Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er 502 Bad Gateway?

Når du får en 502 Bad Gateway fejl, betyder det, at der er et problem med den server, som du forsøger at forbinde til. 502 Bad Gateway er ikke en fejl, der er forårsaget af din egen computer eller forbindelse, men derimod af serveren. Dette problem kan normalt løses ved at genoprette forbindelsen til serveren.

Læsetid: 2 minutter

502 Bad Gateway definition

En 502 Bad Gateway error beskriver en situation, hvor en server (f.eks. en webserver) modtager en ugyldig respons fra en anden server, som den har bedt om data fra.

Det betyder, at den server, du forsøger at bruge (f.eks. en webside), ikke kan vises, fordi den anden server, den bruger for at hente de nødvendige data, ikke svarer korrekt eller ikke kan nås.

Det er et almindeligt problem, og der er flere måder at løse det på. Først og fremmest kan du prøve at genopfriske siden eller vente et par minutter og prøve igen. Hvis det ikke virker, kan du prøve at bruge en anden browser eller en anden enhed.

Hvis du stadig ikke kan løse problemet, kan det være, at der er et problem med den server, du forsøger at bruge. Kontakt ejeren af ​​serveren eller kundesupport for at få hjælp.

Hvordan bruges 502 Bad Gateway?

502 Bad Gateway er en HTTP-statuskode, der angiver, at serveren, der modtog anmodningen, ikke kan behandle den på grund af en fejl i mellemserveren.

502 Bad Gateway betyder, at der er sket en fejl på serveren, som din computer har forbindelse til. Når du får en 502 Bad Gateway-fejl, er det fordi, at serveren ikke kan behandle din anmodning på grund af en fejl. Dette kan ske på grund af flere ting, f.eks. hvis der er problemer med forbindelsen mellem mellemservere.

Hvorfor er 502 Bad Gateway vigtigt?

502 Bad Gateway er vigtigt fordi det er en vigtig del af internettet. 502 Bad Gateway er en fejlmeddelelse, der vises, når der er problemer med at forbinde til en bestemt hjemmeside eller server. 502 Bad Gateway betyder, at der er et problem med den server, der prøver at forbinde til den pågældende hjemmeside.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.