Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er Dwell Time?

Dwell time er en betegnelse for den tid fra, at man klikker ind på en hjemmeside fra søgeresultatet, til at man forlader siden igen ved at klikke sig tilbage til søgeresultatet. Det kan enten betyde, at man har fået det rette svar med det samme, man klikkede sig ind på hjemmesiden, eller at det var helt forkert i forhold til ens søgning. Det kan også være, man bruger længere tid på hjemmesiden, da det gav det rette svar, og man bruger tid på at læse og undersøge indholdet på siden. Det kan derfor bruges som en metric for, hvor relevant indholdet er for søgningen.

Læsetid: 1 minut

Hvad betyder Dwell Time?

Dwell time er den tid, der går, fra man begynder at kigge på et bestemt objekt, til man tager øjnene fra det igen. Objektet kan være alt fra en tekst på en hjemmeside, til en person, man møder på gaden.

Hvordan bruges Dwell Time?

Dwell time kan bruges til at måle, hvor interessant et objekt er, og hvor meget tid man bruger på at kigge på det.

Hvorfor er Dwell Time vigtigt?

Dwell time er den tid, der går, fra man begynder at konsumere indhold på en hjemmeside til man forlader den igen. Dwell time er en vigtig faktor for, hvor godt en hjemmeside ranker i søgemaskinerne, fordi det viser, hvor engageret brugerne er. Hvis brugerne forlader en hjemmeside hurtigt igen, kan det være et tegn på, at indholdet ikke er relevant for dem, og søgemaskinerne vil derfor give hjemmesiden en lavere ranking.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.