Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er søgetermer?

At finde frem til de rette søgetermer er den proces, der bruges til at afgøre, hvilke søgeord der skal bruges til at drive trafik til en bestemt hjemmeside eller et bestemt websted. Det kan også bruges til at finde ud af, hvilke søgetermer/søgeord der er relevante for et bestemt websted eller en bestemt hjemmeside.

Læsetid: 1 minut

Søgetermer definition

Søgetermer er de søgeord, som du indtaster i en søgemaskine, når du leder efter et bestemt emne. Søgemaskiner bruger søgeord til at finde de websites, der indeholder de oplysninger, du leder efter. Når du indtaster søgeord i en søgemaskine, vil den normalt give dig et antal resultater, der indeholder de websites, der passer bedst til dine søgekriterier.

Hvordan bruges søgetermer?

Søgetermer kan bruges til at finde de bedste søgeord til din hjemmeside eller blog. Du kan bruge søgemaskiner som Google Ads eller Bing Ads til at finde de mest populære søgeord, og derefter bruge dem til at optimere din hjemmeside eller blog.

Hvorfor er søgetermer vigtige?

Søgetermer er vigtigt fordi det er med til at sikre, at man får de rigtige resultater, når man søger efter noget på internettet. Det er med til at sikre, at man får de rigtige resultater, når man søger efter noget på internettet.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.