Få dominans på Google

SEO Esbjerg – nøglen til toppen af Google

Har du din egen hjemmeside eller webshop? I så fald har du stensikkert hørt om eller forsøgt dig med søgemaskineoptimering – ofte forkortet ”SEO”. SEO omfatter kort fortalt en lang række initiativer og implementeringer, som alle har til hensigt at øge en hjemmesides eksponering i Googles organiske søgeresultater. Disse discipliner omfatter alt fra teknisk optimering, tekstforfatning og lokal SEO i Esbjerg.
Tal med en specialist

Afspil video

SEO Esbjerg

Vores specialister hjælper jer med SEO i Esbjerg

Selvom du allerede bruger kræfter på Google Ads, kan du uden problemer vælge at kombinere din strategi med SEO i Esbjerg – de to ting supplerer hinanden og skaber troværdighed og tillid blandt potentielle kunder, hvilket øger sandsynligheden for at snuppe salget fra konkurrenten. Endvidere kan du med kombinationen af SEO og PPC tiltrække begge kundetyper – nogle købere fravælger konsekvent de betalte annoncer i toppen, mens andre blot vælger det første og bedste resultat. Hvorfor ikke forsøge at fange dem begge?

Hvad gør LAZZAWEB anderledes?

Hos LAZZAWEB står vi klar til at hjælpe dig med alt fra sparring til strategi. Vi har flere års erfaring med moderne SEO, der virker – både nu og i fremtiden. Uanset om du har brug for kompetent SEO-rådgivning ift. linkbuilding eller en samlet, skræddersyet strategi, kan du trygt alliere dig med os. Vores målsætning er at forbedre din hjemmesides placeringer på de udvalgte søgeord, vi fastlægger i fællesskab. Kontakt os i dag for et ganske uforpligtende tilbud på en SEO løsning i Esbjerg, som er tilpasset dine ønsker, krav og budget.

Bliv fundet organisk på Google

Derudover viser flere undersøgelser, at en kombination af Google Ads samt høje placeringer i de organiske søgeresultater alt andet lige øger din hjemmesides troværdighed og sandsynligheden for, at en kunde klikker på din side – og ikke konkurrentens. Vil du findes på Google af folk i dit lokalområde – eksempelvis Esbjerg eller omegn – er lokal SEO ligeledes en oplagt mulighed. Ønsker du at løfte din forretning til nye højder, er SEO en oplagt strategi at følge, uanset om du allerede bruger Google Ads eller ej. Her hos LAZZAWEB står vi naturligvis klar til at rådgive og vejlede dig ift. SEO.

Virksomheder, der har opnået kraftig vækst

Når jeg ringer til LAZZAWEB, føler jeg, at jeg ringer direkte til Google. Der er altid professionel sparring, rådgivning, vidensdeling og proaktiv handling fra deres side.

Jeg mærker tydeligt et stort fokus på relation og nærvær, og med et højt fagligt niveau, er de i stand til at perspektivere og hjælpe din forretning til at nå nye succesfulde højder.

Jacob Bech

Frederik Bagger

Morten Nielsen, Traffic & Performance Manager hos Spar Nord

Hos Spar Nord har vi været i markedet efter et nyt bureau, der sammen med os kunne løfte vores synlighed i Google til et yderligere niveau. Efter en bureau runde var vi ikke i tvivl om, at LAZZAWEB var det rette match. Deres meget specialiserede viden og grundige tilgang gav os tryghed i vores beslutningsproces. Vi oplever en stor proaktivitet, der styrker vores samlede marketingindsats og position i markedet.

Morten Nielsen

Spar Nord

Niels - Head of Ecommerce

LAZZAWEB har indfriet vores forventninger. Det er et suverænt stærkt og tæt samarbejde, hvor vi har følt os i de helt rigtige hænder. Viljen til at vækste vores forretning har været en fornøjelse at opleve.

Niels Nedergaard Larsen

Mogens Daarbak

Sanzi Beauty

LAZZAWEB tænker ikke i siloer og ser Google som én samlet marketingkanal, hvor sammenspillet mellem Google Ads og SEO skaber en stærk synergi. Dét mindset var noget, som tiltalte os.
Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til alle vækstparate virksomheder.

Robert Friedrich

Sanzi Beauty

Astrid - Partner BY IC

LAZZAWEB har spillet en afgørende rolle i vores vækst de seneste 12 måneder. Kompetente konsulenter, som har 100% styr på hvad de laver og er villige til at gå det ekstra skridt for at lykkes.

Jeg giver mine bedste anbefalinger.

Astrid Ingemann Christensen

BY IC

Camilla - Skallerup Seaside Resort

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Skallerup Seaside Resort

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Shaping New Tomorrow

LAZZAWEB er omtalt i
Dansk markedsføring logo
BT logo
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 300 kunder siden 2015
Mathias Teis - CSO og Partner LAZZAWEB

Klar på Google-dominans?

Vi skaber brancheførende resultater. For vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO, som mange overser.
cross