Få dominans på Google

SEO Odense – øg jeres synlighed på Google

Får begrebet ”søgemaskineoptimering” (SEO) nogle klokker til at ringe? Langt størstedelen af danske hjemmeside- og webshopejere kender til og/eller praktiserer i dag SEO med henblik på at opnå bedre placeringer i Googles organiske søgeresultater (SERPs). 

En fornem placering kommer ikke af sig selv – det kræver vedholdenhed og en langsigtet strategi, der indebærer initiativer såsom intern og ekstern linkbuilding, tekstforfatning og lokal SEO – Odense kunne være et eksempel på jeres forretnings geografiske fokus.

Læs også om vores Google Ads-services i Odense
Tal med en specialist
SEO bureau Odense

Målbare resultater med søgemaskineoptimering i Odense

I investerer måske allerede i annoncering via platformen Google Ads i dag, men dette betyder ikke nødvendigvis, at I bør se bort fra og fravælge SEO – snarere tværtimod. SEO og PPC (Pay Per Click) har en enestående synergi, der skaber troværdighed og tillid til jeres hjemmeside, hvilket er grundlæggende forudsætninger for at opnå succes på nettet med jeres digitale markedsføring. Har I fokus på begge dele samtidig, øger I ikke bare jeres hjemmesides eksponering. I forbedrer også væsentligt jeres chancer for, at en potentiel kunder klikker på jeres side og ikke konkurrentens.

Vi ser holistisk på Google som én marketingkanal

Få fuld power med vores brancheførende Google-marketing framework, der er skabt til vækstparate virksomheder.
0%
af vores kunders omsætning kommer direkte fra Google-marketing.
0%
stigning i Google-omsætning. Så meget vækster nye kunder i gns. ved at skifte til os.
0 mia. kr.
er den totale omsætning, vi har skabt for vores kunder gennem Google-marketing.

Få rådgivning og sparring

Har I brug for SEO-rådgivning og sparring ift. SEO i Odense, er I mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud indeholdende forslag til konkrete indsatser og løsninger, der skaber målbare resultater. Hos LAZZAWEB arbejder vi målrettet med SEO, og vi opdaterer løbende vores viden på området, så jeres løsning altid er baseret på de nyeste tendenser – det er forudsætningen for en indsats, der også virker i morgen.

Bliv fundet organisk på Google med en SEO specialist

Flere undersøgelser viser, at en kombination af Google Ads samt høje placeringer i de organiske søgeresultater alt andet lige øger jeres hjemmesides troværdighed og sandsynligheden for, at en kunde klikker på jeres side – og ikke konkurrentens. Vil I findes på Google af folk i jeres lokalområde – eksempelvis Odense, Fyn eller omegn – er lokal SEO ligeledes en oplagt mulighed. Ønsker I at løfte jeres forretning til nye højder, er SEO en oplagt strategi at følge, uanset om I allerede bruger Google Ads eller ej. Her hos LAZZAWEB står vi naturligvis klar til at rådgive og vejlede jer om SEO i Odense og resten af landet.

Virksomheder, der har opnået kraftig vækst

Når jeg ringer til LAZZAWEB, føler jeg, at jeg ringer direkte til Google. Der er altid professionel sparring, rådgivning, vidensdeling og proaktiv handling fra deres side.

Jeg mærker tydeligt et stort fokus på relation og nærvær, og med et højt fagligt niveau, er de i stand til at perspektivere og hjælpe din forretning til at nå nye succesfulde højder.

Jacob Bech

Frederik Bagger

Morten Nielsen, Traffic & Performance Manager hos Spar Nord

Hos Spar Nord har vi været i markedet efter et nyt bureau, der sammen med os kunne løfte vores synlighed i Google til et yderligere niveau. Efter en bureau runde var vi ikke i tvivl om, at LAZZAWEB var det rette match. Deres meget specialiserede viden og grundige tilgang gav os tryghed i vores beslutningsproces. Vi oplever en stor proaktivitet, der styrker vores samlede marketingindsats og position i markedet.

Morten Nielsen

Spar Nord

Niels - Head of Ecommerce

LAZZAWEB har indfriet vores forventninger. Det er et suverænt stærkt og tæt samarbejde, hvor vi har følt os i de helt rigtige hænder. Viljen til at vækste vores forretning har været en fornøjelse at opleve.

Niels Nedergaard Larsen

Mogens Daarbak

Sanzi Beauty

LAZZAWEB tænker ikke i siloer og ser Google som én samlet marketingkanal, hvor sammenspillet mellem Google Ads og SEO skaber en stærk synergi. Dét mindset var noget, som tiltalte os.
Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til alle vækstparate virksomheder.

Robert Friedrich

Sanzi Beauty

Astrid - Partner BY IC

LAZZAWEB har spillet en afgørende rolle i vores vækst de seneste 12 måneder. Kompetente konsulenter, som har 100% styr på hvad de laver og er villige til at gå det ekstra skridt for at lykkes.

Jeg giver mine bedste anbefalinger.

Astrid Ingemann Christensen

BY IC

Camilla - Skallerup Seaside Resort

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Skallerup Seaside Resort

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Shaping New Tomorrow

LAZZAWEB er omtalt i
Dansk markedsføring logo
BT logo
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 300 kunder siden 2015

Klar på Google-dominans?

Vi skaber brancheførende resultater. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO. Når du booker et møde med os, vil du opleve forskellen.
cross