Få profitabel vækst

Norsk linkbuilding

Norsk linkbuilding

Er du på udkig efter et professionelt webbureau, der kan hjælpe dig med norsk linkbuilding? Hos LAZZAWEB hjælper vi ikke bare kunder inden for de danske landegrænser, men vi har også en række trofaste kunder i lande som blandt andet Norge, Sverige, England og Tyskland. Vi er de rette at gå til, hvis du gerne vil optimere din online tilstedeværelse i form af Google Ads, PPC marketing, linkbuilding og meget andet.

 

Hvad er linkbuilding?

Linkbuilding er en populær og meget anvendt disciplin inden for online markedsføring. Hele formålet med linkbuilding er at få links fra andre sider på nettet til at pege på din virksomheds eget website. Linkbuilding bliver både brugt som betegnelse for links mellem de forskellige (interne) sider på din egen hjemmeside og links mellem forskellige (eksterne) websites.

Søgemaskinerne ser også på de forskellige links derude, når de analyserer internettet, og linkbuilding har derfor en afgørende betydning, hvis du gerne vil opnå en god placering på eksempelvis Google. Linkbuilding er meget mere end det at blive set og henvist til på et andet website – det har en afgørende betydning for din virksomheds succes online.

Google er ikke nem at snyde – og faktisk bliver det sværere og sværere. Det duer ikke, at du har links på dit site bare for at kunne ranke højt. Det går ikke af den simple grund, at især Google er blevet skrap til at kunne gennemskue og sortere de dårlige links fra. Skal du gøre brug af norsk linkbuilding i din virksomhed, skal du derfor sørge for at gøre brug af de helt rigtige links.

 

Hvad bruger søgemaskinerne norsk linkbuilding til?

Der er to primære årsager til, at det for søgemaskinernes skyld alene kan være klogt at investere i linkbuilding. Søgemaskinerne bruger nemlig ikke alene linkbuilding til at vurdere, hvor høj en placering et website skal have – de bruger det også til at få øje på nye hjemmesider. Hjemmesider, som de ellers ikke ville vide fandtes.

Google og de resterende søgemaskiner har rigtig mange faktorer i spil, når de skal afgøre, hvordan et site skal placeres på rankinglisten. En af de afgørende faktorer er PageRank. PageRank går kort fortalt ud på hvor mange links, som et website har, og hvor gode eller vigtige de forskellige links er. Det vidner altså om, at det ikke er antallet af links, der tæller, mens også hvilken kvalitet dine links har.

Vil du gerne ind på det norske marked, kan norsk linkbuilding være rigtig effektivt. Vi hjælper dig gerne i gang og sørger for, at du får de helt rigtige links placeret de helt rigtige steder. Med vores hjælp kan du få succes med din virksomhed i form af din online tilstedeværelse.

 

Norsk linkbuilding – hvad er fordelene

  • Det er afgørende for, at din hjemmeside får en god placering på Google.
  • Det er med til at opbygge relationer med andre virksomheder.
  • Det kan generere trafik til dit website.
  • Det kan være med til at opbygge dit brand.
  • Det giver brugerne mulighed for nemmere at navigere rundt.

 

Sådan ser Google på linkbuilding

For Google er linkbuilding meget vigtigt. Det er en afgørende faktor for, hvor vigtig Google anser dit website for at være, og det har en stor betydning for den ranking, som du opnår med dit site. Det gælder både, hvad enten vi taler om dansk, tysk, engelsk eller norsk linkbuilding. Og hvem vil ikke gerne ranke højt på Google med sit website? Det er lig med et kvalitetsstempel, som kan trække en massiv trafik ind på dit site og potentielt set generere en masse konverteringer.

Men udover linkbuilding tager Google også en masse andre faktorer med i spil. Det er for eksempel afgørende, hvor mange gange et søgeord bliver taget i brug, i hvilken kontekst, det bliver brugt i, og hvor mange ord der står skrevet på hver enkelt side.

Det siges, at der findes mere end 200 faktorer, som Google tager i betragtning, når et site skal vurderes i forhold til ranking. Vi vil ikke fordybe os i de 200 faktorer, men vi vil i stedet minde dig om, at linkbuilding er vigtigt og rent faktisk på lige fod med din SEO-indsats.

 

Vil du have succes med norsk linkbuilding i din virksomhed?

Vi går stærkt ud fra, at svaret er ja. Siden du er landet her, er du sikkert interesseret i norsk linkbuilding. Selvom vi er dansk webbureau, hjælper vi dig gerne med linkbuilding ud over landegrænserne. Det er uden betydning for os, om du efterspørger hjælp til dansk eller norsk linkbuilding – vi mestrer begge dele og har mange gode kontakter og samarbejder i flere forskellige lande.

Hvis du er interesseret i, at vi tager en snak om dine muligheder inden for norsk linkbuilding, er du velkommen til at kontakte os. Du kan fange os på telefon +45 71 99 71 40 eller ved at sende os en mail på kontakt@lazzaweb.dk.

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 300 kunder siden 2015
Mathias Teis - CSO og Partner LAZZAWEB

Klar på Google-dominans?

Vi skaber brancheførende resultater. For vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO, som mange overser.