Få profitabel vækst

SEO-bureau i Aarhus – løft din forretning til nye højder

Hos LAZZAWEB hjælper vi virksomheder i hele Danmark med at forbedre deres placeringer i Google, og vi kan derfor også uden problemer hjælpe dig, der leder efter hjælp fra et SEO-bureau i Aarhus.

Vi er det ideelle valg for virksomheder i Aarhus, der ønsker at drive deres online tilstedeværelse og opnå profitabel vækst gennem søgemaskineoptimering. Som et anerkendt Google Marketing Powerhouse har vi de nødvendige ressourcer og ekspertise til at hjælpe din virksomhed med at dominere markedet og opnå synlige resultater på Google.

Afspil video

Kåret til "Best Global Integrated Search Agency"

"Vi forventer store ting fra dem i fremtiden!
Bureauet har uden tvivl sat nye standarder for deres integrerede search med deres banebrydende framework."

Det var en del af udtalelsen fra dommerne til Global Search Awards omkring vores kåring til "Best Global Small Integrated Search Agency 2023".

Vi er utrolig stolte over denne pris og vi vil fortsætte med at sætte nye standarder som et Awardvindende Google Marketing Powerhouse.

LAZZAWEB vinder Global Integrated Search Agency

Performance-drevet tilgang til SEO sikrer din virksomhed succes

Vores fokus er at blive en solid vækstpartner for din virksomhed, hvor vi udnytter vores dybdegående viden og brancheførende Google-marketing framework til at opnå fantastiske resultater. Vi er dedikerede til at kortlægge og udnytte de optimale optimeringsmuligheder, der vil skabe profit for netop din virksomhed på Google. Vores tilgang til SEO er performance-drevet og baseret på nøgletal og analyser, så vi konstant kan optimere og forbedre dine resultater.

Når du vælger LAZZAWEB som din SEO-bureau i Aarhus, kan du være sikker på at få en erfaren og pålidelig samarbejdspartner, der arbejder målrettet på at øge din virksomheds synlighed og succes på Google. Vi er klar til at hjælpe dig med at realisere din virksomheds vækstpotentiale gennem vores ekspertise inden for Google-marketing.

Du kan også læse mere om vores Google Ads-ydelser i Aarhus.

SEO Aarhus

Bliv fundet på Google lokalt i Aarhus eller nationalt

Målet med SEO er naturligvis at opnå attraktive placeringer i toppen af de organiske søgeresultater. Dette kommer som den absolutte hovedregel ikke af sig selv – det kræver blod, sved og tårer. Til gengæld er belønningen ikke til at tage fejl af, såfremt du lykkes med opgaven. Med lokal SEO i Aarhus kan du blive fundet af folk i lokalområdet, og også her kan der være meget at vinde.

Hvad får du fra os?

Hos LAZZAWEB tilbyder vi at hjælpe dig med søgemaskineoptimering, herunder alt fra udarbejdelse af søgemaskineoptimeret tekst, linkbuilding og lokal SEO (Aarhus eksempelvis), der alle er vigtige parametre i Googles vurdering.

Lokal SEO vinder større og større indpas, og i kombination med lokal annoncering kan du opnå en særdeles favorabel position i dit lokalområde. Det kan især være en fordel for dig, der har fysiske butikker, showrooms, værksteder eller lignende, som du gerne vil have dine kunder til at finde frem til. Mange kunder søger efter bestemte lokationer i deres nærområde, og ved at optimere din hjemmeside efter de rigtige søgeord og geografiske placeringer kan du tiltrække de allermest købelystne kunder.

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0

Søgemaskineoptimering i Aarhus

Google specialister

Med tiden er SEO blevet en omfattende disciplin, som ikke kun handler om at gentage det samme søgeord en masse gange. Det handler derimod om kvalitetsindhold, en velstruktureret hjemmeside, loadhastighed, linkbuilding og meget, meget mere. Vi forstår godt, hvis SEO kan virke som et kompliceret område at bevæge sig ind på – og netop derfor står vi til rådighed med vores ekspertise på området, hvis du har brug for hjælp til søgemaskineoptimering i Aarhus og omegn.

Vælg det optimale Google-marketing setup

Kører du allerede annoncer via Google Ads, er det måske nærliggende at tro, at SEO ikke er nødvendigt – det er dog langt fra rigtigt. Flere eksperter anbefaler at kombinere de to strategier for at sikre den størst mulige eksponering og drage fordel af synergien mellem de to markedsføringsindsatser. Bruger du både Google Ads og ligger helt i toppen af de organiske søgeresultater, kan du opnå en særdeles magtfuld position hos Google. Som Google Premier Partner er vi eksperter i begge dele og kan således rådgive og vejlede dig ift. at kortlægge dine muligheder – og selvfølgelig handle på dem, så du kan opnå mere profitabel vækst.

Derudover viser flere undersøgelser, at en kombination af Google Ads og høje placeringer i de organiske søgeresultater alt andet lige øger din hjemmesides troværdighed og sandsynligheden for, at en kunde klikker på din side – og ikke konkurrentens. Vil du findes på Google af folk i dit lokalområde – eksempelvis Aarhus eller omegn – er lokal SEO derfor en oplagt mulighed. 

Ønsker du at løfte din forretning til nye højder, er SEO en oplagt strategi at følge. Her hos LAZZAWEB står vi naturligvis klar til at rådgive og vejlede dig ift. SEO.

Vi ser holistisk på Google som én marketingkanal

Få profit fra Google med vores verdensførende Google-marketing framework, der er skabt til vækstparate virksomheder.
0%
af vores kunders omsætning kommer direkte fra Google-marketing.
0%
stigning i Google-omsætning. Så meget vækster nye kunder i gns. indenfor 12 mdr.
0 mia. kr.
er den totale omsætning, vi har skabt for vores kunder gennem Google-marketing.

Sådan kan vi assistere med SEO i Aarhus

SEO er en langsigtet investering – uanset om dit fokus blot er Aarhus eller hele Danmark. Ikke desto mindre er det en givtig investering, der, hvis gjort rigtigt, betaler sig selv hjem mange gange. Tag os med på råd, hvis du ønsker større tilstedeværelse i Googles organiske søgeresultater. Sammen fastlægger vi en ambitiøs strategi, som afføder målbare og mærkbare resultater for din forretning.

Vores SEO-framework

Det første skridt i SEO-arbejdet sammen med os er en søgeordsanalyse og en analyse af din hjemmeside, som den er nu. I denne fase planlægger vi, hvilke søgeord resten af SEO-arbejdet skal tage udgangspunkt i – dvs. hvilke søgeord, du gerne vil findes på i Google. Der kan være mange hensyn at tage, når de rigtige søgeord skal findes, og her har vi som SEO-bureau også brug for din viden om din branche, din virksomhed og dine produkter. Til gengæld er vi eksperter i alt, der handler om SEO, og sammen kan vi skabe det bedste udgangspunkt for det videre arbejde.

Herefter følger en teknisk analyse, hvor vi ser på en lang række parametre som brugervenlighed, mobilvenlighed, links og meget andet. Hele formålet med denne del er at sikre, at de besøgende på din hjemmeside får en god oplevelse og bliver på hjemmesiden så længe som muligt. Brugere, der forlader din hjemmeside efter kort tid uden at finde, hvad de leder efter, kan have en negativ effekt på dine placeringer hos Google.

Den sidste del af SEO-arbejdet er linkanalysen, som handler om de links, der peger ind på din hjemmeside. Her ser vi på, hvor mange links der er, og om de er af høj kvalitet.

Har vi fanget din interesse, og er du på jagt efter et SEO-bureau i Aarhus? Så tøv ikke med at kontakte os til en snak om mulighederne. 

Silotænkning i Google-marketing

Virksomheder, der har opnået kraftig vækst

Når jeg ringer til LAZZAWEB, føler jeg, at jeg ringer direkte til Google. Der er altid professionel sparring, rådgivning, vidensdeling og proaktiv handling fra deres side.

Jeg mærker tydeligt et stort fokus på relation og nærvær, og med et højt fagligt niveau, er de i stand til at perspektivere og hjælpe din forretning til at nå nye succesfulde højder.

Jacob Bech

Frederik Bagger

Morten Nielsen, Traffic & Performance Manager hos Spar Nord

Hos Spar Nord har vi været i markedet efter et nyt bureau, der sammen med os kunne løfte vores synlighed i Google til et yderligere niveau. Efter en bureau runde var vi ikke i tvivl om, at LAZZAWEB var det rette match. Deres meget specialiserede viden og grundige tilgang gav os tryghed i vores beslutningsproces. Vi oplever en stor proaktivitet, der styrker vores samlede marketingindsats og position i markedet.

Morten Nielsen

Spar Nord

Niels - Head of Ecommerce

LAZZAWEB har indfriet vores forventninger. Det er et suverænt stærkt og tæt samarbejde, hvor vi har følt os i de helt rigtige hænder. Viljen til at vækste vores forretning har været en fornøjelse at opleve.

Niels Nedergaard Larsen

Mogens Daarbak

Sanzi Beauty

LAZZAWEB tænker ikke i siloer og ser Google som én samlet marketingkanal, hvor sammenspillet mellem Google Ads og SEO skaber en stærk synergi. Dét mindset var noget, som tiltalte os.
Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til alle vækstparate virksomheder.

Robert Friedrich

Sanzi Beauty

Astrid - Partner BY IC

LAZZAWEB har spillet en afgørende rolle i vores vækst de seneste 12 måneder. Kompetente konsulenter, som har 100% styr på hvad de laver og er villige til at gå det ekstra skridt for at lykkes.

Jeg giver mine bedste anbefalinger.

Astrid Ingemann Christensen

BY IC

Camilla - Skallerup Seaside Resort

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Skallerup Seaside Resort

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når vi har fået så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Shaping New Tomorrow

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO. 
cross