Vores specialer. Jeres succes.

Shopify SEO

Shopify er en af de mest populære CMS platforme, fordi det er nemt at bruge, og den tilbyder en god integration med både Facebook og Google.

Men det er først og fremmest igennem en god SEO strategi, at man bliver fundet på søgemaskinerne, og det kan derfor være en god idé at udrede dette først, og det kan vi hjælpe dig med, hvis du har overvejet at bruge Shopify til din webshop.

Få hjælp til SEO i Shopify

Konkurrencen er hård på søgeresultaterne og at arbejde sig frem til et godt resultat bliver heller ikke nemt, men når det arbejde så er blevet lagt ind, så er der resultater at skue.

Shopify er en platform, som er nem at bruge, da der er mange indbyggede SEO funktioner, som gør det til en leg at søgemaskineoptimere, men det er stadig vigtigt at have en masse relevant tekst, den rigtige størrelse på titler og undertitler, få skrevet en metatitel og metabeskrivelse, og meget mere.

Det er som sådan ikke noget Shopify kan skabe ud af den blå luft, men til gengæld tilbyder platformen en masse værktøjer, som gør det meget nemmere at implementere og løse disse udfordringer.

Shopify tilbyder en masse gode ressourcer til at optimere ens hjemmeside, som bl.a. giver et overblik over hvor der stadig kræves at optimere. Men mange af disse processer er stadig fejlbarlige, uanset hvor gode de er. Det kræver erfaring og indsigt indenfor SEO branchen, for at få det mest optimale ud af de forskellige plugins, som Shopify kan tilbyde.

Hvis jeres webshop er opbygget i Shopify, eller I ønsker at benytte jer af platformen, kan vi i LAZZAWEB, hjælpe dig og din virksomhed med at blive optimeret til søgemaskiner, da vi er specialister inden for SEO, eller hjælpe med at opsætte jeres webshop som der er påkrævet. Vi vil arbejde tæt sammen om at få lavet den bedste løsning til jeres behov.

Shopify Logo

Det siger vores kunder

SNT case - Christian Aachmann

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Marketingdirektør

Shaping New Tomorrow

Skallerup Seaside Resort logo

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Marketingkoordinator

Skallerup Seaside Resort

DIGURA case LAZZAWEB - Mike Vestergaard

Vi måler altid samarbejdspartnere på tre mål; Rapportering, kommunikation og kvalitet af arbejde (i dette tilfælde: Hvor mange kunder giver det) – Her har LAZZAWEB scoret max.

Ligeledes er hele deres team altid smilende og imødekommende på kontoret, hvilket betyder meget for os.

Mike Vestergaard

Adm. direktør

DIGURA

Andreas Lindholm

Hvis du gerne vil have succes, så skal du vælge LAZZAWEB. Jeg har samarbejdet med LAZZAWEB igennem flere år nu og jeg kunne ikke være mere tilfreds med deres arbejde. Udover deres meget høje kompetanceniveau, så forstår de sig virkelig på kundeservice. Kan klart anbefales!

Andreas Lindholm

Tidl. Salgschef

Fleasing

Reservedele - Thomas

Vælger man LAZZAWEB som sit marketingbureau, kan man forvente gennemsigtighed og ærlighed. Det er tilmed ikke et bureau som alle andre. Her er der tale om samarbejdspartnere af højeste kvalitet. De tager det store slæb, mens man som kunde også skal være med, for at skabe de bedste resultater, hvilket MANGE bureauer kan lære meget af.

Thomas Nygaard

E-commerce manager

Reservedele.nu

LAZZAWEB er omtalt i
Mathias Teis og Frederik Stenbjerg

Vil du høre, hvad vi
kan gøre for jer?