Vores specialer. Jeres succes.

SEO Odense – øg jeres synlighed på Google

Får begrebet ”søgemaskineoptimering” (SEO) nogle klokker til at ringe? Langt størstedelen af danske hjemmeside- og webshopejere kender til og/eller praktiserer i dag SEO med henblik på at opnå bedre placeringer i Googles organiske søgeresultater (SERPs). En fornem placering kommer ikke af sig selv – det kræver vedholdenhed og en langsigtet strategi, der indebærer initiativer såsom linkbuilding (intern og ekstern), tekstforfatning og lokal SEO – Odense kunne være et eksempel på jeres forretnings geografiske fokus.

Syddanmark - Odense

Målbare resultater med SEO

I investerer måske allerede i annoncering via platformen Google Ads i dag, men dette betyder ikke nødvendigvis, at I bør se bort fra og fravælge SEO – snarere tværtimod. SEO og PPC (Pay Per Click) har en enestående synergi, der skaber troværdighed og tillid til jeres hjemmeside, hvilket er grundlæggende forudsætninger for at opnå succes på nettet med jeres digitale markedsføring. Har I fokus på begge dele samtidig, øger I ikke bare jeres hjemmesides eksponering. I forbedrer også væsentligt jeres chancer for, at en potentiel kunder klikker på jeres side og ikke konkurrentens.

Få rådgivning og sparring

Patrik Lazzarotto - CEO & Founder

Har I brug for rådgivning og sparring ift. SEO i Odense, er I mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud indeholdende forslag til konkrete indsatser og løsninger, der skaber målbare resultater. Hos LAZZAWEB arbejder vi målrettet med SEO, og vi opdaterer løbende vores viden på området, så jeres løsning altid er baseret på de nyeste tendenser – det er forudsætningen for en indsats, der også virker i morgen.

Bliv fundet organisk på Google

Derudover viser flere undersøgelser, at en kombination af Google Ads samt høje placeringer i de organiske søgeresultater alt andet lige øger din hjemmesides troværdighed og sandsynligheden for, at en kunde klikker på din side – og ikke konkurrentens. Vil du findes på Google af folk i dit lokalområde – eksempelvis Aalborg eller omegn – er lokal SEO ligeledes en oplagt mulighed. Ønsker du at løfte din forretning til nye højder, er SEO en oplagt strategi at følge, uanset om du allerede bruger Google Ads eller ej. Her hos LAZZAWEB står vi naturligvis klar til at rådgive og vejlede dig ift. SEO.

Screenshot fra Google af søgning på herrebukser

Det siger vores kunder

SNT case - Christian Aachmann

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Marketingdirektør

Shaping New Tomorrow

Skallerup Seaside Resort logo

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Marketingkoordinator

Skallerup Seaside Resort

DIGURA case LAZZAWEB - Mike Vestergaard

Vi måler altid samarbejdspartnere på tre mål; Rapportering, kommunikation og kvalitet af arbejde (i dette tilfælde: Hvor mange kunder giver det) – Her har LAZZAWEB scoret max.

Ligeledes er hele deres team altid smilende og imødekommende på kontoret, hvilket betyder meget for os.

Mike Vestergaard

Adm. direktør

DIGURA

Andreas Lindholm

Hvis du gerne vil have succes, så skal du vælge LAZZAWEB. Jeg har samarbejdet med LAZZAWEB igennem flere år nu og jeg kunne ikke være mere tilfreds med deres arbejde. Udover deres meget høje kompetanceniveau, så forstår de sig virkelig på kundeservice. Kan klart anbefales!

Andreas Lindholm

Tidl. Salgschef

Fleasing

Reservedele - Thomas

Vælger man LAZZAWEB som sit marketingbureau, kan man forvente gennemsigtighed og ærlighed. Det er tilmed ikke et bureau som alle andre. Her er der tale om samarbejdspartnere af højeste kvalitet. De tager det store slæb, mens man som kunde også skal være med, for at skabe de bedste resultater, hvilket MANGE bureauer kan lære meget af.

Thomas Nygaard

E-commerce manager

Reservedele.nu

LAZZAWEB er omtalt i
Mathias Teis og Frederik Stenbjerg

Vil du høre, hvad vi
kan gøre for jer?