Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er et SSL Certifikat?

Et SSL-certifikat er en form for digitalt certifikat, der bruges til at sikre, at en online-forbindelse er sikker. SSL-certifikatet indeholder en offentlig nøgle, der bruges til at kryptere data, der sendes mellem en bruger og en server. Dette sikrer, at kun den person, der har certifikatet, kan dekryptere dataene.

Læsetid: 1 minut

SSL Certificate definition

SSL-certifikat er et program, der krypterer information, der sendes mellem en hjemmeside og en bruger. Dette gør det svært for hackere at få adgang til de oplysninger, der sendes. Certifikatet bruges normalt til at sende kreditkortoplysninger, personlige oplysninger og andre følsomme oplysninger.

Hvordan bruges SSL Certificate?

En SSL Certificate er et lille datablad, der indeholder en offentlig nøgle og en information til brug for at indstille en sikker forbindelse. En SSL Certificate bruges til at kryptere information, der sendes mellem en webbrowser og en webserver.

Hvorfor er et SSL Certificate vigtigt?

SSL-certifikatet er vigtigt fordi det krypterer informationer, der sendes mellem browseren og webserveren. Dette betyder, at hvis nogen forsøger at sniffe trafikken, vil de ikke kunne læse de krypterede data.

Derudover giver SSL-certifikatet også en form for websitepålidelighed. Når du besøger et website med et SSL-certifikat, vil browseren vise en grøn adresselinje, hvilket betyder, at websitet er sikkert og pålideligt.

Hvis et website ikke har et SSL-certifikat, vil browseren vise en advarsel, hvilket kan skræmme besøgende væk.

Der er mange andre grunde til, at et SSL-certifikat er vigtigt, herunder forbedret SEO, fordi Google nu belønner sikre websites med bedre placeringer i søgeresultaterne.

I dag er det mere vigtigt end nogensinde at have et SSL-certifikat på dit website. Hvis du ikke allerede har et, bør du overveje at få dette sat op så hurtigt som muligt.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.