategi.

Vi er meget glade for vores samarbejde med LAZZAWEB, hvor de tydelige resultater vi skaber, vil have betydning for hele vores marketingstrategi.

Simone, Ecommerce Manager

Jacobsen Plus

Det, der skiller LAZZAWEB ud, udover deres enestående faglige dygtighed, er deres proaktivitet. De går langt ud over det forventede for at sikre, at vores Google-presence er i topform, og de er altid parate til at foreslå og implementere forbedringer. LAZZAWEB været en nøglefaktor i vores digitale marketingstrategi.
Vi kan varmt anbefale dem til enhver virksomhed, der søger ekspertise inden for Google Ads og en proaktiv samarbejdspartner.

Oliver, Chief Business Developer

Freeway ApS

Tromborg LAZZAWEB

Selv om vi har et dygtigt team, har vi ofte oplevet udfordringer med at holde os opdateret på den nyeste viden og høje ekspertise inden for Google-marketing.

Vi har opnået intern opkvalificering af vores team og et utroligt højt sparringsniveau, der har gjort, at Google-marketing er blevet et centralt element for fremtidig vækst. Vi kan varmt anbefale at bruge LAZZAWEB, som sparringspartner til inhouse marketingteams.

Holger, marketingchef

Tromborg

Når jeg ringer til LAZZAWEB, føler jeg, at jeg ringer direkte til Google. Der er altid professionel sparring, rådgivning, vidensdeling og proaktiv handling fra deres side.

Jeg mærker tydeligt et stort fokus på relation og nærvær, og med et højt fagligt niveau, er de i stand til at perspektivere og hjælpe din forretning til at nå nye succesfulde højder.

Jacob Bech, Head of Marketing

Frederik Bagger

Astrid - Partner BY IC

Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med LAZZAWEB i over to år nu, og vores oplevelse har været intet mindre end enestående. Med LAZZAWEB har vi flyttet vores fokus fra en simpel ROAS-model til en effektiv profitorienteret strategi gennem Google, som har sikret stor profitabel vækst.

Vi har allerede i indeværende år skabt en vækst i omsætning på 74% i det indeværende år med en tocifret millionomsætning genereret gennem Google.

Astrid, Partner

BY IC

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO. 
cross