AdWords

Mød Lasse Knudsen vores Head of PPC

Hør Lasse Knudsen fortælle hvordan vi arbejder med Google Ads hos LAZZAWEB.

Får din virksomhed kunder
fra Google i dag?

Vi hjælper alle former for virksomheder og større e-commerces med at vækste og få succes med AdWords annoncering.

Vi har i dag aktive samarbejder i følgende lande: Danmark, Grønland, Norge, Sverige, England, USA, Tyskland og Holland.

Google Partner bureau

Vækst din virksomhed med AdWords

Vi har gjort startups til markedsledende og vækstet B2B virksomheder og e-commerces. Med en datadreven tilgang formår vi at skabe relevant trafik til dit website, der kan øge din nuværende omsætning.

Det kan være nemt at oprette en konto på Google AdWords (Google ads), men det er svært at dygtiggøre sig for at opnå de bedste resultater. Samtidig er det nemt at skabe en omsætning med AdWords, men det kan være svært at skabe et overskud. Det kan hurtigt blive en dyr sag uden den rette erfaring.

Hos os har du hele tiden adgang og indsigt i din AdWords konto, og vi rapporterer månedligt om dine resultater på Google, så du kan få et overblik uden selv at skal undersøge processen. Du har hele tiden overblik over dine omkostninger og resultater.

Vi er ærlige og seriøse omkring vores arbejde. Vores specialer. Din succes.

Call Tracking

Se mere

AdWords Remarketing

Se mere

Google Shopping

Se mere

AdWords kursus

Tidligere deltagere

Indholdet af et AdWords kursus kan skræddersyes præcis til jeres behov. Foredrag, kursus eller direkte undervisning er alle muligheder.

Online marketing udvikler sig i en hastig fart, og det kan derfor være nødvendigt at hive ekstern viden ind for at være up-to date med de nyeste tiltag og muligheder. Et AdWords kursus kan både være for jer, der ønsker at klare det selv, men også for jer, der allerede har et eksisterende bureau til at håndtere jeres markedsføring i Google. Uanset om man benytter et AdWords bureau i dag, kan det stadig have store fordele for et samarbejde, at man som kunde har basal viden omkring AdWords. Det gør også, at du nemmere kan navigere rundt i junglen af Google bureauer.

Læs mere

Tidligere deltagere

Udvalgte AdWords Cases

Tiffany.dk får pengene 15 gange igen

Da vi overtog AdWords kontoen fra det gamle bureau, var deres ROAS (Return On Ad Spend) 2,58 - efter vores arbejde på kontoen har vi løbende kunne præstere forbedring i antal salg og ROAS. Tiffany's ROAS holder vi stabilt på ca. 15 / 1.500 %. Henover år 2017's Black Friday og julesalg er kontoen løftet på alle KPI'er til en skyhøj ROAS på over 17.Tiffany's investeringsafkast giver pengene over 15 gange igen, som minimum. Altså 1kr i Google giver Tiffany 15 kr. eller mere i omsætning.Siden vi overtog kontoen, er omsætningen fra AdWords samtidig steget med 644%.

Se alle cases

Linda sagde sit job op, og er i dag succesfuld og fuldtid i sin virksomhed.

Linsmark.dk er en webshop, der sælger rideudstyr til heste.Vi har samarbejdet med Linsmark.dk i et års tid og har måned for måned formået at vækste kontoen.Vi er stolte over at have været med til at realisere kundens drøm om at opsige job og gå fuldtid i sin virksomhed.

Se alle cases

Vicca.dk får pengene 9 gange igen

Vil du gerne have 10.000 DKK hver gang du giver 1.000? Hos LAZZAWEB har vi arbejdet målrettet med Adwords annoncering for Vicca.dk, der sælger alt, man skal bruge, når man går i skole. En kombination af godt og hårdt arbejde fra Vicca, samt optimerede Adwords annoncer, har resulteret i, at AdWords kampagnerne performer med ROAS (Return On Ad Spend) på 9,5/950%.

Se alle cases

Fra små 5 besøgende om dagen til næsten 500 på 14 dage

Efter at have hjulpet med at designe en ny hjemmeside, der kunne omsætte de besøgende til kundehenvendelser, så startede vi op med online annoncering på Google. Over halvdelen af de besøgende kommer i dag igennem Google, og Hjørring VVS har oplevet stigende henvendelser fra købeklare kunder.

Se alle cases

Moebelsalg.dk skiftede og steg i omsætning og afkast

Vi har siden vi overtog AdWords kontoen fra det gamle bureau forbedret resultater på alle KPI'er. Omsætningen er steget, og vi har arbejdet med at forbedre ROAS (Return On Ad Spend), som gør at vi i dag har et godt afkast sammenlignet med da vi overtog kontoen.

Se alle cases

Lyt ikke på os.
Lyt til vores kunder.

"LOOP Fitness har med LAZZAWEB's hjælp oplevet, at særligt vores display kampagner performede bedre, end de tidligere har gjort.

Samarbejdet har fungeret meget tilfredsstillende, og vi har altid oplevet LAZZAWEB som engagerede, ærlige og oprigtigt interesserede i at hjælpe os med at få mest muligt ud af vores budgetter. Vi kan bestemt anbefale LAZZAWEB"

Lotte Kappel
Marketing Manager
LOOP Fitness

"Lazzaweb satte for alvor gang i min forretning!

Jeg kan kun give Lazzaweb de allerbedste anbefalinger! De arbejder målrettet, seriøst og med en bred faglig kompetence. Ingen opgaver er for små og de udviser stor flexibilitet, hvilket har været helt afgørende for min forretning. Mit salg er vokset betydeligt, så det var den helt rigtige beslutning for mig at udlicitere Google annonceringen til Lazzaweb. "

Linda Michaelsen
Ejer
Linsmark

""Har haft Lazzaweb til at køre min Adwords et stykke tid nu og er rigtig tilfreds med deres indsats. Jeg er en travl iværksætter og føler at der bliver taget professionelt hånd om alle aspekter og Patrik er selv obs på ændringer og nye tiltag. Serviceniveauet er højt og effektivt. Der er hurtig respons når jeg henvender mig.

Kan absolut anbefale Patrik/Lazzaweb, her er man i gode hænder""

Charlotte Thyrring Engsig
Ejer
Vicca.dk

"Jeg har nu været kunde hos Lazzaweb i et par måneder, og kan kun anbefale at bruge Patrik. Han har en kæmpe forståelse for kundens behov, og formår at skræddersy en løsning som passer en perfekt. Kan kun anbefales."

Kristian Larsen
Teknisk direktør
PL & Partners

"“Jeg har Hjørring varme og vvs og har brugt patrik i omkring et år nu, og kan kun sige jeg er SUPER tilfreds. Har før brugt firmaer der sagde de kunne alt, og fik intet ud af det. Med Patrik gik min hjemmeside fra 5 besøgende om dagen til næsten 500 på 14 dage……….. Drop avis reklamer, radio osv…. Patrik det virker 100% kombiner det med facebook, og jeg siger jer det giver gevinst…….”"

Brian
Direktør
Hjørring VVS

Patrik Lazzarotto

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes

5 stjerner på Trustpilot
  • Omtalt i

  • Danmarks Radio (DR)
  • EY
  • Ivækst
  • Børsen
  • Nordjyske