Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er Branded Keywords?

Branded keywords er søgeord, der er forbundet til et bestemt brand eller produkt. Branded keywords kan hjælpe virksomheder med at skabe mere trafik til deres hjemmeside og styrke deres online tilstedeværelse. Når brugere søger efter et brand, er der en større chance for, at de vil klikke på et resultat, der indeholder det søgte brand.

Læsetid: 2 minutter

Hvad betyder Branded Keywords?

Branded keywords er søgeord eller søgefraser, der indeholder navnet på et brand eller en produktlinje. Disse kan bruges til at drive trafik til en virksomheds hjemmeside eller til at promovere en bestemt produktlinje. Brandede keywords kan have høje søgevolumen og konkurrence, men de kan også give virksomhederne en fordel, når de kommer til at rangere højt i søgeresultaterne.

Hvordan bruges Branded Keywords?

Branded Keywords bruges til at søge direkte efter et brand eller et produkt fra et brand. Disse søgeord omfatter typisk et brandnavn, produktnavn eller produktkategori. For at finde dine branded søgeord skal du blot indtaste dit brandnavn i søgefeltet på Google eller andre søgemaskiner.

Når du har fundet dine branded søgeord, kan du bruge dem til at optimere dine websteder og andre marketingmaterialer. For eksempel kan du bruge branded søgeord i dine webstedsmetadata, såsom titler og beskrivelser. Du kan også bruge dine branded søgeord i dine PPC-annoncer og andre online annoncer.

Der er mange fordele ved at bruge branded søgeord. For det første vil det hjælpe dig med at tiltrække trafik fra dine mest trofaste kunder. For det andet kan det hjælpe dig med at skille sig ud fra konkurrenterne. Endelig kan det give dig mulighed for at målrette din markedsføring og forbedre din online tilstedeværelse.

Hvorfor er Branded Keywords vigtige?

Jo flere branded keywords, der indtastes på Google, desto højere bliver virksomhedens brandværdi. Derudover stiger chancerne for, at brugere finder virksomhedens hjemmeside, hvis de søger efter dens navn eller produkter. Branded keywords er derfor med til at skabe trafik på hjemmesiden og øge kendskabet til virksomheden.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.