Få dominans på Google
Tilbage til marketingordbogen

CSS definition

CSS står for “Cascading Style Sheets”. CSS er et styresprog, der bruges til at tilpasse udseendet af HTML-dokumenter. CSS giver dig mulighed for at definere forskellige stilarter for forskellige HTML-tags. Du kan også bruge CSS til at definere stilarter for hele dokumenter eller websider.

Læsetid: 2 minutter

Hvad er CSS?

CSS (Cascading Style Sheets) er et styresprog, der bruges til at definere udseendet af HTML- eller XML-dokumenter. Med CSS kan du styre farver, fontstørrelser, marginer, afstande og meget andet. CSS giver dig mulighed for at skabe mere avancerede og unikke webdesigns, end det er muligt med HTML alene.

CSS filer indeholder normalt en række forskellige styles, som kan anvendes på mange forskellige HTML-sider. På denne måde kan du opdatere dit webdesign på tværs af alle siderne på din hjemmeside på én gang, i stedet for at skulle ændre koden på hver enkelt side.

Det er også muligt at have CSS-kode indlejret direkte i HTML-siderne.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

200 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
80 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 300 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på Google-dominans?

Vi skaber brancheførende resultater. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO. Når du booker et møde med os, vil du opleve forskellen.