SEO Kolding

SEO Kolding

Søger I en SEO-specialist i Kolding? Så behøver I ikke at lede længere. Hos LAZZAWEB sidder en række af dygtige SEO-eksperter, som dagligt arbejder med SEO-optimering.

Hvad enten I har brug for professionel hjælp til SEO i Kolding eller et hvilket som helst andet sted i landet, har vi den nødvendige viden til at hjælpe jeres virksomhed på rette vej.

Kontakt os

Hvad er SEO?

SEO er et andet ord for søgemaskineoptimering, og det går med andre ord ud på at få jeres website til at ranke højt på søgemaskiner som eksempelvis Google. Når jeres site har en god placering på Google, vil I tiltrække mere organisk trafik til jeres site, og det kan ende ud i mange nye kunder.

Når vi arbejder med SEO, går vi ind og ser på både on-page optimering og off-page optimering. Begge dele har betydning for det samlede resultat, og skal SEO spille på jeres website, er det vigtigt, at der bliver arbejdet professionelt med begge dele. On-page er det arbejde, der skal lægges på jeres website, mens off-page er det arbejde, der skal gøres i forhold til eksterne links og linkbuilding. Vi er jeres vej til succes med SEO i Kolding – og vi ved, hvad der virker.

Professionel hjælp til SEO i Kolding

Vi er et professionelt SEO-bureau, der opererer i hele landet. Vores hovedsæde ligger i Aalborg, og derfra hjælper vi virksomheder rundt omkring i landet hver eneste dag. Hvad enten I gerne vil have hjælp til SEO i Kolding eller i hvilken som helst anden by, kan I få det hos os. Vi bringer altid gerne vores kompetencer i spil, hvis I har behov for at få SEO-optimeret jeres  site.

SEO er en af vores spidskompetencer, men har I brug for hjælp til eksempelvis Google Ads, opbygning af en ny hjemmeside eller opsætning af en ny webshop, giver vi jer også gerne et tilbud på det. Vi ser frem til at høre fra jer, hvis I har brug for vores hjælp, og vi sætter gerne en ekspert på opgaven, så I kan opnå resultater med jeres virksomhed.

Vi holder os gode venner med Google

For at sikre os at det SEO-arbejde, som vi udfører for jer, er langtidsholdbart, sørger vi altid for at holde os opdateret på Googles retningslinjer. Google udstykker nemlig jævnligt nye retningslinjer, som har stor betydning for, hvordan jeres site bliver bedømt i forhold til placering.

Vi arbejder ud fra data, og der er ikke noget, der er tilfældigt, når I samarbejder med os. Vi er jeres vej til gode resultater, som I på sigt vil kunne mærke på jeres bundlinje. Kontakt os gerne for at få hjælp til SEO i Kolding eller til at få bygget et nyt website til jeres virksomhed. Så laver vi en vurdering af, hvor det er smartest at sætte ind, så vi kan få jer til tops på Google.

Lyt ikke på os.
Lyt til vores kunder.

"LOOP Fitness har med LAZZAWEB's hjælp oplevet, at særligt vores display kampagner performede bedre, end de tidligere har gjort.

Samarbejdet har fungeret meget tilfredsstillende, og vi har altid oplevet LAZZAWEB som engagerede, ærlige og oprigtigt interesserede i at hjælpe os med at få mest muligt ud af vores budgetter. Med LAZZAWEB får man en samarbejdspartner, som er proaktiv og løbende kommer med anbefalinger til forbedringer, muligheder og nye produkter. Vi kan bestemt anbefale LAZZAWEB."

Lotte Kappel
Marketing Manager
LOOP Fitness

"LAZZAWEB har lavet vores website og været med til at markedsføre os igennem alle årene. Vi er ovenud tilfredse med hele forløbet, og slutresultatet. Vi vil helt sikkert også i fremtiden bruge LAZZAWEB, og gerne anbefale andre at give dem et kald. Der er fuld valuta for pengene - både arbejdsmæssigt og resultatmæssigt. En stor tak herfra."

Lasse Jakobsen
Direktør
Action World

"LAZZAWEB fortjener vores varmeste anbefalinger. LAZZAWEB har gennem en længere periode hjulpet PensoPay med Google Ads, og vi har oplevet et højt engagement og en vilje til ville at forstå vores forretning for bedre at kunne målrette budskaberne til vores potentielle kunder. LAZZAWEB har formået -på alle metrics- at løfte vores Google Ads performance.
"

Pierre Rindsig
Partner
PensoPay

"Vi er rigtig glade for vores samarbejde med LAZZAWEB. De leverer et godt stykke arbejde og præsterer bedre end det gamle bureau. Vores omsætning er vækstet med +600%. Solid rapportering. Kan klart anbefales."

Lau Knudsen
Marketingansvarlig
Tiffany

"Hos Color Line, Danmark er vi netop på vej med relancering af vores website med online bookingplatform. Tak til LAZZAWEB for en flot indsats. Vi håber I er friske på at hjælpe os en anden gang.

Color Line giver hermed LAZZAWEB de bedste anbefalinger."

Lena Madsen
Medie- og webansvarlig
Color Line Danmark

Patrik Lazzarotto