SEO Odense

SEO Odense – øg jeres synlighed på Google

Får begrebet ”søgemaskineoptimering” (SEO) nogle klokker til at ringe? Langt størstedelen af danske hjemmeside- og webshopejere kender til og/eller praktiserer i dag SEO med henblik på at opnå bedre placeringer i Googles organiske søgeresultater (SERPs). En fornem placering kommer ikke af sig selv – det kræver vedholdenhed og en langsigtet strategi, der indebærer initiativer såsom linkbuilding (intern og ekstern), tekstforfatning og lokal SEO – Odense kunne være et eksempel på jeres forretnings geografiske fokus.

Målbare resultater med SEO

I  investerer måske allerede i annoncering via platformen Google AdWords i dag, men dette betyder ikke nødvendigvis, at I bør se bort fra og fravælge SEO – snarere tværtimod. SEO og PPC (Pay Per Click) har en enestående synergi, der skaber troværdighed og tillid til jeres hjemmeside, hvilket er grundlæggende forudsætninger for at opnå succes på nettet med jeres digitale markedsføring. Har I fokus på begge dele samtidig, øger I ikke bare jeres hjemmesides eksponering. I forbedrer også væsentligt jeres chancer for, at en potentiel kunder klikker på jeres side og ikke konkurrentens.

 

Har I brug for rådgivning og sparring ift. SEO i Odense, er I mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud indeholdende forslag til konkrete indsatser og løsninger, der skaber målbare resultater. Hos LAZZAWEB arbejder vi målrettet med SEO, og vi opdaterer løbende vores viden på området, så jeres løsning altid er baseret på de nyeste tendenser – det er forudsætningen for en indsats, der også virker i morgen.

Bliv fundet organisk på Google

Derudover viser flere undersøgelser, at en kombination af AdWords samt høje placeringer i de organiske søgeresultater alt andet lige øger din hjemmesides troværdighed og sandsynligheden for, at en kunde klikker på din side – og ikke konkurrentens. Vil du findes på Google af folk i dit lokalområde – eksempelvis Aalborg eller omegn – er lokal SEO ligeledes en oplagt mulighed. Ønsker du at løfte din forretning til nye højder, er SEO en oplagt strategi at følge, uanset om du allerede bruger AdWords eller ej. Her hos LAZZAWEB står vi naturligvis klar til at rådgive og vejlede dig ift. SEO.

Lyt ikke på os.
Lyt til vores kunder.

"Hos Color Line, Danmark er vi netop på vej med relancering af vores website med online bookingplatform. Tak til LAZZAWEB for en flot indsats. Vi håber I er friske på at hjælpe os en anden gang.

Color Line giver hermed LAZZAWEB de bedste anbefalinger."

Lena Madsen
Medie- og webansvarlig
Color Line Danmark

"Jeg har prøvet andre større spillere på markedet, de viste sig frem og de kunne salgstalen. Men der er mange, der er gode til at snakke, men de skal jo også præstere. Det følte jeg ikke, de andre de kunne, derfor tog jeg fat i LAZZAWEB. LAZZAWEB adskiller sig på den måde, at de har vist resultaterne. I et samarbejde er de proaktive og kommer med forbedringsforslag, som gavner vores forretning."

Martin Gade
Direktør
Møbelsalg

Frederik Stenbjerg

Skal vi vurdere hvordan vi kan optimere jeres SEO?

5 stjerner på Trustpilot
  • Omtalt i

  • Danmarks Radio (DR)
  • EY
  • Ivækst
  • Børsen
  • Nordjyske