Adwords Bureau

Er din virksomhed synlig pĂĄ Google i dag?

Hvis ikke, sĂĄ kan du nok heller ikke lade være med at rulle ned og blive klogere…
Der er højst sandsynligt kunder, der efterspørger dine produkter eller ydelser netop nu! Annoncering på Danmarks største søgemaskine Google kan være en billig og ekstremt effektiv måde at få nye kunder og besøgende til sin hjemmeside på. Over 95% af befolkningen bruger Google som den mest anvendte søgemaskine. Ved at være tilstede øverst på Google vil du kunne få relevante besøgende ind på din hjemmeside, der vil skabe dig øget trafik og omsætning.

 

Betal kun nĂĄr folk klikker

Du betaler kun, når folk klikker og besøger din hjemmeside. *Det betyder faktisk, at annoncen vises frem helt gratis, når folk ikke klikker.

MĂĄlrettet annoncering

Vi målretter dine annoncer til de rette personer, så du får relevant trafik ind på din hjemmeside og nye potentielle kunder til din virksomhed.

Bevar overblikket

Du har overblik over dit marketingbudget og ved præcis, hvad du betaler for. Du kan fastsætte et dagligt budget.

Vi er som et af fĂĄ firmaer Certificeret hos Google.

Vi er Google Partner blandt meget få i Danmark. Det er med Googles egne ord; en anerkendelse til de virksomheder som vi stoler på og har tillid til, kan hjælpe dig med at opnå succes på nettet.Skal vi igang med at skabe resultater for dig?

Navn / firma *

Telefon *

AdWords er annoncer på søgemaskinen Google

Vi sikrer dig, at dine annoncer kun vises frem til de personer, som rent faktisk er interesseret i dig og din virksomheds produkter. Det gør vi ud fra en konkret og gennemarbejdet søgeords- og målgruppe analyse. Modsat de fleste offline medier, hvor du rammer bredt uden overblik over effekten, så rammer du med annoncering på Google præcis den målgruppe, der leder efter dig og din virksomhed. Ud fra data kan man måle den mærkbare effekt ved annonceringen.

Vi har stor respekt for dig og din virksomhed

Det er en stor tillidssag at overdrage sin online markedsføring til andre. Hos os har du hele tiden adgang og indsigt i din AdWords konto, og vi kan mĂĄnedligt rapportere om dine resultater pĂĄ Google. Du har hele tiden overblik over dine omkostninger og resultater. Vi er ærlige og seriøse omkring vores arbejde. For din succes – er vores succes!

100% certificeret AdWords Bureau

Det kan være nemt at oprette en konto på Google AdWords, men det er svært at dygtiggøre sig for at opnå de bedste resultater. Det kan hurtigt blive en dyr sag, medmindre man gør det korrekt. Udover at bruge en masse unødvendige penge på dårlige resultater, så er det også utroligt ressourcekrævende at opretholde og vedligeholde en god AdWords konto. En god AdWords opsætning kræver viden og erfaring. Det kræver indblik i den søgendes adfærd på Google, og der skal hele tiden optimeres struktureret på alle annoncegrupper i din kampagne. Vi er et certificeret AdWords bureau, hvilket vil sige, at Google og kunder har tillid til os. Vi er på forkant med den nyeste viden og tiltag hos Google, da AdWords udvikler sig konstant.

Lad os hjælpe dig med at få (endnu) flere nye kunder 

Markedsføringen på Google skal skabe nye kunder til dig. Du har altid overblik over dit investeringsafkast og anskaffelsessum. Vi fastsætter sammen med dig et fast dagsbudget, så dit markedsføringsbudget til Google altid er fast og overholdes. Dermed sikrer vi, at du aldrig vil få ubehagelige overraskelser. Skulle vi være i et tilfælde, hvor vi ser, at det ikke vil være rentabelt for dig at annoncere på Google, så vil vi hellere fraråde dig det fremfor at fortsætte eller etablere et samarbejde. Hvis vi eksempelvis på forhånd kan se, at din hjemmeside ikke er brugervenlig eller særlig troværdig, så vil vi hellere komme med vores ærlige mening, om hvorvidt vi mener, det vil være en god eller dårlig forretning for dig at annoncere på Google. Du kan altid kontakte os og få en analyse af dine muligheder på Google.

SĂĄdan er processen

RĂĄdgivning

Produktion af kampagne

Løbende optimering

Rapporter og statistik

Google Remarketing

Der kan være et stort, uforløst potentiale i at implementere Google Remarketing som en del af din online markedsføringsstrategi. Oplever du, at flere besøgende tilføjer produkter til indkøbskurven, men aldrig gennemfører et køb, kan det være, at de blot mangler en lille venlig påmindelse.

Google Shopping

Vil du tage dit salg til et højere niveau, kommer du sjældent uden om Google Shopping, der er et værktøj for webshops, som muliggør visning af dine produkter direkte i Googles søgeresultater. Med Google Shopping kan du præsentere billeder og priser af dine produkter i selve søgeresultaterne.

Vores seneste bedømmelser
Dato
Bedømmelse
51star1star1star1star1star