Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er Breadcrumbs?

“Breadcrumbs” er en type af navigationsmenu, der viser brugeren, hvor de befinder sig på en hjemmeside eller i en applikation. Breadcrumb-navigation kan være statisk eller dynamisk. Statiske breadcrumbs viser brugeren en vej tilbage til startpunktet eller et andet forudbestemt sted i navigationen. Dynamiske breadcrumbs opdaterer sig selv, når brugeren bevæger sig rundt på hjemmesiden eller applikationen.

Læsetid: 1 minut

Breadcrumbs definition

Breadcrumbs er en lille navigationsmenu, der typisk vises i toppen af et website og viser brugeren, hvor de befinder sig på siden.

Hvordan bruges Breadcrumbs?

Breadcrumbs kan bruges på mange forskellige måder. De fleste bruger dem til at navigere tilbage til en forrige side, men de kan også bruges til at navigere til andre sider på en hjemmeside. Breadcrumbs kan også bruges til at se, hvor man har været, og hvilke sider man har besøgt.

Hvorfor er Breadcrumbs vigtige?

Breadcrumbs kan virke som en lille, unødvendig detalje, men faktisk er de ret vigtige. For det første hjælper de brugere med at orientere sig på en hjemmeside. De viser brugerne, hvor de er, og hvor de har været. For det andet gør breadcrumbs det lettere for søgemaskinerne at indeksere og finde indholdet på en hjemmeside. Breadcrumbs er derfor med til at forbedre både brugeroplevelsen og søgemaskineoptimeringen.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.