Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er SoMe?

SoMe er en forkortelse af Social Media og er et begreb, der bruges om alle sociale platforme som Facebook, Instagram, Twitter m.m. Et socialt medie er en online platform, hvor brugerne kan kommunikere, dele billeder og videoer med hinanden.

Læsetid: 2 minutter

Hvad betyder SoMe?

SoMe betyder Social media og er en sammentrækning af de to ord.

Sociale medier er sociale platforme, hvor brugerne deler ud af deres hverdag. For mange mennesker fylder det meget i deres liv, og er noget de hver dag bruger flere timer på.

For LAZZAWEB er sociale medier en vigtig del af vores marketingsstrategi. Det er nemlig her vi promoverer alt vores content samt indsamler tilmeldinger til webinars m.m. Derudover bruger vi de sociale medier til at komme i kontakt med potentielle kunder og vise dem vores værdier og kompetencer. 

Hvordan bruges SoMe?

90 % af alle brands bruger sociale medier i deres markedsføringskampagner. Med næsten 2 milliarder månedlige aktive brugere på Facebook og og 700 millioner månedlige brugere på Instagram er der et kæmpe potentiale i de sociale medier. Her kan brands gøre brug af en mere direkte kommunikationsmetode, hvor de kan kommunikere direkte med sine kunder og være mere personlig i deres kommunikation end med mere traditionelle marketingkanaler.

Du har også store muligheder for at bruge de sociale medier som annonceplatform. Her kan du på de fleste platforme målrette dine annoncer til ret specifikke målgrupper såsom alder, interesser, beboere i en bestemt by, personer med et bestemt job eller lignende.

Hvorfor er SoMe vigtigt?

SoMe er vigtigt, fordi det giver os mulighed for at forbinde med hinanden på en hurtigere og mere effektiv måde. SoMe giver os også mulighed for at dele informationer og oplevelser med hinanden.

SoMe er især vigtigt for virksomheder og organisationer, fordi det giver dem mulighed for at kommunikere direkte med deres kunder og få feedback fra dem. SoMe giver virksomheder og organisationer også mulighed for at reklamere for deres produkter og services.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.