Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er Black Hat SEO?

Black hat SEO er en metode til at forbedre et websites søgemaskineresultater vha. ulovlige eller skjulte teknikker. Disse teknikker kan omfatte link-bytte, søgemaskine manipulation, og indhold, der er skrevet til søgemaskinerne og ikke besøgende. Det kan give et kortvarigt løft i søgemaskineresultaterne, men det er en risikabel strategi, der ofte resulterer i straf fra søgemaskinerne.

Læsetid: 1 minut

Hvad betyder Black Hat SEO?

Black hat SEO er en type af online markedsføring, der bruges til at forbedre et websites søgemaskineresultater ved at bryde søgemaskinernes regler og retningslinjer. Metoderne, der anvendes i black hat SEO, er ikke-etiske og kan straffes af søgemaskinerne, hvis de opdages. Disse metoder omfatter søgemaskine-snyd, søgemaskine-spam og keyword-stuffing.

Black hat SEO er en uhensigtsmæssig og ulovlig måde at forbedre et websites søgemaskineresultater på kort sigt. På lang sigt kan dette føre til, at et website bliver udelukket fra søgemaskinerne eller endda helt fjernet fra internettet.

Hvordan bruges Black Hat SEO?

Black hat SEO er en metode til at forbedre et websites søgemaskineresultater ved at bryde søgemaskinernes regler eller bruge ulovlige metoder. Dette kan f.eks. gøres ved at fylde websitet med unødvendige søgeord, der ikke har nogen relevans for websitets indhold, eller ved at kopiere indhold fra andre websites og sætte det på eget website.

Black hat SEO kan give et website en kortvarig fordel i søgemaskinerne, men det er ofte forbundet med risiko for at blive straffet af søgemaskinerne, f.eks. ved at blive frataget sin placering i søgeresultaterne eller endda få sit website helt fjernet fra søgemaskinerne.

Derfor anbefales det ikke at bruge black hat SEO, hvis man ønsker at have et langvarigt og succesfuldt website.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.