Få dominans på Google

Google Ads Vejle

Er du på jagt efter et professionelt bureau, der kan hjælpe din virksomhed med Google Ads i Vejle? Hos LAZZAWEB er vi Google Ads specialister.

Vi kan ikke bare hjælpe dig med at sætte dine annoncer op – vi kan også forsikre dig om, at dine Google Ads-annoncer performer og har en positiv effekt på bundlinjen i din virksomhed.
Tal med en specialist

Afspil video

Google Ads Vejle

Din specialist i Google Ads i Vejle

Vi har hovedsæde i Aalborg, men vi hjælper dagligt kunder over hele landet med deres Google Ads indsats. Det har ingen betydning for os, hvorvidt du har brug for hjælp til Google Ads i Vejle eller på Sjælland. De opgaver, som vi udfører for vores kunder, kan løses på tværs af landegrænser, hvis det skulle være. Og skulle der være behov for akut et fysisk møde for at løfte opgaven, er der heldigvis ikke mere end nogle få timers kørsel fra Aalborg til Vejle.

Hvad koster Google Ads i Vejle?

En af de ting, der gør Googel Ads til et helt specielt og unikt annonce-værktøj, er, at du betaler per klik. Det vil altså sige, at du betaler et beløb, hver gang en bruger klikker på din Google Ads-annonce. Betalingsmetoden bliver også kaldt for PPC, Pay Per Click, og det giver dig en række fordele som virksomhedsejer.

Bliver der ikke klikket på din annonce, kan det roligt siges, at succesraten er meget lav, men til gengæld skal du så heller ikke rigtig betale noget for det. Det vil altså sige, at der er en lav risiko forbundet med at tage Google Ads i brug.

Når vi samarbejder med dig om Google Ads i Vejle, er det dog langt fra vores plan, at du skal ende ud med ikke at betale for annonce-værktøjet. Det vil jo betyde, at du ikke får fat i nogle af dine potentielle kunder, og at du ikke får succes med din Google Ads-indsats.

Får du vores hjælp til din indsats, tør vi godt garantere dig, at du får succes med dine annoncer – lige så vel som alle vores andre kunder med vores hjælp har opnået stor succes. Vi arbejder dagligt med værktøjet, og vi sørger gerne for, at også du får succes med Google Ads i Vejle.

Virksomheder, der har opnået kraftig vækst

Når jeg ringer til LAZZAWEB, føler jeg, at jeg ringer direkte til Google. Der er altid professionel sparring, rådgivning, vidensdeling og proaktiv handling fra deres side.

Jeg mærker tydeligt et stort fokus på relation og nærvær, og med et højt fagligt niveau, er de i stand til at perspektivere og hjælpe din forretning til at nå nye succesfulde højder.

Jacob Bech

Frederik Bagger

Morten Nielsen, Traffic & Performance Manager hos Spar Nord

Hos Spar Nord har vi været i markedet efter et nyt bureau, der sammen med os kunne løfte vores synlighed i Google til et yderligere niveau. Efter en bureau runde var vi ikke i tvivl om, at LAZZAWEB var det rette match. Deres meget specialiserede viden og grundige tilgang gav os tryghed i vores beslutningsproces. Vi oplever en stor proaktivitet, der styrker vores samlede marketingindsats og position i markedet.

Morten Nielsen

Spar Nord

Niels - Head of Ecommerce

LAZZAWEB har indfriet vores forventninger. Det er et suverænt stærkt og tæt samarbejde, hvor vi har følt os i de helt rigtige hænder. Viljen til at vækste vores forretning har været en fornøjelse at opleve.

Niels Nedergaard Larsen

Mogens Daarbak

Sanzi Beauty

LAZZAWEB tænker ikke i siloer og ser Google som én samlet marketingkanal, hvor sammenspillet mellem Google Ads og SEO skaber en stærk synergi. Dét mindset var noget, som tiltalte os.
Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til alle vækstparate virksomheder.

Robert Friedrich

Sanzi Beauty

Astrid - Partner BY IC

LAZZAWEB har spillet en afgørende rolle i vores vækst de seneste 12 måneder. Kompetente konsulenter, som har 100% styr på hvad de laver og er villige til at gå det ekstra skridt for at lykkes.

Jeg giver mine bedste anbefalinger.

Astrid Ingemann Christensen

BY IC

Camilla - Skallerup Seaside Resort

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Skallerup Seaside Resort

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Shaping New Tomorrow

LAZZAWEB er omtalt i
Dansk markedsføring logo
BT logo
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 300 kunder siden 2015
Mathias Teis - CSO og Partner LAZZAWEB

Klar på Google-dominans?

Vi skaber brancheførende resultater. For vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO, som mange overser.
cross