Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er en Application?

En applikation (også kendt som en app) er software, der samler visse funktioner på en måde, så de er tilgængelig for en bruger. Du finder millioner af apps i både App Store og hos Android, som tilbyder forskellige tjenester.

Læsetid: 1 minut

Application definition

En Application er et computerprogram, der udfører en bestemt opgave for en bruger. En applikation kan være enten en desktop-applikation, der kører på en computer, eller en mobilapplikation, der kører på en smartphone eller et tablet. Desktop-applikationer omfatter programmer som Microsoft Word og Adobe Photoshop. Mobilapplikationer omfatter fx. Facebook og Instagram.

Hvordan bruges en Application?

En Application eller app kan bruges til mange forskellige ting. Det kan bruges til at styre computerprogrammer, til at få adgang til internettet, til at sende og modtage e-mails, til at chatte med venner og familie og meget mere. Du kan også bruge det til at spille spil, se film og lytte til musik.

Hvorfor er Applikationer vigtige?

Applikationer er et vigtigt redskab til at få et overblik over hvordan man bruger sin tid. Application giver også mulighed for at få et overblik over hvad man har brugt sin tid på, og hvordan man kan forbedre sig. Applications giver desuden mulighed for at få et overblik over ens arbejde og for at få et overblik over hvordan man bruger sin tid på arbejdet.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.