Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er Automation?

Automation er defineret som det faktum, at en proces udføres af en maskine eller et computerprogram. Indenfor marketing kan automation defineres som strømlining og automatisering af marketingopgaver og arbejdsprocesser. Ved at automatiserer opgaver frigiver man samtidig tid til at at fokusere på større projekter.

Læsetid: 1 minut

Hvad betyder Automation?

Automation er brugen af teknologi til at forenkle og effektivisere arbejdsprocesser. Dette kan omfatte ting som at bruge en computer til at styre en maskine, eller at bruge et program til at udføre en række opgaver automatisk. Indenfor marketing er der tale om brug af software til at automatisere monotont marketingarbejde.

Hvordan bruges Automations?

Automations bruges til at automatisere mange forskellige processer. Dette kan være processer eller gentagne marktetingopgaver såsom e-mail marketing, opslag på sociale medier eller annoncer.

Automations giver firmaer mulighed for at spare tid og penge, da det eliminerer behovet for manuel udførelse af mange opgaver. Dette giver virksomheder mulighed for at fokusere på andre aspekter af deres virksomhed.

Hvorfor er Automations vigtige?

Automations er vigtige, fordi det giver os mulighed for at udføre opgaver hurtigere, nemmere og mere præcist. Vi får samtidig mulighed for at fokusere på større projekter, som kræver mere arbejde.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.