Få profitabel vækst

Google Ads Viborg

Søger du en ekspert i Google Ads nær Viborg? Så er du landet det helt rette sted. Hos LAZZAWEB kan vi hjælpe dig med at optimere din Google Ads indsats, uanset hvor i landet din virksomhed er placeret.

Du kan opnå rigtig gode resultater med Google Ads, og noget af det bedste ved annonce-værktøjet er, at du kun betaler for de klik, som annoncerne medfører.
Tal med en specialist

Afspil video

Professionel hjælp til Google Ads i Viborg

Det er lidt forvirrende, at både AdWords og Google Ads flittigt bliver anvendt om det samme annonce-værktøj. Det forholder sig nemlig således, at det er to betegnelser for præcis den samme tjeneste. Google startede ud med at kalde værktøjet AdWords, men sidste år ændrede det navn til Google Ads.

Vil du gerne have hjælp til Google Ads i Viborg eller en hvilken som helst anden del af landet, kan du roligt lade os varetage opgaven. Vi arbejder med Google Ads dagligt, og vi er eksperter i at opsætte dine annoncer rigtigt, så du får mest muligt ud af dem. Hos os er du i trygge og professionelle hænder, og vi vil gøre vores til, at du får succes med din virksomhed.

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0

Sådan får du succes med Google Ads i Viborg

Det lyder måske ret så nemt det der Google Ads. Og det er det såmænd også, hvis du får et professionelt bureau til at hjælpe dig med at sætte dine annoncer op. Det er nemlig ikke tilfældigt, hvorvidt du får succes med dine Google Ads annoncer eller ej.

Det afhænger af en lang række af faktorer, som eksempelvis hvor godt din annonce er sat op, om du har valgt de rigtige søgeord, og hvad du slår dig på i forhold til geografi. Med vores hjælp tør vi godt sikre dig, at du får succes med Google Ads i Viborg.

Skal vi hjælpe dig med Google Ads i Viborg?

Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du er interesseret i at indlede et samarbejde med os. Vi har base i Aalborg, men det hindrer os ikke i at hjælpe dig med Google Ads i Viborg eller hvilken som helst anden dansk by. Vores indsats skaber resultater og kan få din virksomhed frem i verden. Vil du gerne have succes med din virksomhed, og er du helt grøn inden for Google Ads, så kontakt os allerede i dag.

Hvad er Google Ads helt præcist for en størrelse?

Selvom du måske ikke umiddelbart er skarp på, hvad Google Ads er for en størrelse, er du helt sikkert stødt på det hundredvis af gange. Hver eneste gang du googler noget, møder du nemlig en række af Google Ads annoncer.

Hvad enten du laver en søgning på Google efter en virksomhed, et produkt eller noget helt tredje, vil de fire øverste resultater, der dukker op på siden, altid være annoncer, som bliver betalt for. Og disse annoncer er dem, der bliver benævnt som Google Ads eller AdWords. Google Ads er sagt med andre ord en måde at snyde foran i køen mod betaling.

Virksomheder, der har opnået kraftig vækst

Watery x LAZZAWEB

Proaktiviteten er et andet sted, end jeg nogensinde har oplevet tidligere. Det er LAZZAWEB, der kommer til os med de ting, som vi skal lave, og de har forventninger til det, vi skal nå – ellers kommer vi ikke til at lykkes på den lange bane. Vi er til stede i flere markeder, og på et helt nyt marked har LAZZAWEB på blot 6 måneder vækstet vores nye marked til en månedlig millionomsætning.

Daniel, Indehaver

Watery

LAZZAWEB's ekspertise inden for Google Ads har ikke kun øget vores synlighed, men har også betydet, at vi har opnået en betydelig forbedring i at skaffe leads, som konverterer til kunder.
Deres evne til at tilpasse sig vores specifikke behov og mål har sat os i stand til at maksimere vores annoncebudget og opnå en betydelig værdi for vores investering.

Marc, Performance Manager

Spar Nord

Totteland x LAZZAWEB

Vi har haft utrolig svært ved at udnytte vores potentiale på Google. Efter vi har flyttet vores Google-marketing over til LAZZAWEB, har samarbejdet de seneste 12 måneder resulteret i en stigning i Google omsætning på 130 % samtidig med en forøgelse af ROAS på 20 %. Så hvis andre ønsker et Google-bureau, der arbejder proaktivt og har ekstrem bred viden inden for Google, så er det LAZZAWEB man skal gå til.

Frederik, direktør

Totteland

Allerede efter nogle måneders samarbejde med LAZZAWEBs dedikerede team begynder resultaterne at vise sig i form af øget trafik og bedre Google ranking på strategisk vigtige forretningsområder.

Samspillet på tværs mellem Paid og Organic har betydet optimering af budgettet samt en mere bevidst fordeling mellem organisk og betalt. Det tætte samarbejde og den gode opfølgning skaber samtidig engagement i eget team. Det sikrer, at vi sammen opnår rigtig gode resultater.

Helle, Seniorkonsulent

Beierholm

pixiform x LAZZAWEB

Vi lod os desværre ”lokke”(overbevise) til at skulle prøve et nyt setup af vores marketing, her i blandt at samle håndteringen af diverse betalte kanaler, hos ét bureau. Det betød også, at vi opsagde vores aftale med LAZZAWEB - Kæmpe fejl!

Efter 2 måneder, måtte vi blankt erkende vores fejl – og vende tilbage til LAZZAWEB.
Vi har nu udvidet vores samarbejde med en webshop mere, da alle beregninger fortalte os, at det er for dyrt at lade være.

Ole, direktør

Pixiform

Vi har et forrygende samarbejde med LAZZAWEB - deres avancerede strategi for vores Google-annoncering har været en stor succes, som har ført til en markant øgning i vores nettofortjeneste.

Vores samarbejde har stået på i mange år og har ført til både gode resultater, stærke relationer og senest en pris ved Global Search Awards i kategorien: Best Use of Search – Retail / Ecommerce (PPC)

Mads, E-commerce Manager

Cykelexperten.dk

I den tid vi indtil nu har samarbejdet med LAZZAWEB, har de ikke kun eksekveret på en ny og mere langsigtet strategi, men også været fuldt ud tilgængelige og proaktive ifbm. forbedringsforslag på vores marketingstrategi.

Vi er meget glade for vores samarbejde med LAZZAWEB, hvor de tydelige resultater vi skaber, vil have betydning for hele vores marketingstrategi.

Simone, Ecommerce Manager

Jacobsen Plus

Det, der skiller LAZZAWEB ud, udover deres enestående faglige dygtighed, er deres proaktivitet. De går langt ud over det forventede for at sikre, at vores Google-presence er i topform, og de er altid parate til at foreslå og implementere forbedringer. LAZZAWEB været en nøglefaktor i vores digitale marketingstrategi.
Vi kan varmt anbefale dem til enhver virksomhed, der søger ekspertise inden for Google Ads og en proaktiv samarbejdspartner.

Oliver, Chief Business Developer

Freeway ApS

Tromborg LAZZAWEB

Selv om vi har et dygtigt team, har vi ofte oplevet udfordringer med at holde os opdateret på den nyeste viden og høje ekspertise inden for Google-marketing.

Vi har opnået intern opkvalificering af vores team og et utroligt højt sparringsniveau, der har gjort, at Google-marketing er blevet et centralt element for fremtidig vækst. Vi kan varmt anbefale at bruge LAZZAWEB, som sparringspartner til inhouse marketingteams.

Holger, marketingchef

Tromborg

Når jeg ringer til LAZZAWEB, føler jeg, at jeg ringer direkte til Google. Der er altid professionel sparring, rådgivning, vidensdeling og proaktiv handling fra deres side.

Jeg mærker tydeligt et stort fokus på relation og nærvær, og med et højt fagligt niveau, er de i stand til at perspektivere og hjælpe din forretning til at nå nye succesfulde højder.

Jacob Bech, Head of Marketing

Frederik Bagger

Astrid - Partner BY IC

Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med LAZZAWEB i over to år nu, og vores oplevelse har været intet mindre end enestående. Med LAZZAWEB har vi flyttet vores fokus fra en simpel ROAS-model til en effektiv profitorienteret strategi gennem Google, som har sikret stor profitabel vækst.

Vi har allerede i indeværende år skabt en vækst i omsætning på 74% i det indeværende år med en tocifret millionomsætning genereret gennem Google.

Astrid, Partner

BY IC

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO. 
cross