Vores specialer. Jeres succes.

WordPress SEO

WordPress er nok den allermest kendte CMS platform på internettet, og bliver brugt til et virvar af forskellige webløsninger, såsom webshops, blogs, internet portefølje, galleri, og meget mere. WordPress er anerkendt for at være fleksibel og nem at benytte sig af, med nem installation af de adskille moduler som kan hjælpe med at definere lige præcis din hjemmeside.

SEO på WordPress hjemmeside?

Hele 28,9% af hele internettet består af sider lavet i WordPress, og er langt den mest foretrukne CMS platform, da 50-60% af alle sider lavet i CMS platforme er lavet i WordPress.

WordPress er mest kendt for sine blogs, men det beskriver slet ikke, hvor fleksibel platformen er blevet til. WordPress er open-source, hvilket betyder at alle og enhver kan udvikle moduler dertil, og med tid og nogle ressourcer kan du udvikle dit helt eget modul.

WordPress har dog et enormt udvalg af både gratis og premium moduler, som man kan installere alt efter, hvad der er nødvendigt. WordPress har simpelthen så meget at byde ind med, og det gælder især også for søgemaskineoptimering. Der er en masse plugins, som viser hvilke elementer, som skal bygges på, og som giver et overordnet billede på, hvor langt du er med optimeringen.

Det kan godt virke overvældende, hvis man ikke har beskæftiget sig med platformen før, både med opsætning af hjemmeside men også med søgemaskineoptimering. Her hos LAZZAWEB vil vi med glæde hjælpe dig og dit foretagende med at få succes med ét af de bedste CMS inden for SEO efter vores vurdering.

Wordpress logo ikon

Det siger vores kunder

SNT case - Christian Aachmann

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Marketingdirektør

Shaping New Tomorrow

Skallerup Seaside Resort logo

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Marketingkoordinator

Skallerup Seaside Resort

DIGURA case LAZZAWEB - Mike Vestergaard

Vi måler altid samarbejdspartnere på tre mål; Rapportering, kommunikation og kvalitet af arbejde (i dette tilfælde: Hvor mange kunder giver det) – Her har LAZZAWEB scoret max.

Ligeledes er hele deres team altid smilende og imødekommende på kontoret, hvilket betyder meget for os.

Mike Vestergaard

Adm. direktør

DIGURA

Andreas Lindholm

Hvis du gerne vil have succes, så skal du vælge LAZZAWEB. Jeg har samarbejdet med LAZZAWEB igennem flere år nu og jeg kunne ikke være mere tilfreds med deres arbejde. Udover deres meget høje kompetanceniveau, så forstår de sig virkelig på kundeservice. Kan klart anbefales!

Andreas Lindholm

Tidl. Salgschef

Fleasing

Reservedele - Thomas

Vælger man LAZZAWEB som sit marketingbureau, kan man forvente gennemsigtighed og ærlighed. Det er tilmed ikke et bureau som alle andre. Her er der tale om samarbejdspartnere af højeste kvalitet. De tager det store slæb, mens man som kunde også skal være med, for at skabe de bedste resultater, hvilket MANGE bureauer kan lære meget af.

Thomas Nygaard

E-commerce manager

Reservedele.nu

LAZZAWEB er omtalt i
Mathias Teis og Frederik Stenbjerg

Vil du høre, hvad vi
kan gøre for jer?