Få vækstanalyse
Vores specialer. Jeres succes.

Shopify SEO

Shopify er en af de mest populære CMS platforme, fordi det er nemt at bruge, og den tilbyder en god integration med både Facebook og Google.

Men det er først og fremmest igennem en god SEO strategi, at man bliver fundet på søgemaskinerne, og det kan derfor være en god idé at udrede dette først, og det kan vi hjælpe dig med, hvis du har overvejet at bruge Shopify til din webshop.
Tal med en specialist

Få hjælp til SEO i Shopify

Konkurrencen er hård på søgeresultaterne og at arbejde sig frem til et godt resultat bliver heller ikke nemt, men når det arbejde så er blevet lagt ind, så er der resultater at skue.

Shopify er en platform, som er nem at bruge, da der er mange indbyggede SEO funktioner, som gør det til en leg at søgemaskineoptimere, men det er stadig vigtigt at have en masse relevant tekst, den rigtige størrelse på titler og undertitler, få skrevet en metatitel og metabeskrivelse, og meget mere.

Det er som sådan ikke noget Shopify kan skabe ud af den blå luft, men til gengæld tilbyder platformen en masse værktøjer, som gør det meget nemmere at implementere og løse disse udfordringer.

Shopify tilbyder en masse gode ressourcer til at optimere ens hjemmeside, som bl.a. giver et overblik over hvor der stadig kræves at optimere. Men mange af disse processer er stadig fejlbarlige, uanset hvor gode de er. Det kræver erfaring og indsigt indenfor SEO branchen, for at få det mest optimale ud af de forskellige plugins, som Shopify kan tilbyde.

Hvis jeres webshop er opbygget i Shopify, eller I ønsker at benytte jer af platformen, kan vi i LAZZAWEB, hjælpe dig og din virksomhed med at blive optimeret til søgemaskiner, da vi er specialister inden for SEO, eller hjælpe med at opsætte jeres webshop som der er påkrævet. Vi vil arbejde tæt sammen om at få lavet den bedste løsning til jeres behov.

Det siger vores kunder

Sanzi Beauty

LAZZAWEB tænker ikke i siloer og ser Google som én samlet marketingkanal, hvor sammenspillet mellem Google Ads og SEO skaber en stærk synergi. Dét mindset var noget, som tiltalte os.
Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til alle vækstparate virksomheder.

Robert Friedrich

Sanzi Beauty

LAZZAWEB has been good at challenging our plans. They are skilled, and have the same values as us. With LAZZAWEB, we have a close contact, and we have come two steps closer to a partner.

Morten Kjær

Luksusbaby

I will definitely recommend LAZZAWEB to others, due to their very proactive work, we have experienced. It almost speaks for itself when you have created such good results. It just can not be denied.

Christian Aachmann

Shaping New Tomorrow

From the start, our partnership with LAZZAWEB has been very professional. There is no doubt that they are really passionate about what they do. We use LAZZAWEB for both SEO and Google Ads. LAZZAWEB are very proactive in relation to increasing our conversion rate. At the same time, we have received some amazing texts that really match our product.

Camilla Breuner

Skallerup Seaside Resort

We always measure partners around three goals: How they report, how they communicate and the quality of their work (in this case: how many customers do we earn) - Here has LAZZAWEB scored max. Likewise, their entire team are always smiling and welcoming at their office, which means a lot to us.

Mike Vestergaard

DIGURA

Vi måler altid samarbejdspartnere på tre mål; Rapportering, kommunikation og kvalitet af arbejde (i dette tilfælde: Hvor mange kunder giver det) - Her har LAZZAWEB scoret max.
Ligeledes er hele deres team altid smilende og imødekommende på kontoret, hvilket betyder meget for os.

Mike Vestergaard

DIGURA

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Skallerup Seaside Resort

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Shaping New Tomorrow

LAZZAWEB er omtalt i

Vil du høre, hvad vi kan gøre for jer?

Tal med en specialist
cross