Få profitabel vækst

SEO i Kolding - Få mere organisk trafik fra Google

Søger I hjælp til søgemaskineoptimering i Kolding? Så behøver I ikke at lede længere. Hos LAZZAWEB sidder en række af landets dygtigste SEO-eksperter, som dagligt arbejder med SEO-optimering.

Hvad enten I har brug for professionel hjælp til SEO i Kolding eller et hvilket som helst andet sted i landet, har vi den nødvendige viden til at hjælpe jeres virksomhed på rette vej. 

Vi kan naturligvis også hjælpe, hvis du leder efter hjælp til Google Ads i Kolding
Tal med en specialist

Afspil video

SEO Kolding

Hvad er SEO?

SEO er et andet ord for søgemaskineoptimering, og det går med andre ord ud på at få jeres website til at ranke højt på søgemaskiner som eksempelvis Google. Når jeres site har en god placering på Google, vil I tiltrække mere organisk trafik til jeres site, og det kan ende ud i mange nye kunder.

Når vi arbejder med SEO, går vi ind og ser på både on-page optimering og off-page optimering. Begge dele har betydning for det samlede resultat, og skal SEO spille på jeres website, er det vigtigt, at der bliver arbejdet professionelt med begge dele. On-page er det arbejde, der skal lægges på jeres website, mens off-page er det arbejde, der skal gøres i forhold til eksterne links og linkbuilding. Vi er jeres vej til succes med SEO i Kolding – og vi ved, hvad der virker.

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0

Vi ser holistisk på Google som én marketingkanal

Få fuld power med vores brancheførende Google-marketing framework, der er skabt til vækstparate virksomheder.
0%
af vores kunders omsætning kommer direkte fra Google-marketing.
0%
stigning i Google-omsætning. Så meget vækster nye kunder i gns. ved at skifte til os.
0 mia. kr.
er den totale omsætning, vi har skabt for vores kunder gennem Google-marketing.

Søgemaskineoptimering i Kolding

For at sikre os at det SEO-arbejde, som vi udfører for jer, er langtidsholdbart, sørger vi altid for at holde os opdateret på Googles retningslinjer. Google udstykker nemlig jævnligt nye retningslinjer, som har stor betydning for, hvordan jeres site bliver bedømt i forhold til placering.

Vi arbejder ud fra data, og der er ikke noget, der er tilfældigt, når I samarbejder med os. Vi er jeres vej til gode resultater, som I på sigt vil kunne mærke på jeres bundlinje. Kontakt os gerne for at få hjælp til SEO i Kolding eller til at få bygget et nyt website til jeres virksomhed. Så laver vi en vurdering af, hvor det er smartest at sætte ind, så vi kan få jer til tops på Google.

Professionel hjælp til SEO i Kolding

Vi er et professionelt SEO-bureau, der opererer i hele landet. Vores hovedsæde ligger i Aalborg, og derfra hjælper vi virksomheder rundt omkring i landet hver eneste dag. Hvad enten I gerne vil have hjælp til SEO i Kolding eller i hvilken som helst anden by, kan I få det hos os. Vi bringer altid gerne vores kompetencer i spil, hvis I har behov for at få SEO-optimeret jeres site.

SEO er en af vores spidskompetencer, men har I brug for hjælp til eksempelvis Google Ads, opbygning af en ny hjemmeside eller opsætning af en ny webshop, giver vi jer også gerne et tilbud på det. Vi ser frem til at høre fra jer, hvis I har brug for vores hjælp, og vi sætter gerne en ekspert på opgaven, så I kan opnå resultater med jeres virksomhed.

Virksomheder, der har opnået kraftig vækst

Watery x LAZZAWEB

Proaktiviteten er et andet sted, end jeg nogensinde har oplevet tidligere. Det er LAZZAWEB, der kommer til os med de ting, som vi skal lave, og de har forventninger til det, vi skal nå – ellers kommer vi ikke til at lykkes på den lange bane. Vi er til stede i flere markeder, og på et helt nyt marked har LAZZAWEB på blot 6 måneder vækstet vores nye marked til en månedlig millionomsætning.

Daniel, Indehaver

Watery

LAZZAWEB's ekspertise inden for Google Ads har ikke kun øget vores synlighed, men har også betydet, at vi har opnået en betydelig forbedring i at skaffe leads, som konverterer til kunder.
Deres evne til at tilpasse sig vores specifikke behov og mål har sat os i stand til at maksimere vores annoncebudget og opnå en betydelig værdi for vores investering.

Marc, Performance Manager

Spar Nord

Totteland x LAZZAWEB

Vi har haft utrolig svært ved at udnytte vores potentiale på Google. Efter vi har flyttet vores Google-marketing over til LAZZAWEB, har samarbejdet de seneste 12 måneder resulteret i en stigning i Google omsætning på 130 % samtidig med en forøgelse af ROAS på 20 %. Så hvis andre ønsker et Google-bureau, der arbejder proaktivt og har ekstrem bred viden inden for Google, så er det LAZZAWEB man skal gå til.

Frederik, direktør

Totteland

Allerede efter nogle måneders samarbejde med LAZZAWEBs dedikerede team begynder resultaterne at vise sig i form af øget trafik og bedre Google ranking på strategisk vigtige forretningsområder.

Samspillet på tværs mellem Paid og Organic har betydet optimering af budgettet samt en mere bevidst fordeling mellem organisk og betalt. Det tætte samarbejde og den gode opfølgning skaber samtidig engagement i eget team. Det sikrer, at vi sammen opnår rigtig gode resultater.

Helle, Seniorkonsulent

Beierholm

pixiform x LAZZAWEB

Vi lod os desværre ”lokke”(overbevise) til at skulle prøve et nyt setup af vores marketing, her i blandt at samle håndteringen af diverse betalte kanaler, hos ét bureau. Det betød også, at vi opsagde vores aftale med LAZZAWEB - Kæmpe fejl!

Efter 2 måneder, måtte vi blankt erkende vores fejl – og vende tilbage til LAZZAWEB.
Vi har nu udvidet vores samarbejde med en webshop mere, da alle beregninger fortalte os, at det er for dyrt at lade være.

Ole, direktør

Pixiform

Vi har et forrygende samarbejde med LAZZAWEB - deres avancerede strategi for vores Google-annoncering har været en stor succes, som har ført til en markant øgning i vores nettofortjeneste.

Vores samarbejde har stået på i mange år og har ført til både gode resultater, stærke relationer og senest en pris ved Global Search Awards i kategorien: Best Use of Search – Retail / Ecommerce (PPC)

Mads, E-commerce Manager

Cykelexperten.dk

I den tid vi indtil nu har samarbejdet med LAZZAWEB, har de ikke kun eksekveret på en ny og mere langsigtet strategi, men også været fuldt ud tilgængelige og proaktive ifbm. forbedringsforslag på vores marketingstrategi.

Vi er meget glade for vores samarbejde med LAZZAWEB, hvor de tydelige resultater vi skaber, vil have betydning for hele vores marketingstrategi.

Simone, Ecommerce Manager

Jacobsen Plus

LAZZAWEB x Plusbog - Linthujan Perambalam

Det, der skiller LAZZAWEB ud, udover deres enestående faglige dygtighed, er deres proaktivitet. De går langt ud over det forventede for at sikre, at vores Google-presence er i topform, og de er altid parate til at foreslå og implementere forbedringer. LAZZAWEB været en nøglefaktor i vores digitale marketingstrategi.
Vi kan varmt anbefale dem til enhver virksomhed, der søger ekspertise inden for Google Ads og en proaktiv samarbejdspartner.

Linthujan Perambalam, Business Developer

Plusbog

Tromborg LAZZAWEB

Selv om vi har et dygtigt team, har vi ofte oplevet udfordringer med at holde os opdateret på den nyeste viden og høje ekspertise inden for Google-marketing.

Vi har opnået intern opkvalificering af vores team og et utroligt højt sparringsniveau, der har gjort, at Google-marketing er blevet et centralt element for fremtidig vækst. Vi kan varmt anbefale at bruge LAZZAWEB, som sparringspartner til inhouse marketingteams.

Holger, marketingchef

Tromborg

Når jeg ringer til LAZZAWEB, føler jeg, at jeg ringer direkte til Google. Der er altid professionel sparring, rådgivning, vidensdeling og proaktiv handling fra deres side.

Jeg mærker tydeligt et stort fokus på relation og nærvær, og med et højt fagligt niveau, er de i stand til at perspektivere og hjælpe din forretning til at nå nye succesfulde højder.

Jacob Bech, Head of Marketing

Frederik Bagger

Astrid - Partner BY IC

Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med LAZZAWEB i over to år nu, og vores oplevelse har været intet mindre end enestående. Med LAZZAWEB har vi flyttet vores fokus fra en simpel ROAS-model til en effektiv profitorienteret strategi gennem Google, som har sikret stor profitabel vækst.

Vi har allerede i indeværende år skabt en vækst i omsætning på 74% i det indeværende år med en tocifret millionomsætning genereret gennem Google.

Astrid, Partner

BY IC

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 300 kunder siden 2015

Klar på Google-dominans?

Vi skaber brancheførende resultater. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO. Når du booker et møde med os, vil du opleve forskellen.
cross