Vores specialer. Jeres succes.

SEO Aarhus – løft din forretning til nye højder

Som webshop- eller hjemmesideejere har du sikkert hørt om søgemaskineoptimering (SEO). Denne disciplin handler i korte træk om at sikre, at din hjemmeside er i overensstemmelse med de krav og retningslinjer, Google stiller – selvfølgelig med den hensigt at opnå attraktive placeringer i toppen af de organiske søgeresultater.

Vil du findes på Google af folk i dit lokalområde?

Målet er at opnå attraktive placeringer i toppen af de organiske søgeresultater. Dette kommer som den absolutte hovedregel ikke af sig selv – det kræver blod, sved og tårer. Til gengæld er belønningen ikke til at tage fejl af, såfremt du lykkes med opgaven. Hos LAZZAWEB tilbyder vi at hjælpe dig med SEO, herunder alt fra udarbejdelse af søgemaskineoptimeret tekst, linkbuilding og lokal SEO (Aarhus eksempelvis), der alle er vigtige parametre i Googles vurdering.

Om søgemaskineoptimering

Patrik Lazzarotto - CEO & Founder

Kører du allerede annoncer via Google Ads, er det måske nærliggende at tro, at SEO ikke er nødvendigt – det er dog ikke helt rigtigt. Flere eksperter anbefaler at kombinere de to strategier for at sikre den størst mulige eksponering og drage fordel af synergien mellem de to markedsføringsindsatser. Vi er eksperter i begge dele og kan således rådgive og vejlede dig ift. at kortlægge dine muligheder – og selvfølgelig handle på dem.

SEO er en langsigtet investering – uanset om dit fokus blot er Aarhus eller hele Danmark. Ikke desto mindre er det en givtig investering, der, hvis gjort rigtigt, betaler sig selv hjem mange gange. Tag os med på råd, hvis du ønsker større tilstedeværelse i Googles organiske søgeresultater. Sammen fastlægger vi en ambitiøs strategi, som afføder målbare og mærkbare resultater for din forretning.

Bliv fundet organisk på Google

Derudover viser flere undersøgelser, at en kombination af Google Ads samt høje placeringer i de organiske søgeresultater alt andet lige øger din hjemmesides troværdighed og sandsynligheden for, at en kunde klikker på din side – og ikke konkurrentens. Vil du findes på Google af folk i dit lokalområde – eksempelvis Aarhus eller omegn – er lokal SEO ligeledes en oplagt mulighed. Ønsker du at løfte din forretning til nye højder, er SEO en oplagt strategi at følge, uanset om du allerede bruger Google Ads eller ej. Her hos LAZZAWEB står vi naturligvis klar til at rådgive og vejlede dig ift. SEO.

Screenshot fra Google af søgning på herrebukser

Det siger vores kunder

SNT case - Christian Aachmann

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Marketingdirektør

Shaping New Tomorrow

Skallerup Seaside Resort logo

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Marketingkoordinator

Skallerup Seaside Resort

DIGURA case LAZZAWEB - Mike Vestergaard

Vi måler altid samarbejdspartnere på tre mål; Rapportering, kommunikation og kvalitet af arbejde (i dette tilfælde: Hvor mange kunder giver det) – Her har LAZZAWEB scoret max.

Ligeledes er hele deres team altid smilende og imødekommende på kontoret, hvilket betyder meget for os.

Mike Vestergaard

Adm. direktør

DIGURA

Andreas Lindholm

Hvis du gerne vil have succes, så skal du vælge LAZZAWEB. Jeg har samarbejdet med LAZZAWEB igennem flere år nu og jeg kunne ikke være mere tilfreds med deres arbejde. Udover deres meget høje kompetanceniveau, så forstår de sig virkelig på kundeservice. Kan klart anbefales!

Andreas Lindholm

Tidl. Salgschef

Fleasing

Reservedele - Thomas

Vælger man LAZZAWEB som sit marketingbureau, kan man forvente gennemsigtighed og ærlighed. Det er tilmed ikke et bureau som alle andre. Her er der tale om samarbejdspartnere af højeste kvalitet. De tager det store slæb, mens man som kunde også skal være med, for at skabe de bedste resultater, hvilket MANGE bureauer kan lære meget af.

Thomas Nygaard

E-commerce manager

Reservedele.nu

LAZZAWEB er omtalt i
Mathias Teis og Frederik Stenbjerg

Vil du høre, hvad vi
kan gøre for jer?