Google Ads

Resultatskabende Google Ads

Vores PPC team bestĂĄr af erfarne specialister, der hĂĄndterer brands og virksomheder som bl.a. Shaping New Tomorrow, LOOP Fitness, Cykelexperten.dk, Tiffany, Action World og mange flere.

Vi er et high-end og ambitiøst Google Ads bureau.

Hør Lasse Knudsen vores Head of PPC fortælle hvordan vi arbejder med Google Ads hos LAZZAWEB.

Kontakt os

Vores specialer. Din succes.

 • Du snakker direkte sammen med din egen PPC ekspert. Vores team bestĂĄr af 4 erfarne profiler med mangeĂĄrig erfaring.
 • Hos LAZZAWEB har du ikke kun 1 konsulent, men et helt team der alle sparrer og kvalitetssikrer jeres konto. Det gør vi for at sikre os, at vi leverer de mest vækstskabende resultater.
 • Vi tester ofte nye funktioner for Google, og deltager i interne arrangementer sammen med Google.
 • Vi er ikke kun tekniske i Google Ads panelet, vi er ogsĂĄ en sparringspartner udenfor Google Ads panelet.
 • Vi bruges ofte som underviser for Google Succes Online.

Google Ads på et højere niveau

Vi har gjort startups til markedsledende og vækstet e-commerces og virksomheder.  

Vores forcer lægger i at skalere. Det gør vi med udgangspunkt i en avanceret struktur og opsætning af Google Ads. Med over 100 kunders erfaring har vi et unikt og gennemtestet framework. Vi samarbejder med alt fra startups til kendte brands og større virksomheder. Fælles for alle samarbejder er at fokus skal være på skalering, og på hele tiden kontinuerligt at skalere en Google Ads omsætning imens afkastet af annonceringen øges.

Vi er ærlige og seriøse omkring vores arbejde. I et samarbejde fungerer vi som “mere end bare en Google Ads leverandør”. Vi er en samarbejdspartner, og vi er en sparringspartner med unik know-how, der løbende sparrer med Jer, og løfter jeres virksomhed online hele vejen rundt.

Er I som virksomhed allerede igang med Google markedsføring, muligvis ved et bureau i dag, men som ønsker at skalere og vækste det til næste niveau, så er vi (højst sandsynligt) et godt match.

Tiffany fĂĄr pengene 15 gange igen

Siden vi overtog Tiffany's Google ads markedsføring, er omsætningen steget med 644%. Tiffany's investeringsafkast giver pengene over 15 gange igen, som minimum. Altså 1kr i Google giver Tiffany 15 kr. eller mere i omsætning.

Se alle cases

Vicca fĂĄr pengene 9 gange igen

Vi har samarbejdet med webshoppen Vicca.dk siden 2016. Her har vi mĂĄlrettet arbejdet med deres Google Ads annoncering.

Se alle cases

Linsmark vækstede med Google Ads, så Linda kunne sige sit job op

Linsmark.dk er en webshop, der sælger rideudstyr til heste.Vi har samarbejdet med Linsmark.dk over et år, og har måned for måned formået at vækste salget.Vi er stolte over at have været med til at realisere kundens drøm om at opsige job og gå fuldtid i sin virksomhed.

Se alle cases

Moebelsalg.dk skiftede og steg i omsætning og afkast

Siden vi overtog AdWords kontoen fra det tidligere bureau, har vi forbedret resultater på alle KPI'er. Omsætningen er steget, og vi har arbejdet med at forbedre ROAS (Return On Ad Spend), som gør at vi i dag har et godt og stigende afkast.

Se alle cases

Lyt ikke pĂĄ os.
Lyt til vores kunder.

"LOOP Fitness har med LAZZAWEB's hjælp oplevet, at særligt vores display kampagner performede bedre, end de tidligere har gjort.

Samarbejdet har fungeret meget tilfredsstillende, og vi har altid oplevet LAZZAWEB som engagerede, ærlige og oprigtigt interesserede i at hjælpe os med at få mest muligt ud af vores budgetter. Vi kan bestemt anbefale LAZZAWEB"

Lotte Kappel
Marketing Manager
LOOP Fitness

"Vi har i en længere periode benyttet LAZZAWEB til Google Ads, og de har gjort et super stykke arbejde. Derfor har vi også udvidet samarbejdet med SEO. Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, og det skal især være på grund af det her meget proaktive arbejde, som vi har oplevet. Derudover den uformelle kommunikation og til sidst selvfølgelig de gode resultater. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes."

Christian Aachmann
Partner
Shaping New Tomorrow

"Lazzaweb satte for alvor gang i min forretning!

Jeg kan kun give Lazzaweb de allerbedste anbefalinger! De arbejder målrettet, seriøst og med en bred faglig kompetence. Ingen opgaver er for små og de udviser stor flexibilitet, hvilket har været helt afgørende for min forretning. Mit salg er vokset betydeligt, så det var den helt rigtige beslutning for mig at udlicitere Google annonceringen til Lazzaweb. "

Linda Michaelsen
Ejer
Linsmark

""Har haft Lazzaweb til at køre min Adwords et stykke tid nu og er rigtig tilfreds med deres indsats. Jeg er en travl iværksætter og føler at der bliver taget professionelt hånd om alle aspekter og de er selv obs på ændringer og nye tiltag. Serviceniveauet er højt og effektivt. Der er hurtig respons når jeg henvender mig.

Kan absolut anbefale Lazzaweb, her er man i gode hænder""

Charlotte Thyrring Engsig
Ejer
Vicca.dk

"Jeg har nu været kunde hos LAZZAWEB i et par måneder, og kan kun anbefale at bruge dem. De har en kæmpe forståelse for kundens behov, og formår at skræddersy en løsning som passer en perfekt. Kan kun anbefales."

Kristian Larsen
Teknisk direktør
PL & Partners

"Vi er rigtig glade for vores samarbejde med LAZZAWEB. De leverer et godt stykke arbejde og præsterer bedre end det gamle bureau. Vores omsætning er vækstet med +600%. Solid rapportering. Kan klart anbefales."

Lau Knudsen
Marketingansvarlig
Tiffany

Frederik Stenbjerg

Skal vi vurdere om vi kan vækste jer mere?

5 stjerner pĂĄ Trustpilot
 • Omtalt i

 • Danmarks Radio (DR)
 • EY
 • Ivækst
 • Børsen
 • Nordjyske