Vores specialer. Jeres succes.

SEO Kolding

Søger I en SEO-specialist i Kolding? Så behøver I ikke at lede længere. Hos LAZZAWEB sidder en række af dygtige SEO-eksperter, som dagligt arbejder med SEO-optimering.

Hvad enten I har brug for professionel hjælp til SEO i Kolding eller et hvilket som helst andet sted i landet, har vi den nødvendige viden til at hjælpe jeres virksomhed på rette vej.

Kort Syddanmark - Kolding

Hvad er SEO?

SEO er et andet ord for søgemaskineoptimering, og det går med andre ord ud på at få jeres website til at ranke højt på søgemaskiner som eksempelvis Google. Når jeres site har en god placering på Google, vil I tiltrække mere organisk trafik til jeres site, og det kan ende ud i mange nye kunder.

Når vi arbejder med SEO, går vi ind og ser på både on-page optimering og off-page optimering. Begge dele har betydning for det samlede resultat, og skal SEO spille på jeres website, er det vigtigt, at der bliver arbejdet professionelt med begge dele. On-page er det arbejde, der skal lægges på jeres website, mens off-page er det arbejde, der skal gøres i forhold til eksterne links og linkbuilding. Vi er jeres vej til succes med SEO i Kolding – og vi ved, hvad der virker.

Vi holder os gode venner med Google

Patrik Lazzarotto - CEO & Founder

For at sikre os at det SEO-arbejde, som vi udfører for jer, er langtidsholdbart, sørger vi altid for at holde os opdateret på Googles retningslinjer. Google udstykker nemlig jævnligt nye retningslinjer, som har stor betydning for, hvordan jeres site bliver bedømt i forhold til placering.

Vi arbejder ud fra data, og der er ikke noget, der er tilfældigt, når I samarbejder med os. Vi er jeres vej til gode resultater, som I på sigt vil kunne mærke på jeres bundlinje. Kontakt os gerne for at få hjælp til SEO i Kolding eller til at få bygget et nyt website til jeres virksomhed. Så laver vi en vurdering af, hvor det er smartest at sætte ind, så vi kan få jer til tops på Google.

Professionel hjælp til SEO i Kolding

Vi er et professionelt SEO-bureau, der opererer i hele landet. Vores hovedsæde ligger i Aalborg, og derfra hjælper vi virksomheder rundt omkring i landet hver eneste dag. Hvad enten I gerne vil have hjælp til SEO i Kolding eller i hvilken som helst anden by, kan I få det hos os. Vi bringer altid gerne vores kompetencer i spil, hvis I har behov for at få SEO-optimeret jeres site.

SEO er en af vores spidskompetencer, men har I brug for hjælp til eksempelvis Google Ads, opbygning af en ny hjemmeside eller opsætning af en ny webshop, giver vi jer også gerne et tilbud på det. Vi ser frem til at høre fra jer, hvis I har brug for vores hjælp, og vi sætter gerne en ekspert på opgaven, så I kan opnå resultater med jeres virksomhed.

Screenshot fra Google af søgning på herrebukser

Det siger vores kunder

SNT case - Christian Aachmann

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Marketingdirektør

Shaping New Tomorrow

Skallerup Seaside Resort logo

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Marketingkoordinator

Skallerup Seaside Resort

DIGURA case LAZZAWEB - Mike Vestergaard

Vi måler altid samarbejdspartnere på tre mål; Rapportering, kommunikation og kvalitet af arbejde (i dette tilfælde: Hvor mange kunder giver det) – Her har LAZZAWEB scoret max.

Ligeledes er hele deres team altid smilende og imødekommende på kontoret, hvilket betyder meget for os.

Mike Vestergaard

Adm. direktør

DIGURA

Andreas Lindholm

Hvis du gerne vil have succes, så skal du vælge LAZZAWEB. Jeg har samarbejdet med LAZZAWEB igennem flere år nu og jeg kunne ikke være mere tilfreds med deres arbejde. Udover deres meget høje kompetanceniveau, så forstår de sig virkelig på kundeservice. Kan klart anbefales!

Andreas Lindholm

Tidl. Salgschef

Fleasing

Reservedele - Thomas

Vælger man LAZZAWEB som sit marketingbureau, kan man forvente gennemsigtighed og ærlighed. Det er tilmed ikke et bureau som alle andre. Her er der tale om samarbejdspartnere af højeste kvalitet. De tager det store slæb, mens man som kunde også skal være med, for at skabe de bedste resultater, hvilket MANGE bureauer kan lære meget af.

Thomas Nygaard

E-commerce manager

Reservedele.nu

LAZZAWEB er omtalt i
Mathias Teis og Frederik Stenbjerg

Vil du høre, hvad vi
kan gøre for jer?