Få profitabel vækst

Professionel SEO-rådgivning

SEO-rådgivning er professionel rådgivning inden for søgemaskineoptimering. Med den rette SEO-rådgivning kan du optimere din hjemmeside, så den opnår bedre placeringer i de organiske søgeresultater på Google. Det medfører større synlighed, som kan resultere i nye kunder, leads og konverteringer.

Hos LAZZAWEB sætter vi en ære i at levere professionel SEO-rådgivning til alle vores kunder. Vores arbejde med søgemaskineoptimering baserer sig på grundige analyser og data, som giver gode forudsætninger for, at vores kunder performer optimalt på Google. Vil du og din virksomhed med på en vækstrejse? Så kontakt os for at høre mere om vores SEO-rådgivning i dag!

Afspil video

Kåret til "Best Global Integrated Search Agency"

"Vi forventer store ting fra dem i fremtiden!
Bureauet har uden tvivl sat nye standarder for deres integrerede search med deres banebrydende framework."

Det var en del af udtalelsen fra dommerne til Global Search Awards omkring vores kåring til "Best Global Small Integrated Search Agency 2023".

Vi er utrolig stolte over denne pris og vi vil fortsætte med at sætte nye standarder som et Awardvindende Google Marketing Powerhouse.

LAZZAWEB vinder Global Integrated Search Agency
SEO-rådgivning

Vi skaber brancheførende resultater

Hos LAZZAWEB er vi ikke generalister – vi er specialister. Derfor sidder vores team af SEO-konsulenter udelukkende med søgemaskineoptimering, fordi det er det, de er bedst til. Vi har sikret mange kunder brancheførende resultater og dominans på Google ved hjælp af vores grundige og datadrevne tilgang til SEO-rådgivning.

Selvom vi er specialister i SEO, har vi også et stort fokus på at formidle vores viden på en måde, så det er til at forstå. Vi møder vores kunder i øjenhøjde og er altid lydhøre over for inputs. Når du får SEO-hjælp hos LAZZAWEB, indgår du derfor i et ligeværdigt samarbejde, der har det fælles mål at sikre jeres succes.

Få hjælp til rådgivning i SEO hos LAZZAWEB

Vi er et specialiseret SEO-bureau, som kan bistå dig med SEO-rådgivning og meget mere. Vi tænker Google som én markedsføringskanal, og derfor kan vi være behjælpelige med en holistisk tilgang til at få dominans på Google.

Når du får hjælp til SEO hos LAZZAWEB, er det altid med afsæt i vores værdier om grundighed, proaktivitet og gennemsigtighed. Kontakt os i dag for en snak om, hvordan vi kan optimere din virksomhed med SEO-rådgivning.

Søgeordsstrategi

Innovation og den nyeste Google-viden er altafgørende for SEO-succes

Vil du have profitable resultater på Google? Dertil lyder der med allerstørste sandsynlighed et rungende ‘ja tak’, hvis det står til dig og din virksomhed – og måske har du allerede et internt marketingteam, der blandt andet arbejder med at skabe resultater på Google. Men for at skabe kraftfulde resultater og vækste virksomheden kræver det konstant innovation, eksperimentering og den nyeste Google-viden for at kunne skabe det ultimative og mest givende Google-setup. Spørgsmålet, som du bør stille dig selv, er derfor, om din virksomhed kan leve op til dette. For at fremtidssikre virksomhedens Google-setup kan det være fornuftigt at etablere et beredskab, der altid har fingeren på pulsen og som er klar til at træde til, når behovet opstår.

Vi agerer som pålidelig sparringspartner

At skabe profitable resultater på Google med SEO kræver en kontinuerlig strøm af nytænkning, eksperimentering og en konstant opdatering af viden inden for feltet. Interne teams kan dog stå over for udfordringer såsom begrænset ekspertise, forældet viden og tidspres, hvilket kan resultere i mindre effektive Google-strategier og decideret spild af marketingbudgettet. Heldigvis er der råd herfor. 

LAZZAWEB tilbyder at agere som en pålidelig sparringspartner for din virksomheds interne marketingafdeling. Vi styrker jeres inhouse-team gennem specialiseret uddannelse og strategisk sparring inden for SEO – med gavnlig indsigt fra LAZZAWEB optimerer I jeres profit fra Google. Helt konkret teamer din virksomhed op med vores Head of SEO og erfarne specialister – på denne måde får I gavn af vores brancheledende Google-synergier og ekspertise i jeres setup. Med erfaring fra mere end +1000 Google-setup ved vi præcis, hvad der fungerer inden for jeres branche – og mindst lige så vigtigt, hvad I bør undgå.

Vores SEO-ekspertise til strategisk indsigt

Din virksomhed er unik, men har alligevel nogle lighedstræk med andre. Vores erfaring giver jer en eksklusiv sparring, som hidtil kun har været brugt internt.

Få en enestående mulighed for at samarbejde med vores Head of SEO og erfarne specialister som jeres sparringspartnere. Grundlaget for vores partnerskab er etableret ved at opnå en omfattende strategisk indsigt i jeres virksomhed, produkter, arbejdsprocesser, systemer og præstationer for at danne et komplet billede af jeres Google-workflow. Dette sikrer, at vi altid kan dykke ned i jeres virksomheds udfordringer og potentielle muligheder. Vi er her for at sikre, at I konstant udnytter alle chancer for at skabe mere profitabel vækst.

 • Sparring med vores Head of SEO og seniorspecialister
 • Udarbejdelse af en opkvalificeringsplan
 • Viden fra +30 Google-specialister

Forbedring af internt framework for maksimal performance

Vi gennemgår jeres indre arbejdsprocesser og frameworks; identificerer potentielle faldgruber og afdækker skjulte processer og systemer, der kan aktiveres for at opnå maksimal performance. Forestil jer os som jeres dedikerede detektiver. Vi opsporer og udnytter de hidtil skjulte indtjeningsmuligheder i jeres virksomhed gennem Google. Sammen med jer skaber vi et nyt workflow, så I trygt kan regne med, at I konstant optimerer og maksimerer jeres potentiale på Google i fremtiden.

Uanset om det er siloopdelte strukturer eller ej, om I har forskellige specialister involveret eller blot én, så sørger vi for, at I er klædt på til selv at tage jeres setup til næste niveau.

 • Få optimeret jeres interne processer og Google-frameworks
 • Forny jeres workflow til flere profitable resultater
 • Vores Head of SEO og seniorspecialister udfordrer jeres arbejdsgange
Google-synergier
Google Marketing Powerhouse

Gennem opkvalificering af viden booster I jeres Google-setup

Få styrket jeres team med praksisnær viden, som er skræddersyet til jeres specifikke Google-case. Lær, hvordan I bør reagere på de seneste Core-opdateringer fra Google, navigere gennem nye kampagnemuligheder og tiltag i Google Ads-dashboardet, og det vigtigste af alt – hvordan I i fællesskab kan booste den overordnede Google-performance på tværs af både Google Ads og SEO. Det er en fælles indsats at maksimere jeres ydeevne.

 • Få opkvalificeret jeres viden
 • Sug viden til jer fra vores erfaring fra +1000 Google-setups
 • Brug tiden der hvor I er bedst, og få svar på jeres udfordringer

Sikkerhedsnet

Usikkerhed er en fast del af virksomhedsdrift. Du ved aldrig, hvad der sker den kommende måned. En medarbejder kan vælge at forlade virksomheden, resultater kan tage et dyk eller uforudsete begivenheder kan opstå. Vi fungerer som jeres pålidelige sikkerhedsnet. Hvis I står overfor behovet for hands on-eksekvering, f.eks. hvis jeres interne Google-ressource har forladt virksomheden, er vi parate til at træde til. Hvis I mangler tid til at fokusere på afgørende Google-tiltag, er vi også klar til at hjælpe. Vi er fleksible og står ved jeres side, så vi sammen kan sikre den hurtigste vej til en profitabel vækst.

 • Smutter jeres interne Google-ressourcer, så træder vi til
 • Mangler I tid til de vigtigste Google-tiltag, hjælper vi
 • Agil sparringspartner, der træder til, så vi sammen skaber profitabel vækst

Virksomheder, der har opnået kraftig vækst

Watery x LAZZAWEB

Proaktiviteten er et andet sted, end jeg nogensinde har oplevet tidligere. Det er LAZZAWEB, der kommer til os med de ting, som vi skal lave, og de har forventninger til det, vi skal nå – ellers kommer vi ikke til at lykkes på den lange bane. Vi er til stede i flere markeder, og på et helt nyt marked har LAZZAWEB på blot 6 måneder vækstet vores nye marked til en månedlig millionomsætning.

Daniel, Indehaver

Watery

LAZZAWEB's ekspertise inden for Google Ads har ikke kun øget vores synlighed, men har også betydet, at vi har opnået en betydelig forbedring i at skaffe leads, som konverterer til kunder.
Deres evne til at tilpasse sig vores specifikke behov og mål har sat os i stand til at maksimere vores annoncebudget og opnå en betydelig værdi for vores investering.

Marc, Performance Manager

Spar Nord

Spar Nord logo
Totteland x LAZZAWEB

Vi har haft utrolig svært ved at udnytte vores potentiale på Google. Efter vi har flyttet vores Google-marketing over til LAZZAWEB, har samarbejdet de seneste 12 måneder resulteret i en stigning i Google omsætning på 130 % samtidig med en forøgelse af ROAS på 20 %. Så hvis andre ønsker et Google-bureau, der arbejder proaktivt og har ekstrem bred viden inden for Google, så er det LAZZAWEB man skal gå til.

Frederik, direktør

Totteland

Allerede efter nogle måneders samarbejde med LAZZAWEBs dedikerede team begynder resultaterne at vise sig i form af øget trafik og bedre Google ranking på strategisk vigtige forretningsområder.

Samspillet på tværs mellem Paid og Organic har betydet optimering af budgettet samt en mere bevidst fordeling mellem organisk og betalt. Det tætte samarbejde og den gode opfølgning skaber samtidig engagement i eget team. Det sikrer, at vi sammen opnår rigtig gode resultater.

Helle, Seniorkonsulent

Beierholm

Beierholm x LAZZAWEB
pixiform x LAZZAWEB

Vi lod os desværre ”lokke”(overbevise) til at skulle prøve et nyt setup af vores marketing, her i blandt at samle håndteringen af diverse betalte kanaler, hos ét bureau. Det betød også, at vi opsagde vores aftale med LAZZAWEB - Kæmpe fejl!

Efter 2 måneder, måtte vi blankt erkende vores fejl – og vende tilbage til LAZZAWEB.
Vi har nu udvidet vores samarbejde med en webshop mere, da alle beregninger fortalte os, at det er for dyrt at lade være.

Ole, direktør

Pixiform

Pixiform x LAZZAWEB

Vi har et forrygende samarbejde med LAZZAWEB - deres avancerede strategi for vores Google-annoncering har været en stor succes, som har ført til en markant øgning i vores nettofortjeneste.

Vores samarbejde har stået på i mange år og har ført til både gode resultater, stærke relationer og senest en pris ved Global Search Awards i kategorien: Best Use of Search – Retail / Ecommerce (PPC)

Mads, E-commerce Manager

Cykelexperten.dk

I den tid vi indtil nu har samarbejdet med LAZZAWEB, har de ikke kun eksekveret på en ny og mere langsigtet strategi, men også været fuldt ud tilgængelige og proaktive ifbm. forbedringsforslag på vores marketingstrategi.

Vi er meget glade for vores samarbejde med LAZZAWEB, hvor de tydelige resultater vi skaber, vil have betydning for hele vores marketingstrategi.

Simone, Ecommerce Manager

Jacobsen Plus

LAZZAWEB x Plusbog - Linthujan Perambalam

Det, der skiller LAZZAWEB ud, udover deres enestående faglige dygtighed, er deres proaktivitet. De går langt ud over det forventede for at sikre, at vores Google-presence er i topform, og de er altid parate til at foreslå og implementere forbedringer. LAZZAWEB været en nøglefaktor i vores digitale marketingstrategi.
Vi kan varmt anbefale dem til enhver virksomhed, der søger ekspertise inden for Google Ads og en proaktiv samarbejdspartner.

Linthujan Perambalam, Business Developer

Plusbog

Plusbog
Tromborg LAZZAWEB

Selv om vi har et dygtigt team, har vi ofte oplevet udfordringer med at holde os opdateret på den nyeste viden og høje ekspertise inden for Google-marketing.

Vi har opnået intern opkvalificering af vores team og et utroligt højt sparringsniveau, der har gjort, at Google-marketing er blevet et centralt element for fremtidig vækst. Vi kan varmt anbefale at bruge LAZZAWEB, som sparringspartner til inhouse marketingteams.

Holger, marketingchef

Tromborg

Tromborg

Når jeg ringer til LAZZAWEB, føler jeg, at jeg ringer direkte til Google. Der er altid professionel sparring, rådgivning, vidensdeling og proaktiv handling fra deres side.

Jeg mærker tydeligt et stort fokus på relation og nærvær, og med et højt fagligt niveau, er de i stand til at perspektivere og hjælpe din forretning til at nå nye succesfulde højder.

Jacob Bech, Head of Marketing

Frederik Bagger

Frederik Bagger
Astrid - Partner BY IC

Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med LAZZAWEB i over to år nu, og vores oplevelse har været intet mindre end enestående. Med LAZZAWEB har vi flyttet vores fokus fra en simpel ROAS-model til en effektiv profitorienteret strategi gennem Google, som har sikret stor profitabel vækst.

Vi har allerede i indeværende år skabt en vækst i omsætning på 74% i det indeværende år med en tocifret millionomsætning genereret gennem Google.

Astrid, Partner

BY IC

BY IC logo
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO. 
cross