Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er Bumper ads?

Bumper ads er korte videoannoncer, der vises før og efter en video på en video-streaming-tjeneste. De fleste bumper ads er 6 sekunder eller kortere. Bumper ads er en af de mest effektive måder at nå ud til et bredt publikum med din annonce. De er også en af de billigste annonceringsformer.

Læsetid: 1 minut

Bumper ads definition

En bumper ad er en kort reklamefilm, der normalt kun er 6 sekunder lang. Reklamen spilles før eller efter en YouTube-video. Det er en god mulighed for virksomheder at nå deres målgruppe, der normalt ikke tager sig tid til at se traditionelle reklamer.

Hvordan bruges Bumper ads?

Bumper ads er reklamer på 6 sekunder, der vises før og efter en YouTube-video. De kan ikke springes over, og seeren kan ikke gøre andet end at se reklamen. Reklamen kan være i form af et billede eller en video, og der kan være lyd på.

Bumper ads er godt for virksomheder, der ønsker at nå ud til et bredt publikum på YouTube. De er også effektive, fordi seeren ikke kan springe over reklamen. Dette giver virksomheden mulighed for at få deres budskab ud til seeren på en effektiv måde.

Bumper ads kan oprettes gennem Google Ads, og virksomheder kan vælge, hvilke videoer deres reklame skal vises før og efter. Reklamen vil kun blive vist til seere, der er i målgruppen for virksomheden.

Hvorfor er Bumper ads vigtige?

Bumper ads er et lille, men effektivt reklameformat, der giver virksomheder mulighed for at nå deres målgruppe på en effektiv og kosteffektiv måde. Bumper ads er især effektive til branding og generering af trafik til en hjemmeside eller et online butik.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.