Få dominans på Google

Shopify SEO

Shopify er en af de mest populære CMS platforme, fordi det er nemt at bruge, og den tilbyder en god integration med både Facebook og Google.

Men det er først og fremmest igennem en god SEO strategi, at man bliver fundet på søgemaskinerne, og det kan derfor være en god idé at udrede dette først, og det kan vi hjælpe dig med, hvis du har overvejet at bruge Shopify til din webshop.
Tal med en specialist

Få hjælp til SEO i Shopify

Konkurrencen er hård på søgeresultaterne og at arbejde sig frem til et godt resultat bliver heller ikke nemt, men når det arbejde så er blevet lagt ind, så er der resultater at skue.

Shopify er en platform, som er nem at bruge, da der er mange indbyggede SEO funktioner, som gør det til en leg at søgemaskineoptimere, men det er stadig vigtigt at have en masse relevant tekst, den rigtige størrelse på titler og undertitler, få skrevet en metatitel og metabeskrivelse, og meget mere.

Det er som sådan ikke noget Shopify kan skabe ud af den blå luft, men til gengæld tilbyder platformen en masse værktøjer, som gør det meget nemmere at implementere og løse disse udfordringer.

Shopify tilbyder en masse gode ressourcer til at optimere ens hjemmeside, som bl.a. giver et overblik over hvor der stadig kræves at optimere. Men mange af disse processer er stadig fejlbarlige, uanset hvor gode de er. Det kræver erfaring og indsigt indenfor SEO branchen, for at få det mest optimale ud af de forskellige plugins, som Shopify kan tilbyde.

Hvis jeres webshop er opbygget i Shopify, eller I ønsker at benytte jer af platformen, kan vi i LAZZAWEB, hjælpe dig og din virksomhed med at blive optimeret til søgemaskiner, da vi er specialister inden for SEO, eller hjælpe med at opsætte jeres webshop som der er påkrævet. Vi vil arbejde tæt sammen om at få lavet den bedste løsning til jeres behov.

Virksomheder, der har opnået kraftig vækst

Når jeg ringer til LAZZAWEB, føler jeg, at jeg ringer direkte til Google. Der er altid professionel sparring, rådgivning, vidensdeling og proaktiv handling fra deres side.

Jeg mærker tydeligt et stort fokus på relation og nærvær, og med et højt fagligt niveau, er de i stand til at perspektivere og hjælpe din forretning til at nå nye succesfulde højder.

Jacob Bech

Frederik Bagger

Morten Nielsen, Traffic & Performance Manager hos Spar Nord

Hos Spar Nord har vi været i markedet efter et nyt bureau, der sammen med os kunne løfte vores synlighed i Google til et yderligere niveau. Efter en bureau runde var vi ikke i tvivl om, at LAZZAWEB var det rette match. Deres meget specialiserede viden og grundige tilgang gav os tryghed i vores beslutningsproces. Vi oplever en stor proaktivitet, der styrker vores samlede marketingindsats og position i markedet.

Morten Nielsen

Spar Nord

Niels - Head of Ecommerce

LAZZAWEB har indfriet vores forventninger. Det er et suverænt stærkt og tæt samarbejde, hvor vi har følt os i de helt rigtige hænder. Viljen til at vækste vores forretning har været en fornøjelse at opleve.

Niels Nedergaard Larsen

Mogens Daarbak

Sanzi Beauty

LAZZAWEB tænker ikke i siloer og ser Google som én samlet marketingkanal, hvor sammenspillet mellem Google Ads og SEO skaber en stærk synergi. Dét mindset var noget, som tiltalte os.
Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til alle vækstparate virksomheder.

Robert Friedrich

Sanzi Beauty

Astrid - Partner BY IC

LAZZAWEB har spillet en afgørende rolle i vores vækst de seneste 12 måneder. Kompetente konsulenter, som har 100% styr på hvad de laver og er villige til at gå det ekstra skridt for at lykkes.

Jeg giver mine bedste anbefalinger.

Astrid Ingemann Christensen

BY IC

Camilla - Skallerup Seaside Resort

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Skallerup Seaside Resort

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Shaping New Tomorrow

LAZZAWEB er omtalt i
Dansk markedsføring logo
BT logo
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 300 kunder siden 2015
Mathias Teis - CSO og Partner LAZZAWEB

Klar på Google-dominans?

Vi skaber brancheførende resultater. For vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO, som mange overser.
cross