Få profitabel vækst
← Tilbage til nyheder

Offentliggørelse af årsregnskab og anerkendt investor i bestyrelse

8 apr. 2024

Efter et år i rivende udvikling kan vi præsentere et positivt årsregnskab for 2023. Med en stigning på 18 % i bruttofortjeneste og 19 % i resultatet før skat.

Denne vækst kommer i kølvandet på vores strategiske fokus på at skabe de bedste marketingløsninger på markedet og fastholde en holistisk tilgang til marketing, som har taget vores kunders marketing performance til nye højder. Dette har ikke kun skabt resultater for LAZZAWEBs kunder, men har også ført til vores første opkøb af Nissen & Co i 2023.

“Vores fokus på at udvikle vores marketingservices har været en afgørende faktor for vores succes i 2023. At kunne skabe synergi mellem marketingdiscipliner har ikke kun forstærket vores kunders vækst betydeligt, men også understreget vores kompetence som specialister. Denne anerkendelse fra vores kunder og samarbejdspartnere er noget, vi værdsætter højt, og som motiverer os til fortsat at nytænke og udvikle vores services,” forklarer Mathias Teis, CEO hos LAZZAWEB.

Vi har gjort regnskabet for 2023 op og kan erklære et bemærkelsesværdigt resultat på 7,5 mio. kr. før skat, en stigning på 19 % sammenlignet med sidste år, samt en bruttofortjeneste, der er gået fra 17,2 mio. kr. i 2022 til 20,4 mio. kr i 2023; en stigning på 18 %. 

I takt med et fremragende regnskab, annoncerer vi også med stor begejstring, at Morten Larsen træder ind i LAZZAWEBs bestyrelse. Med en baggrund præget af imponerende resultater inden for ledelse, marketing og M&A ser vi frem til samarbejdet med Morten.

Mathias Teis fortæller: “At Morten vælger at slutte sig til os, er et kæmpe skridt for vores virksomhed. Hans indsigt og erfaring er lige, hvad vi skal bruge for at skærpe vores strategiske mål og accelerere vores vækst. Mortens fokus på profitoptimering og hans kyndige sparring inden for M&A vil uden tvivl hjælpe os med at forstærke vores markedsposition i fremtiden.”

I sit nye virke vil Morten fokusere på at finpudse LAZZAWEBs profitabilitet og vejlede i strategier med sin dybdegående ekspertise og skarpe indsigter, der vil muliggøre yderligere opkøb, som følge af selskabets flotte årsregnskab. Hans erfaring og forståelse for branchens dynamikker vil uden tvivl berige vores strategiske ambitioner og vækstplaner.

“Jeg er stolt over at blive en del af LAZZAWEB og ser frem til at bidrage til virksomhedens fremtid. At arbejde sammen med LAZZAWEB for at forfine strategien og udnytte det fulde potentiale er en mulighed, jeg møder med stor forventning,” siger Morten Larsen.

Dette nye kapitel i LAZZAWEBs historie signalerer en tid med fornyet fokus og ambitioner. Med et stærkt årsregnskab i ryggen og Morten Larsens rådgivning vil vi være bedre rustet end nogensinde før til at tackle fremtidens udfordringer og udnytte de muligheder, der venter.

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.