Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er en Web host?

Webhosting er en service, der tillader virksomheder og enkeltpersoner at publicere deres hjemmeside eller webapplikation på internettet. En webhost leverer serverplads, webadgang, e-mail-adgang og andre internet-tjenester til sine kunder. De fleste webhosts tilbyder også domænenavnregistrering.

Læsetid: 1 minut

Web host definition

Web hosting er en ydelse, hvor en virksomhed eller en person står for at hoste en hjemmeside eller et websted. Dette indebærer, at der er en server, der er forbundet til internettet, hvorfra filerne til hjemmesiden kan hentes.

Web hosting kan enten være gratis eller betalt. Hvis det er gratis, er der typisk reklamer på hjemmesiden. Derudover er der ofte begrænsninger i forhold til hvilke funktioner der kan tilføjes til hjemmesiden.

Betalt web hosting er derimod mere fleksibelt og giver adgang til flere funktioner. Derudover er der ofte en bedre support hos de betalte udbydere.

Web hosting er en nødvendighed for alle, der ønsker at have en hjemmeside eller et websted. Uden web hosting er det ikke muligt at have en hjemmeside eller et websted.

Hvordan bruges Web host?

En webhost er et firma, der leverer internetløsninger til virksomheder og private. De fleste webhosts tilbyder webhoteller, hvor man kan leje plads til sin hjemmeside. Nogle webhosts tilbyder også domæner, e-mail-adresser og andre internetløsninger.

Hvorfor er Web host vigtigt?

Web host er vigtigt fordi det er med til at sikre, at ens hjemmeside kan køre problemfrit. Det er desuden med til at sikre, at hjemmesiden er sikret mod angreb fra hacker.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.