Google Ads

Resultatskabende Google Ads

Vores PPC-team bestĂĄr af erfarne og certificerede specialister, der hĂĄndterer brands og virksomheder sĂĄsom Shaping New Tomorrow, LOOP Fitness, Cykelexperten.dk, Action World og mange flere.

Vi er et ambitiøst og proaktivt Google-bureau, der arbejder med den nyeste viden inden for Google Ads. Hør her Lasse Knudsen, vores Head of PPC, fortælle mere om, hvordan vi arbejder med Google Ads hos LAZZAWEB.


Vores specialer. Jeres succes.

 • I har den direkte kontakt med jeres egen PPC-ekspert. Vores team bestĂĄr af flere erfarne profiler med mange ĂĄrs erfaring.
 • Hos LAZZAWEB har I ikke kun Ă©n konsulent, men et helt team bag jer, der alle agerer jeres personlige sparringspartnere og kvalitetssikrer jeres konto. Det gør vi for at sikre os, at vi leverer de bedste resultater med maksimalt vækstpotentiale.
 • Vi tester ofte nye funktioner for Google og deltager i interne arrangementer sammen med Google.
 • Vi er ikke kun tekniske konsulenter inden for Google Ads-panelet, vi agerer ogsĂĄ sparringspartner uden for Google Ads-panelet med stor forretningsforstĂĄelse
 • Vi tilvælges og bruges ofte som underviser for Google Succes Online.

Google Ads på et højere niveau

Vi har transformeret startups til førende virksomheder på markedet, og har været med til at vækste e-commerces og virksomheder – med synlige resultater.

Vores force ligger blandt andet i at skalere. Det gør vi med udgangspunkt i en avanceret struktur og opsætning af Google Ads. Med over 100 glade kunder på CV’et har vi opbygget et unikt og gennemtestet framework. Vi samarbejder med alt lige fra startups til kendte brands og større virksomheder. Fælles for alle samarbejder er, at fokus altid er rettet mod skalering. Det vil sige evnen til at kunne skalere en Google Ads’ omsætning kontinuerligt, imens annonceringens afkast øges. 

Vi er en samarbejds- og sparringspartner – en trusted advisor med unik know-how, der løbende rådgiver, så vi i samarbejde løfter jeres virksomhed til nye højder online på tværs af platforme og resultater. I et samarbejde fungerer vi som “mere end bare en Google Ads-leverandør”.

Er I som virksomhed allerede i gang med Google-markedsføring – eksempelvis i form af et eksisterende bureau-samarbejde – men ønsker I at skalere og vækste jeres indsatser til det næste niveau? I så fald er vi (med al sandsynlighed) godt match.

Vicca fĂĄr pengene 9 gange igen

Vi har samarbejdet med webshoppen Vicca.dk siden 2016. Her har vi stålsat arbejdet med deres Google Ads-annoncering ud fra en målrettet ambition om at skabe højere ROI og afkast.

Se case

Linsmark vækstede med Google Ads, så Linda kunne sige sit job op

Linsmark.dk er en webshop, der sælger rideudstyr til heste. Vi har samarbejdet med Linsmark.dk over et år, og har måned for måned formået at vækste salget. Vi er stolte over at have været med til at realisere kundens drøm om at opsige job og gå fuldtid i sin virksomhed.

Se case

Tiffany fĂĄr pengene 15 gange igen

Siden vi overtog Tiffanys Google Ads-markedsføring, er omsætningen steget med 644%. Tiffanys investeringsafkast giver pengene over 15 gange igen – som minimum. Sagt med andre ord: 1 kr. i Google giver Tiffany 15 kr. eller mere i omsætning.

Se case

Moebelsalg.dk skiftede til LAZZAWEB – og øgede både omsætning og afkast

Siden vi overtog Google Ads-kontoen fra det tidligere bureau, har vi optimeret virksomhedens resultater – på samtlige KPI'er. Omsætningen er steget, og vi har arbejdet med at forbedre ROAS (Return On Ad Spend), som gør, at vi i dag har et godt og stigende afkast.

Se case

Lyt ikke pĂĄ os.
Lyt til vores kunder.

"LOOP Fitness har med LAZZAWEB's hjælp oplevet, at særligt vores display kampagner performede bedre, end de tidligere har gjort.

Samarbejdet har fungeret meget tilfredsstillende, og vi har altid oplevet LAZZAWEB som engagerede, ærlige og oprigtigt interesserede i at hjælpe os med at få mest muligt ud af vores budgetter. Vi kan bestemt anbefale LAZZAWEB"

Lotte Kappel
Marketing Manager
LOOP Fitness

"Vi har i en længere periode benyttet LAZZAWEB til Google Ads, og de har gjort et super stykke arbejde. Derfor har vi også udvidet samarbejdet med SEO. Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, og det skal især være på grund af det her meget proaktive arbejde, som vi har oplevet. Derudover den uformelle kommunikation og til sidst selvfølgelig de gode resultater. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes."

Christian Aachmann
Partner
Shaping New Tomorrow

"LAZZAWEB satte for alvor gang i min forretning!

Jeg kan kun give LAZZAWEB de allerbedste anbefalinger! De arbejder målrettet, seriøst og med en bred faglig kompetence. Ingen opgaver er for små, og de udviser stor fleksibilitet, hvilket har været helt afgørende for min forretning. Mit salg er vokset betydeligt, så det var den helt rigtige beslutning for mig at udlicitere Google-annonceringen til LAZZAWEB."

Linda Michaelsen
Ejer
Linsmark

""Har haft LAZZAWEB til at køre min Google Ads et stykke tid nu og er rigtig tilfreds med deres indsats. Jeg er en travl iværksætter og føler at der bliver taget professionelt hånd om alle aspekter og de er selv obs på ændringer og nye tiltag. Serviceniveauet er højt og effektivt. Der er hurtig respons når jeg henvender mig.

Kan absolut anbefale LAZZAWEB, her er man i gode hænder""

Charlotte Thyrring Engsig
Ejer
Vicca.dk

"Jeg har nu været kunde hos LAZZAWEB i et par måneder, og kan kun anbefale at bruge dem. De har en kæmpe forståelse for kundens behov, og formår at skræddersy en løsning som passer en perfekt. Kan kun anbefales."

Kristian Larsen
Teknisk direktør
PL & Partners

"Vi er rigtig glade for vores samarbejde med LAZZAWEB. De leverer et godt stykke arbejde og præsterer bedre end det gamle bureau. Vores omsætning er vækstet med +600%. Solid rapportering. Kan klart anbefales."

Lau Knudsen
Marketingansvarlig
Tiffany

Frederik Stenbjerg

Skal vi vurdere om vi kan tage jer til næste niveau?

5 stjerner pĂĄ Trustpilot
 • Omtalt i

 • Danmarks Radio (DR)
 • EY
 • Ivækst
 • Børsen
 • Nordjyske