Få dominans på Google

WordPress SEO

WordPress er nok den allermest kendte CMS platform på internettet, og bliver brugt til et virvar af forskellige webløsninger, såsom webshops, blogs, internet portefølje, galleri, og meget mere. WordPress er anerkendt for at være fleksibel og nem at benytte sig af, med nem installation af de adskille moduler som kan hjælpe med at definere lige præcis din hjemmeside.
Tal med en specialist

SEO på WordPress hjemmeside?

Hele 28,9% af hele internettet består af sider lavet i WordPress, og er langt den mest foretrukne CMS platform, da 50-60% af alle sider lavet i CMS platforme er lavet i WordPress.

WordPress er mest kendt for sine blogs, men det beskriver slet ikke, hvor fleksibel platformen er blevet til. WordPress er open-source, hvilket betyder at alle og enhver kan udvikle moduler dertil, og med tid og nogle ressourcer kan du udvikle dit helt eget modul.

WordPress har dog et enormt udvalg af både gratis og premium moduler, som man kan installere alt efter, hvad der er nødvendigt. WordPress har simpelthen så meget at byde ind med, og det gælder især også for søgemaskineoptimering. Der er en masse plugins, som viser hvilke elementer, som skal bygges på, og som giver et overordnet billede på, hvor langt du er med optimeringen.

Det kan godt virke overvældende, hvis man ikke har beskæftiget sig med platformen før, både med opsætning af hjemmeside men også med søgemaskineoptimering. Her hos LAZZAWEB vil vi med glæde hjælpe dig og dit foretagende med at få succes med ét af de bedste CMS inden for SEO efter vores vurdering.

Virksomheder, der har opnået kraftig vækst

Når jeg ringer til LAZZAWEB, føler jeg, at jeg ringer direkte til Google. Der er altid professionel sparring, rådgivning, vidensdeling og proaktiv handling fra deres side.

Jeg mærker tydeligt et stort fokus på relation og nærvær, og med et højt fagligt niveau, er de i stand til at perspektivere og hjælpe din forretning til at nå nye succesfulde højder.

Jacob Bech

Frederik Bagger

Morten Nielsen, Traffic & Performance Manager hos Spar Nord

Hos Spar Nord har vi været i markedet efter et nyt bureau, der sammen med os kunne løfte vores synlighed i Google til et yderligere niveau. Efter en bureau runde var vi ikke i tvivl om, at LAZZAWEB var det rette match. Deres meget specialiserede viden og grundige tilgang gav os tryghed i vores beslutningsproces. Vi oplever en stor proaktivitet, der styrker vores samlede marketingindsats og position i markedet.

Morten Nielsen

Spar Nord

Niels - Head of Ecommerce

LAZZAWEB har indfriet vores forventninger. Det er et suverænt stærkt og tæt samarbejde, hvor vi har følt os i de helt rigtige hænder. Viljen til at vækste vores forretning har været en fornøjelse at opleve.

Niels Nedergaard Larsen

Mogens Daarbak

Sanzi Beauty

LAZZAWEB tænker ikke i siloer og ser Google som én samlet marketingkanal, hvor sammenspillet mellem Google Ads og SEO skaber en stærk synergi. Dét mindset var noget, som tiltalte os.
Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til alle vækstparate virksomheder.

Robert Friedrich

Sanzi Beauty

Astrid - Partner BY IC

LAZZAWEB har spillet en afgørende rolle i vores vækst de seneste 12 måneder. Kompetente konsulenter, som har 100% styr på hvad de laver og er villige til at gå det ekstra skridt for at lykkes.

Jeg giver mine bedste anbefalinger.

Astrid Ingemann Christensen

BY IC

Camilla - Skallerup Seaside Resort

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Skallerup Seaside Resort

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Shaping New Tomorrow

LAZZAWEB er omtalt i
Dansk markedsføring logo
BT logo
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 300 kunder siden 2015
Mathias Teis - CSO og Partner LAZZAWEB

Klar på Google-dominans?

Vi skaber brancheførende resultater. For vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO, som mange overser.
cross