Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er en Chatbot?

En chatbot er et computerprogram, der kan kommunikere med brugere via chat. Formålet med en chatbot er at simulere en menneskelig samtale, så brugerne kan få hjælp eller informationer fra programmet. Chatbots kan bruges til at håndtere forskellige opgaver, såsom at hjælpe brugere med at finde produkter eller informationer på et website, eller at svare på spørgsmål om et bestemt emne. Chatbots kan også bruges til underholdning, f.eks. ved at fortælle jokes eller spille spil med brugerne.

Læsetid: 1 minut

Chatbot betydning

En chatbot er et computerprogram, der simulerer en menneskelig samtalepartner og kan bruges til at besvare spørgsmål eller udføre bestemte opgaver. Chatbots er ofte bygget på artificial intelligence-teknologi og kan derfor lære og blive bedre til at håndtere forskellige spørgsmål og opgaver over tid. Chatbots kan bruges til at hjælpe brugere med at finde informationer, gennemføre transaktioner eller udføre andre opgaver. De kan for eksempel bruges til at hjælpe brugere med at finde vej i et komplekst system, bestille billetter til en koncert eller lave en bestilling på en restaurant. Chatbots kan også bruges til at underholde og engagere brugerne, for eksempel ved at spille et spil eller fortælle en historie. De kan også bruges til at hjælpe brugerne med at forstå og bruge et komplekst system, for eksempel et computerprogram eller et styresystem.

Hvordan bruges en Chatbot?

En chatbot er et computerprogram, der simulerer en menneskelig samtalepartner. Chatbots kan bruges til at hjælpe brugerne med at finde information eller udføre bestemte opgaver. For eksempel kan en chatbot hjælpe brugerne med at finde produkter i en butik, booke en rejse eller få vejhjælp. Chatbots kan også bruges til at underholde brugerne, for eksempel ved at fortælle jokes eller spille spil.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.