Få dominans på Google

SEO Kolding

Søger I hjælp til søgemaskineoptimering i Kolding? Så behøver I ikke at lede længere. Hos LAZZAWEB sidder en række af landets dygtigste SEO-eksperter, som dagligt arbejder med SEO-optimering.

Hvad enten I har brug for professionel hjælp til SEO i Kolding eller et hvilket som helst andet sted i landet, har vi den nødvendige viden til at hjælpe jeres virksomhed på rette vej. 

Vi kan naturligvis også hjælpe, hvis du leder efter hjælp til Google Ads i Kolding
Tal med en specialist

Afspil video

SEO Kolding

Hvad er SEO?

SEO er et andet ord for søgemaskineoptimering, og det går med andre ord ud på at få jeres website til at ranke højt på søgemaskiner som eksempelvis Google. Når jeres site har en god placering på Google, vil I tiltrække mere organisk trafik til jeres site, og det kan ende ud i mange nye kunder.

Når vi arbejder med SEO, går vi ind og ser på både on-page optimering og off-page optimering. Begge dele har betydning for det samlede resultat, og skal SEO spille på jeres website, er det vigtigt, at der bliver arbejdet professionelt med begge dele. On-page er det arbejde, der skal lægges på jeres website, mens off-page er det arbejde, der skal gøres i forhold til eksterne links og linkbuilding. Vi er jeres vej til succes med SEO i Kolding – og vi ved, hvad der virker.

Vi ser holistisk på Google som én marketingkanal

Få fuld power med vores brancheførende Google-marketing framework, der er skabt til vækstparate virksomheder.
0%
af vores kunders omsætning kommer direkte fra Google-marketing.
0%
stigning i Google-omsætning. Så meget vækster nye kunder i gns. ved at skifte til os.
0 mia. kr.
er den totale omsætning, vi har skabt for vores kunder gennem Google-marketing.

Vi holder os gode venner med Google

For at sikre os at det SEO-arbejde, som vi udfører for jer, er langtidsholdbart, sørger vi altid for at holde os opdateret på Googles retningslinjer. Google udstykker nemlig jævnligt nye retningslinjer, som har stor betydning for, hvordan jeres site bliver bedømt i forhold til placering.

Vi arbejder ud fra data, og der er ikke noget, der er tilfældigt, når I samarbejder med os. Vi er jeres vej til gode resultater, som I på sigt vil kunne mærke på jeres bundlinje. Kontakt os gerne for at få hjælp til SEO i Kolding eller til at få bygget et nyt website til jeres virksomhed. Så laver vi en vurdering af, hvor det er smartest at sætte ind, så vi kan få jer til tops på Google.

Professionel hjælp til SEO i Kolding

Vi er et professionelt SEO-bureau, der opererer i hele landet. Vores hovedsæde ligger i Aalborg, og derfra hjælper vi virksomheder rundt omkring i landet hver eneste dag. Hvad enten I gerne vil have hjælp til SEO i Kolding eller i hvilken som helst anden by, kan I få det hos os. Vi bringer altid gerne vores kompetencer i spil, hvis I har behov for at få SEO-optimeret jeres site.

SEO er en af vores spidskompetencer, men har I brug for hjælp til eksempelvis Google Ads, opbygning af en ny hjemmeside eller opsætning af en ny webshop, giver vi jer også gerne et tilbud på det. Vi ser frem til at høre fra jer, hvis I har brug for vores hjælp, og vi sætter gerne en ekspert på opgaven, så I kan opnå resultater med jeres virksomhed.

Virksomheder, der har opnået kraftig vækst

Når jeg ringer til LAZZAWEB, føler jeg, at jeg ringer direkte til Google. Der er altid professionel sparring, rådgivning, vidensdeling og proaktiv handling fra deres side.

Jeg mærker tydeligt et stort fokus på relation og nærvær, og med et højt fagligt niveau, er de i stand til at perspektivere og hjælpe din forretning til at nå nye succesfulde højder.

Jacob Bech

Frederik Bagger

Morten Nielsen, Traffic & Performance Manager hos Spar Nord

Hos Spar Nord har vi været i markedet efter et nyt bureau, der sammen med os kunne løfte vores synlighed i Google til et yderligere niveau. Efter en bureau runde var vi ikke i tvivl om, at LAZZAWEB var det rette match. Deres meget specialiserede viden og grundige tilgang gav os tryghed i vores beslutningsproces. Vi oplever en stor proaktivitet, der styrker vores samlede marketingindsats og position i markedet.

Morten Nielsen

Spar Nord

Niels - Head of Ecommerce

LAZZAWEB har indfriet vores forventninger. Det er et suverænt stærkt og tæt samarbejde, hvor vi har følt os i de helt rigtige hænder. Viljen til at vækste vores forretning har været en fornøjelse at opleve.

Niels Nedergaard Larsen

Mogens Daarbak

Sanzi Beauty

LAZZAWEB tænker ikke i siloer og ser Google som én samlet marketingkanal, hvor sammenspillet mellem Google Ads og SEO skaber en stærk synergi. Dét mindset var noget, som tiltalte os.
Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til alle vækstparate virksomheder.

Robert Friedrich

Sanzi Beauty

Astrid - Partner BY IC

LAZZAWEB har spillet en afgørende rolle i vores vækst de seneste 12 måneder. Kompetente konsulenter, som har 100% styr på hvad de laver og er villige til at gå det ekstra skridt for at lykkes.

Jeg giver mine bedste anbefalinger.

Astrid Ingemann Christensen

BY IC

Camilla - Skallerup Seaside Resort

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Skallerup Seaside Resort

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Shaping New Tomorrow

LAZZAWEB er omtalt i
Dansk markedsføring logo
BT logo
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 300 kunder siden 2015

Klar på Google-dominans?

Vi skaber brancheførende resultater. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO. Når du booker et møde med os, vil du opleve forskellen.
cross