Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er Short-tail keywords?

Et short tail-keyword er et søgeord med få ord. Disse søgeord har generelt mindre trafik end de long tail-nøgleord, men de er også meget nemmere at rangere. De fleste søgemaskiner brugere vil bruge short tail-søgeord, når de er på udkig efter noget specifikt. For eksempel, hvis en bruger søger efter “hvide sko”, er det et short tail-nøgleord. Short tail-søgeord er ofte meget specifikke, og derfor er de ofte mere konverterende. De fleste virksomheder vil fokusere på at rangere højt for de short tail-søgeord, der er relateret til deres forretning.

Læsetid: 1 minut

Short-tail keywords definition

Short-tail keywords er de søgeord, der har færrest søgeord. De bruges ofte til at finde hjemmesider og sider, der er tæt på det, du leder efter. Søgemaskiner bruger dem til at finde de mest relevante hjemmesider for en given søgning. Short-tail keywords kan også bruges til at finde hjemmesider, der indeholder de ord, du søger efter.

Hvordan bruges Short-tail keywords?

Short-tail keywords er de mest almindelige og generelle søgeord, der bruges af brugere på internettet. Disse søgeord har ofte mindre end tre ord, og de er ofte bredere og mere generelle end long-tail keywords. Short-tail keywords er ofte mere konkurrencedygtige, fordi de er søgt efter af flere brugere. Derfor er det vigtigt at bruge short-tail keywords, der er relevante for din virksomhed, når du optimerer din hjemmeside for søgemaskiner.

Hvorfor er Short-tail keywords vigtige?

Det er vigtigt at bruge short-tail keywords, fordi de ofte bruges af søgemaskinerne til at finde de relevante sider til en søgning. De fleste søgemaskiner bruger en algoritme, der giver højere vægt til sider, der indeholder de søgte keywords i deres titler og indhold. Short-tail keywords er derfor med til at sikre, at din side vil blive fundet og vist højere i søgeresultaterne.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.