Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er Comment spam?

Almindeligvis defineres kommentarspam som en kommentar, der tilføjes til et indlæg eller en artikel på en hjemmeside for at skabe et link til en anden hjemmeside. Dette link er ofte irrelevante og upassende, og det er kun tilføjet for at forbedre den anden hjemmesides søgemaskineoptimering (SEO). Kommentarspam er et problem for mange hjemmesider, da det kan føre til irrelevante kommentarer, der kan forvirre og irritere læserne.

Læsetid: 1 minut

Comment spam definition

Comment spam er kommentarer som tilføjes til en hjemmeside eller blog med det formål at reklamere for et andet websted, ofte ved at inkludere et link til det andet websted. Disse kommentarer er normalt irrelevante og meningsløse, og de fleste hjemmesider og bloggere vil enten slette dem eller markere dem som spam.

Hvordan bruges Comment spam?

Comment spam bruges til at sende uønskede og irrelevante kommentarer til et website eller blog. Disse kommentarer kan være reklamer, stødende eller upassende indhold, eller blot forsøg på at få et website eller blog ned. Comment spam er en form for internet-spam, og er derfor ulovligt.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.