Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Bot definition

En bot er et computerprogram, der automatisk udfører opgaver. Bots kan f.eks. bruges til at hente data fra internettet, søge efter information eller automatisere gentagne opgaver. Nogle bots er også designet til at interagere med mennesker, f.eks. ved at svare på spørgsmål eller hjælpe med at finde information.

Læsetid: 1 minut

Hvad er en Bot?

En bot er en type software, der normalt kører automatisk på internettet for at udføre bestemte opgaver. Mange bots laves til at hjælpe mennesker med forskellige opgaver, f.eks. at finde information eller at købe og sælge varer. Nogle bots er også skabt til at forårsage skade, f.eks. ved at hacke computere eller sprede virus.

Hvordan bruges en Bot?

Bot er en computerprogram, der udfører opgaver, normalt automatisk, på internettet. Nogle gange kaldes en bot en webcrawler. Bots kan bruges til at søge efter information på internettet, til at spore ændringer i websteder eller til at håndtere trafik på et websted. De fleste store søgemaskiner har bots, der besøger websteder og indekserer deres indhold.

Hvorfor er en Bot vigtig?

Bots er vigtige af flere grunde. For det første er bots en effektiv måde at kommunikere på. Bots er også en meget nyttig teknologi, der gør det muligt for os at automatisere mange af vores opgaver. Endelig er bots en af ​​de få teknologier, der virkelig har potentiale til at forandre vores måde at interagere med verden på.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.