Få profitabel vækst

SEO Odense – øg jeres synlighed på Google

Langt størstedelen af danske webshop- og hjemmesideejere praktiserer i dag SEO med henblik på at opnå bedre placeringer i Googles organiske søgeresultater (SERPs).

En fornem placering kommer ikke af sig selv – det kræver vedholdenhed og en langsigtet strategi, der indebærer initiativer såsom intern og ekstern linkbuilding, tekstforfatning og lokal SEO – Odense kunne være et eksempel på jeres forretnings geografiske fokus.

Læs også om vores Google Ads-services i Odense.
Få profitabel vækst

Kåret til "Best Global Integrated Search Agency"

"Vi forventer store ting fra dem i fremtiden!
Bureauet har uden tvivl sat nye standarder for deres integrerede search med deres banebrydende framework."

Det var en del af udtalelsen fra dommerne til Global Search Awards omkring vores kåring til "Best Global Small Integrated Search Agency 2023".

Vi er utrolig stolte over denne pris og vi vil fortsætte med at sætte nye standarder som et Awardvindende Google Marketing Powerhouse.

LAZZAWEB vinder Global Integrated Search Agency
SEO bureau Odense

Målbare resultater med søgemaskineoptimering i Odense

Når I vælger LAZZAWEB som jeres Google-marketingpartner, åbner I døren til en verden af værdiskabende resultater. Vi forstår betydningen af en integreret tilgang, hvor både SEO og PPC spiller sammen for at opnå en stærk online tilstedeværelse. Ved at kombinere SEO og Google Ads skaber I troværdighed og tillid til jeres hjemmeside, hvilket er afgørende for at tiltrække kunder og overgå jeres konkurrenter.

Vores SEO-specialister vil arbejde målrettet på at forbedre jeres placeringer i søgeresultaterne og skabe dominans på Google. Dette resulterer i øget trafik til jeres hjemmeside og flere konverteringer. Vi fokuserer på nøje udvalgte søgeord og optimerer jeres indhold, metatags og tekniske aspekter for at maksimere jeres synlighed.

Med vores helhedsorienterede tilgang sikrer vi, at jeres Google-markedsføring altid følger markedet og potentielle kunders søgninger, hvilket resulterer i målbare resultater. 

Ved at vælge LAZZAWEB som jeres Google-marketingpartner i Odense, vil I opleve en stigning i eksponeringen af jeres hjemmeside og en forbedret konkurrenceposition på nettet. Lad os hjælpe jer med at skabe målbare resultater og sikre jeres succes på Google.

Bliv fundet organisk på Google med en SEO-specialist

Flere undersøgelser viser, at en kombination af Google Ads samt høje placeringer i de organiske søgeresultater alt andet lige øger jeres hjemmesides troværdighed og sandsynligheden for, at en kunde klikker på jeres side – og ikke konkurrentens. Vil I findes på Google af folk i jeres lokalområde – eksempelvis Odense, Fyn eller omegn – er lokal SEO ligeledes en oplagt mulighed. Vil du vækste din virksomhed, er SEO et oplagt sted at sætte ind. Her hos LAZZAWEB står vi naturligvis klar til at rådgive og vejlede jer om SEO i Odense og resten af landet.

Google Marketing PowerPartner framework
210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0

Vi ser holistisk på Google som én marketingkanal

Få profit fra Google med vores verdensførende Google-marketing framework, der er skabt til vækstparate virksomheder.
0%
af vores kunders omsætning kommer direkte fra Google-marketing.
0%
stigning i Google-omsætning. Så meget vækster nye kunder i gns. indenfor 12 mdr.
0 mia. kr.
er den totale omsætning, vi har skabt for vores kunder gennem Google-marketing.

Få rådgivning og sparring

LAZZAWEB besøger Google i Dublin

Har I brug for SEO-rådgivning og sparring ift. SEO i Odense, er I mere end velkommen til at kontakte os. Hos LAZZAWEB arbejder vi målrettet med SEO, og vi opdaterer løbende vores viden på området, så jeres løsning altid er baseret på de nyeste tendenser – det er forudsætningen for en indsats, der også virker i morgen.

Vi giver jer muligheden for at styrke jeres inhouse-team med opkvalificering og strategisk sparring i både Google Ads og SEO. Læs mere om muligheden for LAZZAWEB som din Google Marketing PowerPartner.

Virksomheder, der har opnået kraftig vækst

Når jeg ringer til LAZZAWEB, føler jeg, at jeg ringer direkte til Google. Der er altid professionel sparring, rådgivning, vidensdeling og proaktiv handling fra deres side.

Jeg mærker tydeligt et stort fokus på relation og nærvær, og med et højt fagligt niveau, er de i stand til at perspektivere og hjælpe din forretning til at nå nye succesfulde højder.

Jacob Bech

Frederik Bagger

Morten Nielsen, Traffic & Performance Manager hos Spar Nord

Hos Spar Nord har vi været i markedet efter et nyt bureau, der sammen med os kunne løfte vores synlighed i Google til et yderligere niveau. Efter en bureau runde var vi ikke i tvivl om, at LAZZAWEB var det rette match. Deres meget specialiserede viden og grundige tilgang gav os tryghed i vores beslutningsproces. Vi oplever en stor proaktivitet, der styrker vores samlede marketingindsats og position i markedet.

Morten Nielsen

Spar Nord

Niels - Head of Ecommerce

LAZZAWEB har indfriet vores forventninger. Det er et suverænt stærkt og tæt samarbejde, hvor vi har følt os i de helt rigtige hænder. Viljen til at vækste vores forretning har været en fornøjelse at opleve.

Niels Nedergaard Larsen

Mogens Daarbak

Sanzi Beauty

LAZZAWEB tænker ikke i siloer og ser Google som én samlet marketingkanal, hvor sammenspillet mellem Google Ads og SEO skaber en stærk synergi. Dét mindset var noget, som tiltalte os.
Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til alle vækstparate virksomheder.

Robert Friedrich

Sanzi Beauty

Astrid - Partner BY IC

LAZZAWEB har spillet en afgørende rolle i vores vækst de seneste 12 måneder. Kompetente konsulenter, som har 100% styr på hvad de laver og er villige til at gå det ekstra skridt for at lykkes.

Jeg giver mine bedste anbefalinger.

Astrid Ingemann Christensen

BY IC

Camilla - Skallerup Seaside Resort

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Skallerup Seaside Resort

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når vi har fået så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Shaping New Tomorrow

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO. 
cross