Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er en Sidevisning?

En sidevisning er, når en bruger besøger en side på din hjemmeside. Sidevisningstal giver dig et fingerpeg om, hvor mange brugere, der besøger din hjemmeside, og hvor ofte de besøger den. Sidevisningstal kan også bruges til at måle trafikken på din hjemmeside.

Læsetid: 1 minut

Hvad betyder Sidevisning?

En sidevisning er når en bruger besøger en side på din hjemmeside. Sidevisninger er en af de mest almindelige måder, hvorpå websteder måler trafik, og de er især nyttige til at få et overblik over, hvilke sider på din hjemmeside der er mest populære. Sidevisninger kan også bruges til at måle effektiviteten af ​​din hjemmesides design og navigation.

Hvordan bruges Sidevisning?

Sidevisning bruges til at få et overblik over de sider, der er blevet besøgt på et websted. Dette kan være nyttigt for at se, hvilke sider der er blevet besøgt ofte, og hvilke sider der ikke er blevet besøgt så ofte. Sidevisning kan også bruges til at finde ud af, hvor lang tid brugere bruger på hver side.

Hvorfor er Sidevisninger vigtige?

Sidevisninger er vigtige fordi de viser, hvor mange mennesker, der besøger en hjemmeside eller en bestemt side på en hjemmeside. Dette kan være nyttigt for webstedsejere, der ønsker at forbedre deres hjemmeside eller for virksomheder, der ønsker at måle effektiviteten af deres online marketingkampagner. Sidevisninger kan også bruges til at finde ud af, hvilke sider på en hjemmeside, der er de mest populære, og hvilke sider der trænger til forbedringer.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.