Få dominans på Google
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er en E-bog?

En e-bog er en bog, der er blevet digitaliseret og kan læses på en computer eller en anden elektronisk enhed. E-bøger har mange fordele frem for almindelige bøger. De er lette at bære rundt på, og man kan have adgang til mange e-bøger på én gang.

Læsetid: 1 minut

E-bog definition

En e-bog er en digital udgave af en almindelig bog. E-bøger kan læses på en computer, en e-bogslæser eller en smartphone. E-bøger er ofte billigere end almindelige bøger, da der ikke er nogen udskrivnings- og trykningsomkostninger. E-bøger bliver også hurtigere leveret, da de ikke skal sendes med post. E-bøger bliver dog ofte kritiseret for at være sværere at læse og for at man ikke kan gemme dem på hylden som en almindelig bog.

Hvordan bruges en E-bog?

En e-bog er en digital udgave af en bog, der kan downloades og læses på en computer, smartphone eller tablet. E-bøger er ofte billigere end fysiske bøger, og man kan nemt og hurtigt købe og downloade dem fra et online boghandel. E-bøger er også lette at have med sig på farten, og man kan sidde og læse dem hvor man vil. Fordelene ved e-bøger er altså, at de er billigere, lette at have med sig og lette at købe. Ulemperne ved e-bøger er, at man ikke kan læse dem i sollys, og at man ikke kan bladre i dem på samme måde som en fysisk bog.

Hvorfor er en E-bog vigtig?

En e-bog er vigtig fordi den giver os mulighed for at læse bøger på en mere effektiv og hurtig måde. E-bøger er også mere miljøvenlige end traditionelle bøger, da de ikke kræver papir eller trykning. Endelig kan e-bøger tilgås fra enhver enhed med internetforbindelse, hvilket gør dem meget fleksible og nemme at bruge.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

200 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
80 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på Google-dominans?

Vi skaber brancheførende resultater. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO. Når du booker et møde med os, vil du opleve forskellen.