Få profitabel vækst

SEO i Randers

Har jeres virksomhed behov for professionel hjælp til SEO i Randers? Vi hjælper dagligt vores kunder over hele landet med SEO-optimering hos LAZZAWEB, og det er derfor ikke afgørende for os, hvor jeres virksomhed har base.

Som et af landets bedste SEO-bureauer hjælper vi kunder, som gerne vil optimeres til at ligge i toppen af Google. Som søgemaskine bruges Google som bekendt til at finde stort set alt – og faktisk bliver der lavet over otte milliarder søgninger om dagen. Det er ikke så lidt, og der skal derfor ikke herske nogen tvivl om, at det er alfa og omega at være synlige, når forbrugere og virksomheder leder efter produkter, services og information via Google.
Tal med en specialist

Afspil video

SEO Randers

Hvorfor arbejde med SEO i Randers?

Du ved sikkert allerede, at søgemaskineoptimering er et afgørende element for alle virksomheder, der har en hjemmeside. Hvad enten I driver en webshop, eller I har en anden type af virksomhed, der også har en digital tilstedeværelse, vil SEO-optimering give god mening for jeres forretning. SEO-optimering er ikke alene nice-to-have, men need-to-have, hvis I vil have succes med jeres online handel eller digitale tilstedeværelse.

SEO-optimering handler i høj grad om at ranke højt på søgemaskinen Google. Og for at få en god placering er der både faktorer on-page og off-page, som vi kan gå ind og optimere, når vi arbejder med SEO i Randers. On-page drejer sig om justeringer og optimering af selve jeres website – også på det tekniske plan – mens off-page vedrører links og linkbuilding. Vi sørger for, at det hele spiller, så I kan få mere organisk trafik ind på jeres website.

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0

Resultaterne taler for sig selv

Vi tror på, at resultater er det, som taler det klareste sprog. Som professionelt SEO-bureau er vores primære mål at tilføre værdi til vores kunders forretninger. Vi adskiller os ved ikke at basere vores anbefalinger og optimeringsprocesser på mavefornemmelser, men på solid data. Vi dykker ned i en bred vifte af værktøjer, der ikke kun støtter vores beslutninger, men også guider os i at implementere præcise ændringer, der maksimerer jeres synlighed online.

Uanset om I repræsenterer en mindre virksomhed eller en større virksomhed inden for hvilken som helst branche, står vi klar til at hjælpe. Vores tilgang til SEO og SEO-optimering er skræddersyet til at imødekomme forskellige behov og mål. Vi har allerede assisteret adskillige virksomheder på deres vej mod online succes. Hvis I ønsker vores hjælp til at optimere jeres site, er vi åbne for en uforpligtende samtale. Lad os diskutere, hvordan vi sammen kan skabe et frugtbart samarbejde og optimere jeres online tilstedeværelse med strategisk SEO.

SEO i Randers – jeres professionelle partner

Vi er et erfarent team, når det kommer til SEO-arbejde, og SEO er kun én af de ydelser, som vi kan tilbyde jer. Vil I gerne have hjælp til at annoncere online via Google Ads, er det også inden for vores kompetenceområde.

Når vi siger, at vi er eksperter i SEO, er det ikke noget, som vi bare har fundet på. Det er vores tidligere og eksisterende kunder også enige i – og vi har desuden vundet flere priser, som vidner om vores evige stræben efter at være klassens bedste til det, vi gør. 

Vi har opnået massevis af gode resultater, der går ind og batter på bundlinjen, og det samme kan vi gøre for jeres forretning. Vil I gerne have succes med SEO i Randers, skal I ikke tøve med at kontakte os. Så igangsætter vi sammen et omfattende SEO-arbejde, som skaffer jer markant mere trafik på jeres website.

Virksomheder, der har opnået kraftig vækst

Watery x LAZZAWEB

Proaktiviteten er et andet sted, end jeg nogensinde har oplevet tidligere. Det er LAZZAWEB, der kommer til os med de ting, som vi skal lave, og de har forventninger til det, vi skal nå – ellers kommer vi ikke til at lykkes på den lange bane. Vi er til stede i flere markeder, og på et helt nyt marked har LAZZAWEB på blot 6 måneder vækstet vores nye marked til en månedlig millionomsætning.

Daniel, Indehaver

Watery

LAZZAWEB's ekspertise inden for Google Ads har ikke kun øget vores synlighed, men har også betydet, at vi har opnået en betydelig forbedring i at skaffe leads, som konverterer til kunder.
Deres evne til at tilpasse sig vores specifikke behov og mål har sat os i stand til at maksimere vores annoncebudget og opnå en betydelig værdi for vores investering.

Marc, Performance Manager

Spar Nord

Totteland x LAZZAWEB

Vi har haft utrolig svært ved at udnytte vores potentiale på Google. Efter vi har flyttet vores Google-marketing over til LAZZAWEB, har samarbejdet de seneste 12 måneder resulteret i en stigning i Google omsætning på 130 % samtidig med en forøgelse af ROAS på 20 %. Så hvis andre ønsker et Google-bureau, der arbejder proaktivt og har ekstrem bred viden inden for Google, så er det LAZZAWEB man skal gå til.

Frederik, direktør

Totteland

Allerede efter nogle måneders samarbejde med LAZZAWEBs dedikerede team begynder resultaterne at vise sig i form af øget trafik og bedre Google ranking på strategisk vigtige forretningsområder.

Samspillet på tværs mellem Paid og Organic har betydet optimering af budgettet samt en mere bevidst fordeling mellem organisk og betalt. Det tætte samarbejde og den gode opfølgning skaber samtidig engagement i eget team. Det sikrer, at vi sammen opnår rigtig gode resultater.

Helle, Seniorkonsulent

Beierholm

pixiform x LAZZAWEB

Vi lod os desværre ”lokke”(overbevise) til at skulle prøve et nyt setup af vores marketing, her i blandt at samle håndteringen af diverse betalte kanaler, hos ét bureau. Det betød også, at vi opsagde vores aftale med LAZZAWEB - Kæmpe fejl!

Efter 2 måneder, måtte vi blankt erkende vores fejl – og vende tilbage til LAZZAWEB.
Vi har nu udvidet vores samarbejde med en webshop mere, da alle beregninger fortalte os, at det er for dyrt at lade være.

Ole, direktør

Pixiform

Vi har et forrygende samarbejde med LAZZAWEB - deres avancerede strategi for vores Google-annoncering har været en stor succes, som har ført til en markant øgning i vores nettofortjeneste.

Vores samarbejde har stået på i mange år og har ført til både gode resultater, stærke relationer og senest en pris ved Global Search Awards i kategorien: Best Use of Search – Retail / Ecommerce (PPC)

Mads, E-commerce Manager

Cykelexperten.dk

I den tid vi indtil nu har samarbejdet med LAZZAWEB, har de ikke kun eksekveret på en ny og mere langsigtet strategi, men også været fuldt ud tilgængelige og proaktive ifbm. forbedringsforslag på vores marketingstrategi.

Vi er meget glade for vores samarbejde med LAZZAWEB, hvor de tydelige resultater vi skaber, vil have betydning for hele vores marketingstrategi.

Simone, Ecommerce Manager

Jacobsen Plus

Det, der skiller LAZZAWEB ud, udover deres enestående faglige dygtighed, er deres proaktivitet. De går langt ud over det forventede for at sikre, at vores Google-presence er i topform, og de er altid parate til at foreslå og implementere forbedringer. LAZZAWEB været en nøglefaktor i vores digitale marketingstrategi.
Vi kan varmt anbefale dem til enhver virksomhed, der søger ekspertise inden for Google Ads og en proaktiv samarbejdspartner.

Oliver, Chief Business Developer

Freeway ApS

Tromborg LAZZAWEB

Selv om vi har et dygtigt team, har vi ofte oplevet udfordringer med at holde os opdateret på den nyeste viden og høje ekspertise inden for Google-marketing.

Vi har opnået intern opkvalificering af vores team og et utroligt højt sparringsniveau, der har gjort, at Google-marketing er blevet et centralt element for fremtidig vækst. Vi kan varmt anbefale at bruge LAZZAWEB, som sparringspartner til inhouse marketingteams.

Holger, marketingchef

Tromborg

Når jeg ringer til LAZZAWEB, føler jeg, at jeg ringer direkte til Google. Der er altid professionel sparring, rådgivning, vidensdeling og proaktiv handling fra deres side.

Jeg mærker tydeligt et stort fokus på relation og nærvær, og med et højt fagligt niveau, er de i stand til at perspektivere og hjælpe din forretning til at nå nye succesfulde højder.

Jacob Bech, Head of Marketing

Frederik Bagger

Astrid - Partner BY IC

Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med LAZZAWEB i over to år nu, og vores oplevelse har været intet mindre end enestående. Med LAZZAWEB har vi flyttet vores fokus fra en simpel ROAS-model til en effektiv profitorienteret strategi gennem Google, som har sikret stor profitabel vækst.

Vi har allerede i indeværende år skabt en vækst i omsætning på 74% i det indeværende år med en tocifret millionomsætning genereret gennem Google.

Astrid, Partner

BY IC

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO. 
cross