Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er et Scroll map?

Et scroll map er en interaktiv visuel repræsentation af en websides indhold, der giver brugerne mulighed for at bladre gennem websiden ved at klikke på forskellige punkter på kortet. Scroll maps er især nyttige til at identificere hvilke dele af en webside der er mest populære hos brugerne, og hvor de typisk stopper med at scrolle.

Læsetid: 1 minut

Scroll map definition

Scroll Map er en interaktiv heatmap, der viser, hvor brugerne scrollede på siden. Scroll Map giver webstedsejere mulighed for at se, hvilke dele af deres websted der er blevet set, og hvilke der ikke er. Dette kan være nyttigt for at forbedre brugeroplevelsen på et websted.

Hvordan bruges et Scroll map?

Scroll maps er et værktøj, der bruges til at visualisere, hvor brugere scroller på en hjemmeside og dermed hvilke dele af siden, der er mest interessante for brugerne. Dette kan være nyttigt for webstedsejere, der ønsker at forbedre brugeroplevelsen ved at sikre, at de mest interessante elementer på siden er synlige for brugerne.

Hvorfor er et Scroll map vigtigt?

Scroll maps er en vigtig del af webdesign, fordi de giver brugerne mulighed for at bladre gennem et websted på en intuitiv måde. De giver også webstedsejere mulighed for at få et klart billede af, hvor brugerne klikker og hvor lang tid de bruger på hvert afsnit af deres websted.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.