Få profitabel vækst
← Tilbage til nyheder

Bilal Yasin forfremmes til Associated Partner

16 apr. 2024

Det er med stor begejstring, at vi kan annoncere Bilal Yasin som den første Associated Partner hos LAZZAWEB. Bilal, der allerede har gjort sig bemærket gennem sin dedikation og sit ekstraordinære bidrag til firmaets kultur og vækst, træder nu ind i en rolle, hvor hans passion for at fremme LAZZAWEB som en fremtrædende aktør inden for performance marketing vil blive mere central.

Hos LAZZAWEB er døren altid åben for dem, der sigter mod toppen. Vi tror fast på, at vores kollegaers ambitioner og hårdt arbejde er kernen i vores succes. I LAZZAWEB er der store karrieremuligheder for dem, der brænder for at udvikle sig og sætte deres præg på virksomheden.

Anerkendelse fra Partnergruppen i LAZZAWEB

“Med stor anerkendelse og glæde annoncerer vi udnævnelsen af Bilal som Associated Partner. Over de seneste år har Bilal konsekvent udvist en bemærkelsesværdig dedikation og proaktivitet i sit arbejde. Dette har direkte bidraget til en betydelig vækst for vores kunder og LAZZAWEB som helhed.

Hans engagement og indsats har været en drivkraft for innovation og succes for hele LAZZAWEB. Det er Bilals stærke arbejdsetik, der nu sætter rammerne, som et forbillede for de kommende talenter i organisationen, der har ledt ham til at bære ansvaret som Associated Partner.” – Partnergruppen hos LAZZAWEB

Bilal Yasin udtaler
“At kunne avancere fra en almindelig Paid Search Specialist til Senior og nu til Associated Partner hos LAZZAWEB understreger de bemærkelsesværdige karrieremuligheder, som er tilgængelige inden for virksomheden. Det er en ære og en fantastisk mulighed for at bidrage yderligere til virksomhedens vækst og succes.

Jeg ser frem til at fortsætte med at udvikle vores kultur og brand – og til at arbejde tæt sammen med resten af teamet for at nå vores fælles mål. Sammen vil vi fortsætte med at sætte nye standarder for, hvad det vil sige at være et førende marketing bureau.”

Vi ser frem til de kommende kapitler i LAZZAWEBs historie med Bilal Yasin som Associated Partner og glæder os til de mange succeser, der utvivlsomt vil følge med ham.

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.