Få profitabel vækst

SEO-bureau i Aarhus – løft din forretning til nye højder

Hos LAZZAWEB hjælper vi virksomheder i hele Danmark med at forbedre deres placeringer i Google, og vi kan derfor også uden problemer hjælpe dig, der leder efter hjælp fra et SEO-bureau i Aarhus.

Vi er det ideelle valg for virksomheder i Aarhus, der ønsker at drive deres online tilstedeværelse og opnå profitabel vækst gennem søgemaskineoptimering. Som et anerkendt Google Marketing Powerhouse har vi de nødvendige ressourcer og ekspertise til at hjælpe din virksomhed med at dominere markedet og opnå synlige resultater på Google.

Afspil video

Kåret til "Best Global Integrated Search Agency"

"Vi forventer store ting fra dem i fremtiden!
Bureauet har uden tvivl sat nye standarder for deres integrerede search med deres banebrydende framework."

Det var en del af udtalelsen fra dommerne til Global Search Awards omkring vores kåring til "Best Global Small Integrated Search Agency 2023".

Vi er utrolig stolte over denne pris og vi vil fortsætte med at sætte nye standarder som et Awardvindende Google Marketing Powerhouse.

LAZZAWEB vinder Global Integrated Search Agency

Performance-drevet tilgang til SEO sikrer din virksomhed succes

Vores fokus er at blive en solid vækstpartner for din virksomhed, hvor vi udnytter vores dybdegående viden og brancheførende Google-marketing framework til at opnå fantastiske resultater. Vi er dedikerede til at kortlægge og udnytte de optimale optimeringsmuligheder, der vil skabe profit for netop din virksomhed på Google. Vores tilgang til SEO er performance-drevet og baseret på nøgletal og analyser, så vi konstant kan optimere og forbedre dine resultater.

Når du vælger LAZZAWEB som dit SEO-bureau i Aarhus, kan du være sikker på at få en erfaren og pålidelig samarbejdspartner, der arbejder målrettet på at øge din virksomheds synlighed og succes på Google. Vi er klar til at hjælpe dig med at realisere din virksomheds vækstpotentiale gennem vores ekspertise inden for Google-marketing.

Du kan også læse mere om vores Google Ads-ydelser i Aarhus.

SEO Aarhus

Bliv fundet på Google lokalt i Aarhus eller nationalt

Målet med SEO er naturligvis at opnå attraktive placeringer i toppen af de organiske søgeresultater. Dette kommer som den absolutte hovedregel ikke af sig selv – det kræver blod, sved og tårer. Til gengæld er belønningen ikke til at tage fejl af, såfremt du lykkes med opgaven. Med lokal SEO i Aarhus kan du blive fundet af folk i lokalområdet, og også her kan der være meget at vinde.

Hvad får du fra os?

Hos LAZZAWEB tilbyder vi at hjælpe dig med søgemaskineoptimering, herunder alt fra udarbejdelse af søgemaskineoptimeret tekst, linkbuilding og lokal SEO (Aarhus eksempelvis), der alle er vigtige parametre i Googles vurdering.

Lokal SEO vinder større og større indpas, og i kombination med lokal annoncering kan du opnå en særdeles favorabel position i dit lokalområde. Det kan især være en fordel for dig, der har fysiske butikker, showrooms, værksteder eller lignende, som du gerne vil have dine kunder til at finde frem til. Mange kunder søger efter bestemte lokationer i deres nærområde, og ved at optimere din hjemmeside efter de rigtige søgeord og geografiske placeringer kan du tiltrække de allermest købelystne kunder.

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0

Søgemaskineoptimering i Aarhus

Google specialister

Med tiden er SEO blevet en omfattende disciplin, som ikke kun handler om at gentage det samme søgeord en masse gange. Det handler derimod om kvalitetsindhold, en velstruktureret hjemmeside, loadhastighed, linkbuilding og meget, meget mere. Vi forstår godt, hvis SEO kan virke som et kompliceret område at bevæge sig ind på – og netop derfor står vi til rådighed med vores ekspertise på området, hvis du har brug for hjælp til søgemaskineoptimering i Aarhus og omegn.

Vælg det optimale Google-marketing setup

Kører du allerede annoncer via Google Ads, er det måske nærliggende at tro, at SEO ikke er nødvendigt – det er dog langt fra rigtigt. Flere eksperter anbefaler at kombinere de to strategier for at sikre den størst mulige eksponering og drage fordel af synergien mellem de to markedsføringsindsatser. Bruger du både Google Ads og ligger helt i toppen af de organiske søgeresultater, kan du opnå en særdeles magtfuld position hos Google. Som Google Premier Partner er vi eksperter i begge dele og kan således rådgive og vejlede dig ift. at kortlægge dine muligheder – og selvfølgelig handle på dem, så du kan opnå mere profitabel vækst.

Derudover viser flere undersøgelser, at en kombination af Google Ads og høje placeringer i de organiske søgeresultater alt andet lige øger din hjemmesides troværdighed og sandsynligheden for, at en kunde klikker på din side – og ikke konkurrentens. Vil du findes på Google af folk i dit lokalområde – eksempelvis Aarhus eller omegn – er lokal SEO derfor en oplagt mulighed. 

Ønsker du at løfte din forretning til nye højder, er SEO en oplagt strategi at følge. Her hos LAZZAWEB står vi naturligvis klar til at rådgive og vejlede dig ift. SEO.

Vi ser holistisk på Google som én marketingkanal

Få profit fra Google med vores verdensførende Google-marketing framework, der er skabt til vækstparate virksomheder.
0%
af vores kunders omsætning kommer direkte fra Google-marketing.
0%
stigning i Google-omsætning. Så meget vækster nye kunder i gns. indenfor 12 mdr.
0 mia. kr.
er den totale omsætning, vi har skabt for vores kunder gennem Google-marketing.

Sådan kan vi assistere med SEO i Aarhus

SEO er en langsigtet investering – uanset om dit fokus blot er Aarhus eller hele Danmark. Ikke desto mindre er det en givtig investering, der, hvis gjort rigtigt, betaler sig selv hjem mange gange. Tag os med på råd, hvis du ønsker større tilstedeværelse i Googles organiske søgeresultater. Sammen fastlægger vi en ambitiøs strategi, som afføder målbare og mærkbare resultater for din forretning.

Vores SEO-framework

Det første skridt i SEO-arbejdet sammen med os er en søgeordsanalyse og en analyse af din hjemmeside, som den er nu. I denne fase planlægger vi, hvilke søgeord resten af SEO-arbejdet skal tage udgangspunkt i – dvs. hvilke søgeord, du gerne vil findes på i Google. Der kan være mange hensyn at tage, når de rigtige søgeord skal findes, og her har vi som SEO-bureau også brug for din viden om din branche, din virksomhed og dine produkter. Til gengæld er vi eksperter i alt, der handler om SEO, og sammen kan vi skabe det bedste udgangspunkt for det videre arbejde.

Herefter følger en teknisk analyse, hvor vi ser på en lang række parametre som brugervenlighed, mobilvenlighed, links og meget andet. Hele formålet med denne del er at sikre, at de besøgende på din hjemmeside får en god oplevelse og bliver på hjemmesiden så længe som muligt. Brugere, der forlader din hjemmeside efter kort tid uden at finde, hvad de leder efter, kan have en negativ effekt på dine placeringer hos Google.

Den sidste del af SEO-arbejdet er linkanalysen, som handler om de links, der peger ind på din hjemmeside. Her ser vi på, hvor mange links der er, og om de er af høj kvalitet.

Har vi fanget din interesse, og er du på jagt efter et SEO-bureau i Aarhus? Så tøv ikke med at kontakte os til en snak om mulighederne. 

Silotænkning i Google-marketing

Virksomheder, der har opnået kraftig vækst

Watery x LAZZAWEB

Proaktiviteten er et andet sted, end jeg nogensinde har oplevet tidligere. Det er LAZZAWEB, der kommer til os med de ting, som vi skal lave, og de har forventninger til det, vi skal nå – ellers kommer vi ikke til at lykkes på den lange bane. Vi er til stede i flere markeder, og på et helt nyt marked har LAZZAWEB på blot 6 måneder vækstet vores nye marked til en månedlig millionomsætning.

Daniel, Indehaver

Watery

LAZZAWEB's ekspertise inden for Google Ads har ikke kun øget vores synlighed, men har også betydet, at vi har opnået en betydelig forbedring i at skaffe leads, som konverterer til kunder.
Deres evne til at tilpasse sig vores specifikke behov og mål har sat os i stand til at maksimere vores annoncebudget og opnå en betydelig værdi for vores investering.

Marc, Performance Manager

Spar Nord

Totteland x LAZZAWEB

Vi har haft utrolig svært ved at udnytte vores potentiale på Google. Efter vi har flyttet vores Google-marketing over til LAZZAWEB, har samarbejdet de seneste 12 måneder resulteret i en stigning i Google omsætning på 130 % samtidig med en forøgelse af ROAS på 20 %. Så hvis andre ønsker et Google-bureau, der arbejder proaktivt og har ekstrem bred viden inden for Google, så er det LAZZAWEB man skal gå til.

Frederik, direktør

Totteland

Allerede efter nogle måneders samarbejde med LAZZAWEBs dedikerede team begynder resultaterne at vise sig i form af øget trafik og bedre Google ranking på strategisk vigtige forretningsområder.

Samspillet på tværs mellem Paid og Organic har betydet optimering af budgettet samt en mere bevidst fordeling mellem organisk og betalt. Det tætte samarbejde og den gode opfølgning skaber samtidig engagement i eget team. Det sikrer, at vi sammen opnår rigtig gode resultater.

Helle, Seniorkonsulent

Beierholm

pixiform x LAZZAWEB

Vi lod os desværre ”lokke”(overbevise) til at skulle prøve et nyt setup af vores marketing, her i blandt at samle håndteringen af diverse betalte kanaler, hos ét bureau. Det betød også, at vi opsagde vores aftale med LAZZAWEB - Kæmpe fejl!

Efter 2 måneder, måtte vi blankt erkende vores fejl – og vende tilbage til LAZZAWEB.
Vi har nu udvidet vores samarbejde med en webshop mere, da alle beregninger fortalte os, at det er for dyrt at lade være.

Ole, direktør

Pixiform

Vi har et forrygende samarbejde med LAZZAWEB - deres avancerede strategi for vores Google-annoncering har været en stor succes, som har ført til en markant øgning i vores nettofortjeneste.

Vores samarbejde har stået på i mange år og har ført til både gode resultater, stærke relationer og senest en pris ved Global Search Awards i kategorien: Best Use of Search – Retail / Ecommerce (PPC)

Mads, E-commerce Manager

Cykelexperten.dk

I den tid vi indtil nu har samarbejdet med LAZZAWEB, har de ikke kun eksekveret på en ny og mere langsigtet strategi, men også været fuldt ud tilgængelige og proaktive ifbm. forbedringsforslag på vores marketingstrategi.

Vi er meget glade for vores samarbejde med LAZZAWEB, hvor de tydelige resultater vi skaber, vil have betydning for hele vores marketingstrategi.

Simone, Ecommerce Manager

Jacobsen Plus

Det, der skiller LAZZAWEB ud, udover deres enestående faglige dygtighed, er deres proaktivitet. De går langt ud over det forventede for at sikre, at vores Google-presence er i topform, og de er altid parate til at foreslå og implementere forbedringer. LAZZAWEB været en nøglefaktor i vores digitale marketingstrategi.
Vi kan varmt anbefale dem til enhver virksomhed, der søger ekspertise inden for Google Ads og en proaktiv samarbejdspartner.

Oliver, Chief Business Developer

Freeway ApS

Tromborg LAZZAWEB

Selv om vi har et dygtigt team, har vi ofte oplevet udfordringer med at holde os opdateret på den nyeste viden og høje ekspertise inden for Google-marketing.

Vi har opnået intern opkvalificering af vores team og et utroligt højt sparringsniveau, der har gjort, at Google-marketing er blevet et centralt element for fremtidig vækst. Vi kan varmt anbefale at bruge LAZZAWEB, som sparringspartner til inhouse marketingteams.

Holger, marketingchef

Tromborg

Når jeg ringer til LAZZAWEB, føler jeg, at jeg ringer direkte til Google. Der er altid professionel sparring, rådgivning, vidensdeling og proaktiv handling fra deres side.

Jeg mærker tydeligt et stort fokus på relation og nærvær, og med et højt fagligt niveau, er de i stand til at perspektivere og hjælpe din forretning til at nå nye succesfulde højder.

Jacob Bech, Head of Marketing

Frederik Bagger

Astrid - Partner BY IC

Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med LAZZAWEB i over to år nu, og vores oplevelse har været intet mindre end enestående. Med LAZZAWEB har vi flyttet vores fokus fra en simpel ROAS-model til en effektiv profitorienteret strategi gennem Google, som har sikret stor profitabel vækst.

Vi har allerede i indeværende år skabt en vækst i omsætning på 74% i det indeværende år med en tocifret millionomsætning genereret gennem Google.

Astrid, Partner

BY IC

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO. 
cross