Vores specialer. Jeres succes.

SEO Esbjerg – nøglen til toppen af Google

Har du din egen hjemmeside eller webshop? I så fald har du stensikkert hørt om eller forsøgt dig med søgemaskineoptimering – ofte forkortet ”SEO”. SEO omfatter kort fortalt en lang række initiativer og implementeringer, som alle har til hensigt at øge en hjemmesides eksponering i Googles organiske søgeresultater. Disse discipliner omfatter alt fra teknisk optimering, tekstforfatning og lokal SEO – fx i Esbjerg.

Kort Syddanmark - Esbjerg

Vi har flere års erfaring med SEO

Selvom du allerede bruger kræfter på Google Ads, kan du uden problemer vælge at kombinere din strategi med SEO – de to ting supplerer hinanden og skaber troværdighed og tillid blandt potentielle kunder, hvilket øger sandsynligheden for at snuppe salget fra konkurrenten. Endvidere kan du med kombinationen af SEO og PPC tiltrække begge kundetyper – nogle købere fravælger konsekvent de betalte annoncer i toppen, mens andre blot vælger det første og bedste resultat. Hvorfor ikke forsøge at fange dem begge?

Hvad gør LAZZAWEB anderledes?

Patrik Lazzarotto - CEO & Founder

Hos LAZZAWEB står vi klar til at hjælpe dig med alt fra sparring til strategi. Vi har flere års erfaring med moderne SEO, der virker – både nu og i fremtiden. Uanset om du har brug for kompetent rådgivning ift. linkbuilding eller en samlet, skræddersyet strategi, kan du trygt alliere dig med os. Vores målsætning er at forbedre din hjemmesides placeringer på de udvalgte søgeord, vi fastlægger i fællesskab. Kontakt os i dag for et ganske uforpligtende tilbud på en SEO løsning, som er tilpasset dine ønsker, krav og budget.

Bliv fundet organisk på Google

Derudover viser flere undersøgelser, at en kombination af Google Ads samt høje placeringer i de organiske søgeresultater alt andet lige øger din hjemmesides troværdighed og sandsynligheden for, at en kunde klikker på din side – og ikke konkurrentens. Vil du findes på Google af folk i dit lokalområde – eksempelvis Esbjerg eller omegn – er lokal SEO ligeledes en oplagt mulighed. Ønsker du at løfte din forretning til nye højder, er SEO en oplagt strategi at følge, uanset om du allerede bruger Google Ads eller ej. Her hos LAZZAWEB står vi naturligvis klar til at rådgive og vejlede dig ift. SEO.

Screenshot fra Google af søgning på herrebukser

Det siger vores kunder

SNT case - Christian Aachmann

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Marketingdirektør

Shaping New Tomorrow

Skallerup Seaside Resort logo

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Marketingkoordinator

Skallerup Seaside Resort

DIGURA case LAZZAWEB - Mike Vestergaard

Vi måler altid samarbejdspartnere på tre mål; Rapportering, kommunikation og kvalitet af arbejde (i dette tilfælde: Hvor mange kunder giver det) – Her har LAZZAWEB scoret max.

Ligeledes er hele deres team altid smilende og imødekommende på kontoret, hvilket betyder meget for os.

Mike Vestergaard

Adm. direktør

DIGURA

Andreas Lindholm

Hvis du gerne vil have succes, så skal du vælge LAZZAWEB. Jeg har samarbejdet med LAZZAWEB igennem flere år nu og jeg kunne ikke være mere tilfreds med deres arbejde. Udover deres meget høje kompetanceniveau, så forstår de sig virkelig på kundeservice. Kan klart anbefales!

Andreas Lindholm

Tidl. Salgschef

Fleasing

Reservedele - Thomas

Vælger man LAZZAWEB som sit marketingbureau, kan man forvente gennemsigtighed og ærlighed. Det er tilmed ikke et bureau som alle andre. Her er der tale om samarbejdspartnere af højeste kvalitet. De tager det store slæb, mens man som kunde også skal være med, for at skabe de bedste resultater, hvilket MANGE bureauer kan lære meget af.

Thomas Nygaard

E-commerce manager

Reservedele.nu

LAZZAWEB er omtalt i
Mathias Teis og Frederik Stenbjerg

Vil du høre, hvad vi
kan gøre for jer?