AdWords

Er din virksomhed synlig
på Google i dag?

Der er højst sandsynligt kunder, der efterspørger dine produkter eller ydelser netop nu. Med annoncering i AdWords er du tilstede øverst i Google, når dine kunder leder efter din ydelse eller dit produkt. Annoncering på Danmarks største søgemaskine Google kan være en effektiv måde til at skabe øget forretning og kundehenvendelser. Vi hjælper B2B virksomheder og e-commerces til succes med AdWords annoncering.

Google Partner bureau

Vækst din virksomhed med AdWords

Vi har gjort startups til markedsledende og vækstet B2B virksomheder og e-commerces. Med en datadreven tilgang formår vi at skabe relevant trafik til dit website der kan øge din nuværende omsætning.

Det kan være nemt at oprette en konto på Google AdWords, men det er svært at dygtiggøre sig for at opnå de bedste resultater. Samtidig er det nemt at skabe en omsætning med AdWords, men det kan være svært at skabe et overskud. Det kan hurtigt blive en dyr sag uden den rette erfaring, derfor har vi fuld fokus på målbarhed, der sikrer at vi ikke spilder budgetter på annoncer, der ikke virker.

Hos os har du hele tiden adgang og indsigt i din AdWords konto, og vi rapportere månedligt om dine resultater på Google, så du kan få et overblik uden selv at skal undersøge processen. Du har hele tiden overblik over dine omkostninger og resultater. Vi er ærlige og seriøse omkring vores arbejde. For din succes – er vores succes!

Call Tracking

Se mere

AdWords Remarketing

Se mere

Google Shopping

Se mere

AdWords kursus

Tidligere deltagere

Indholdet af et AdWords kursus kan skræddersyes præcis til jeres behov. Foredrag, kursus eller direkte undervisning er en mulighed.

Online marketing udvikler sig i en hastig fart, og det kan derfor være nødvendigt at hive ekstern viden ind for at være up-to date med de nyeste tiltag og muligheder. Et AdWords kursus kan både være for jer der ønsker at klare det selv, men også for jer der allerede har et eksisterende bureau til at håndtere jeres markedsføring i Google. Uanset om man benytter et AdWords bureau i dag, kan det stadig have store fordele for et samarbejde at man som kunde har basal viden omkring AdWords. Det gør også at du nemmere kan navigere rundt i junglen af Google bureauer.

Læs mere

Tidligere deltagere

Udvalgte AdWords Cases

Return On Ad Spend: 950%

Vil du gerne have 10.000 DKK hver gang du giver 1.000? Hos LAZZAWEB har vi arbejdet målrettet med Adwords annoncering for Vicca.dk, der sælger alt man skal bruge når man går i skole. En kombination af godt og hårdt arbejde fra Vicca, samt optimerede Adwords annoncer, har resulteret i, at AdWords kampagnerne performer med ROAS (Return On Ad Spend) på 9,5/950%.

Se alle cases

Fra små 5 besøgende om dagen til næsten 500 på 14 dage

Efter at have hjulpet med at designe en ny hjemmeside der kunne omsætte de besøgende til kundehenvendelser, så startede vi op med online annoncering på Google. Over halvdelen af de besøgende kommer i dag igennem Google, og Hjørring VVS har oplevet stigende henvendelser fra købeklare kunder. Især akut VVS har givet gevinst, da mange kunder bruger Google når de har et behov her og nu. Kunder søger efter et VVS firma der kan levere døgnservice, og her kommer der annoncer frem til Hjørring VVS.

Se alle cases

Øget omsætning for Møbelsalg.dk

Se alle cases

Lyt ikke på os.
Lyt til vores kunder.

"Jeg har nu været kunde hos Lazzaweb i et par måneder, og kan kun anbefale at bruge Patrik. Han har en kæmpe forståelse for kundens behov, og formår at skræddersy en løsning som passer en perfekt. Kan kun anbefales."

Kristian Larsen
Teknisk direktør
PL & Partners

"Vi havde fornøjelsen af Patrik, da han skulle sætte noget google adwords op for os. Meget ambitiøs og følger op på tingene.
- Stærke anbefalinger herfra!
"

Kasper Bondegaard
Partner
Trendday

"“Jeg har Hjørring varme og vvs og har brugt patrik i omkring et år nu, og kan kun sige jeg er SUPER tilfreds. Har før brugt firmaer der sagde de kunne alt, og fik intet ud af det. Med Patrik gik min hjemmeside fra 5 besøgende om dagen til næsten 500 på 14 dage……….. Drop avis reklamer, radio osv…. Patrik det virker 100% kombiner det med facebook, og jeg siger jer det giver gevinst…….”"

Brian
Direktør
Hjørring VVS

Patrik Lazzarotto

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes

  • Omtalt i

  • EY
  • Ivækst
  • Børsen
  • Nordjyske