Vores specialer. Jeres succes.

Google Ads Kolding

Har du brug for eksperthjælp til AdWords i Kolding? Hos LAZZAWEB tilbyder vi en landsdækkende service, hvor vi blandt andet hjælper vores kunder med at oprette succesfulde AdWords-annoncer. For at få succes med Google Ads skal du gøre en helhjertet indsats, og det er ikke noget, som du kommer legende til.

Med vores hjælp kan du være sikker på, at det giver bonus i sidste ende, og at AdWords også kommer til at gøre noget godt for din virksomheds bundlinje.

Kort Syddanmark - Kolding

Har du allerede prøvet kræfter med AdWords i Kolding?

Hvad enten du allerede kender til AdWords, eller det er et helt nyt område for dig og din virksomhed, sidder vi klar til at hjælpe dig og møde dig præcis der, hvor du er. For at være helt på det rene og sikre at vi taler det helt samme sprog, vil vi kort introducere dig for, hvad Google Ads er for en størrelse.

Hver eneste gang du foretager en Google-søgning, vil dine øjne blive mødt af Google Ads annoncer. De fire første resultater, der tordner frem på skærmen, når du søger efter en virksomhed, et produkt, et begreb eller noget helt fjerde, er annoncer, som afsenderen har betalt for. Disse annoncer går under navnet Google Ads, og du kan altså her betale dig fra at få et topresultat hos søgemaskinen Google.

Derfor skal du have vores hjælp til Google Ads i Kolding

Patrik Lazzarotto - CEO & Founder

Vi kan sikkert godt blive enige om, at Google Ads lyder til at være et fordelagtigt annonce-værktøj – og det er det helt sikkert også. Det kræver dog den helt rette indsats og en masse ekspertviden at få succes med det. Og det er netop det, som vi kan tilbyde dig.

Hvorvidt du får succes med AdWords i Kolding eller ej, afhænger blandt andet af, om der bliver valgt de rigtige søgeord, om annoncen bliver sat op på den mest optimale måde, og om du har valgt de bedste geografi-kriterier. Med vores hjælp slipper du for at lade tvivlen komme dig til gode. Vi har nemlig helt styr på, hvordan vi får skabt de bedste Google Ads annoncer målrettet netop din virksomhed.

Har du endnu ikke eksperimenteret med AdWords, er det på høje tid at komme i gang. Det er et annonce-værktøj, som stort set alle virksomheder kan have gavn af, og som heller ikke du må misse. Skal vi hjælpe dig med at komme godt i gang med Google Ads i Kolding? Så er vi kun et opkald væk.

Google Ads versus AdWords?

AdWords er det oprindelige navn for den annonce-tjeneste på Google, som du kan købe dig til. Sidste år ændrede Google navnet fra AdWords til Google Ads, og det er dermed det officielle navn for annonce-værktøjet i dag. Begge betegnelser bliver dog stadig brugt i flæng, og vælger du at indgå et samarbejde med os om Google Ads i Kolding, kan det også sagtens være, at du vil høre os bruge begge navne.

Screenshot fra Google af søgning på herrebukser

Det siger vores kunder

SNT case - Christian Aachmann

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Marketingdirektør

Shaping New Tomorrow

Skallerup Seaside Resort logo

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Marketingkoordinator

Skallerup Seaside Resort

DIGURA case LAZZAWEB - Mike Vestergaard

Vi måler altid samarbejdspartnere på tre mål; Rapportering, kommunikation og kvalitet af arbejde (i dette tilfælde: Hvor mange kunder giver det) – Her har LAZZAWEB scoret max.

Ligeledes er hele deres team altid smilende og imødekommende på kontoret, hvilket betyder meget for os.

Mike Vestergaard

Adm. direktør

DIGURA

Andreas Lindholm

Hvis du gerne vil have succes, så skal du vælge LAZZAWEB. Jeg har samarbejdet med LAZZAWEB igennem flere år nu og jeg kunne ikke være mere tilfreds med deres arbejde. Udover deres meget høje kompetanceniveau, så forstår de sig virkelig på kundeservice. Kan klart anbefales!

Andreas Lindholm

Tidl. Salgschef

Fleasing

Reservedele - Thomas

Vælger man LAZZAWEB som sit marketingbureau, kan man forvente gennemsigtighed og ærlighed. Det er tilmed ikke et bureau som alle andre. Her er der tale om samarbejdspartnere af højeste kvalitet. De tager det store slæb, mens man som kunde også skal være med, for at skabe de bedste resultater, hvilket MANGE bureauer kan lære meget af.

Thomas Nygaard

E-commerce manager

Reservedele.nu

LAZZAWEB er omtalt i
Mathias Teis og Frederik Stenbjerg

Vil du høre, hvad vi
kan gøre for jer?