Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er Cache?

En cache er en midlertidig lagringsplads til data, der normalt findes på en computer, men kan også findes på internettet. Cachen er normalt mindre end den originale datafil, og den er designet til at loades hurtigere. Når en bruger først efterspørger information fra en hjemmeside, bliver dette gemt i cachen, og næste gang brugeren leder efter information fra den samme hjemmeside, vil cachen indeholde denne information, og dette vil gøre det hurtigere at loade.

Læsetid: 1 minut

Cache definition

Cache er en hurtigere type af hukommelse, der bruges af computere til at gemme ofte anvendte data. Dette gør det muligt for computeren at hente informationerne hurtigere, når det er nødvendigt. Cache-hukommelsen er normalt placeret tættere på CPU’en end den langsommere hukommelse, der gemmer alle computerfiler.

Hvordan bruges Cache?

Cache er en hurtigere form for hukommelse, der bruges til at gemme midlertidige data. Når du besøger et website, bliver nogle af filerne gemt i din cache, så det er hurtigere at hente dem, næste gang du besøger siden. På den måde behøver browseren ikke at downloade alle filerne fra serveren hver gang, og det gør siden hurtigere.

Hvorfor er Cache vigtigt?

Når man bruger en computer, er det vigtigt at have en cache. Cache er en hurtigere version af hukommelsen, og det betyder, at det kan tage meget længere tid for computeren at finde de ting, man har brug for. Derfor er cache vigtigt.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.