Få vækstanalyse
Vores specialer. Jeres succes.

SEO i Aarhus – løft din forretning til nye højder

Som webshop- eller hjemmesideejer har du sikkert hørt om søgemaskineoptimering (SEO). Denne disciplin handler i korte træk om at sikre, at din hjemmeside er i overensstemmelse med de krav og retningslinjer, Google stiller – selvfølgelig med den hensigt at opnå attraktive placeringer i toppen af de organiske søgeresultater.

Hos LAZZAWEB hjælper vi virksomheder i hele Danmark med at forbedre deres placeringer i Google, og vi kan derfor også uden problemer hjælpe dig, der leder efter hjælp fra et SEO-bureau i Aarhus.

Du kan også læse mere om vores Google Ads-ydelser i Aarhus
Tal med en specialist

Hvorfor SEO?

En god SEO-indsats kan blive ved med at generere gratis trafik til din hjemmeside – gratis i den forstand, at du ikke betaler for de besøg, der kommer ind på din hjemmeside via Googles organiske søgeresultater. Du kan se det som en modsætning til betalt annoncering, hvor det koster dig penge, hver gang en besøgende klikker sig ind på din hjemmeside gennem en annonce. 

Det koster selvfølgelig tid og penge at få lavet en grundig SEO-analyse samt at implementere alle forbedringer, ændringer og tekster. Men herefter er dit SEO-arbejde en investering, som med den rigtige vedligeholdelse bliver ved med at give et godt afkast.

Afspil video

Vil du findes på Google af folk i dit lokalområde?

Målet med SEO er som sagt at opnå attraktive placeringer i toppen af de organiske søgeresultater. Dette kommer som den absolutte hovedregel ikke af sig selv – det kræver blod, sved og tårer. Til gengæld er belønningen ikke til at tage fejl af, såfremt du lykkes med opgaven. Med lokal SEO kan du blive fundet af folk i lokalområdet, og også her kan der være meget at vinde.

Hvad får du fra os?

Hos LAZZAWEB tilbyder vi at hjælpe dig med SEO, herunder alt fra udarbejdelse af søgemaskineoptimeret tekst, linkbuilding og lokal SEO (Aarhus eksempelvis), der alle er vigtige parametre i Googles vurdering.

Lokal SEO vinder større og større indpas, og i kombination med lokal annoncering kan du opnå en særdeles favorabel position i dit lokalområde. Det kan især være en fordel for dig, der har fysiske butikker, showrooms, værksteder eller lignende, som du gerne vil have dine kunder til at finde frem til. Mange kunder søger efter bestemte lokationer i deres nærområde, og ved at optimere din hjemmeside efter de rigtige søgeord og geografiske placeringer kan du tiltrække de allermest købelystne kunder.

Tal med en specialist

Om søgemaskineoptimering

SEO står for Search Engine Optimization. Det betyder helt kort fortalt, at du optimerer din side i forhold til Googles retningslinjer. Med tiden er SEO blevet en omfattende disciplin, som ikke kun handler om at gentage det samme søgeord en masse gange. Det handler derimod om kvalitetsindhold, en velstruktureret hjemmeside, loadhastighed, linkbuilding og meget, meget mere. 

Vi forstår godt, hvis SEO kan virke som et kompliceret område at bevæge sig ind på – og netop derfor står vi til rådighed med vores ekspertise på området, hvis du har brug for hjælp til søgemaskineoptimering i Aarhus og omegn.

Vælg det optimale Google-marketingsetup

Kører du allerede annoncer via Google Ads, er det måske nærliggende at tro, at SEO ikke er nødvendigt – det er dog ikke helt rigtigt. Flere eksperter anbefaler at kombinere de to strategier for at sikre den størst mulige eksponering og drage fordel af synergien mellem de to markedsføringsindsatser. Bruger du både Google Ads og ligger helt i toppen af de organiske søgeresultater, kan du opnå en særdeles magtfuld position hos Google. Vi er eksperter i begge dele og kan således rådgive og vejlede dig ift. at kortlægge dine muligheder – og selvfølgelig handle på dem.

Derudover viser flere undersøgelser, at en kombination af Google Ads og høje placeringer i de organiske søgeresultater alt andet lige øger din hjemmesides troværdighed og sandsynligheden for, at en kunde klikker på din side – og ikke konkurrentens. Vil du findes på Google af folk i dit lokalområde – eksempelvis Aarhus eller omegn – er lokal SEO derfor en oplagt mulighed. 

Ønsker du at løfte din forretning til nye højder, er SEO en oplagt strategi at følge, uanset om du allerede bruger Google Ads eller ej. Her hos LAZZAWEB står vi naturligvis klar til at rådgive og vejlede dig ift. SEO.

Sådan kan vi assistere med SEO i Aarhus

SEO er en langsigtet investering – uanset om dit fokus blot er Aarhus eller hele Danmark. Ikke desto mindre er det en givtig investering, der, hvis gjort rigtigt, betaler sig selv hjem mange gange. Tag os med på råd, hvis du ønsker større tilstedeværelse i Googles organiske søgeresultater. Sammen fastlægger vi en ambitiøs strategi, som afføder målbare og mærkbare resultater for din forretning.

Vores SEO-framework

Det første skridt i SEO-arbejdet sammen med os er en søgeordsanalyse og en analyse af din hjemmeside, som den er nu. I denne fase planlægger vi, hvilke søgeord resten af SEO-arbejdet skal tage udgangspunkt i – dvs. hvilke søgeord, du gerne vil findes på i Google. Der kan være mange hensyn at tage, når de rigtige søgeord skal findes, og her har vi som SEO-bureau også brug for din viden om din branche, din virksomhed og dine produkter. Til gengæld er vi eksperter i alt, der handler om SEO, og sammen kan vi skabe det bedste udgangspunkt for det videre arbejde.

Herefter følger en teknisk analyse, hvor vi ser på en lang række parametre som brugervenlighed, mobilvenlighed, links og meget andet. Hele formålet med denne del er at sikre, at de besøgende på din hjemmeside får en god oplevelse og bliver på hjemmesiden så længe som muligt. Brugere, der forlader din hjemmeside efter kort tid uden at finde, hvad de leder efter, kan have en negativ effekt på dine placeringer hos Google.

Den sidste del af SEO-arbejdet er linkanalysen, som handler om de links, der peger ind på din hjemmeside. Her ser vi på, hvor mange links der er, og om de er af høj kvalitet.

Har vi fanget din interesse, og er du på jagt efter et SEO-bureau i Aarhus? Så tøv ikke med at kontakte os til en snak om mulighederne. 

Tal med en specialist

Det siger vores kunder

Sanzi Beauty

LAZZAWEB tænker ikke i siloer og ser Google som én samlet marketingkanal, hvor sammenspillet mellem Google Ads og SEO skaber en stærk synergi. Dét mindset var noget, som tiltalte os.
Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til alle vækstparate virksomheder.

Robert Friedrich

Sanzi Beauty

LAZZAWEB has been good at challenging our plans. They are skilled, and have the same values as us. With LAZZAWEB, we have a close contact, and we have come two steps closer to a partner.

Morten Kjær

Luksusbaby

I will definitely recommend LAZZAWEB to others, due to their very proactive work, we have experienced. It almost speaks for itself when you have created such good results. It just can not be denied.

Christian Aachmann

Shaping New Tomorrow

From the start, our partnership with LAZZAWEB has been very professional. There is no doubt that they are really passionate about what they do. We use LAZZAWEB for both SEO and Google Ads. LAZZAWEB are very proactive in relation to increasing our conversion rate. At the same time, we have received some amazing texts that really match our product.

Camilla Breuner

Skallerup Seaside Resort

We always measure partners around three goals: How they report, how they communicate and the quality of their work (in this case: how many customers do we earn) - Here has LAZZAWEB scored max. Likewise, their entire team are always smiling and welcoming at their office, which means a lot to us.

Mike Vestergaard

DIGURA

Vi måler altid samarbejdspartnere på tre mål; Rapportering, kommunikation og kvalitet af arbejde (i dette tilfælde: Hvor mange kunder giver det) - Her har LAZZAWEB scoret max.
Ligeledes er hele deres team altid smilende og imødekommende på kontoret, hvilket betyder meget for os.

Mike Vestergaard

DIGURA

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Skallerup Seaside Resort

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Shaping New Tomorrow

98 % af kunderne vil anbefale LAZZAWEB til deres bekendte og forretningsforbindelser
94 % af kunderne vurderer os proaktive i et samarbejde
LAZZAWEB er omtalt i

Vil du høre, hvad vi kan gøre for jer?

Tal med en specialist
cross