Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er Eye Tracking?

Eye tracking er en teknik, der anvendes til at måle, hvor en persons øje fokuserer, mens de ser på et objekt. Eye tracking kan anvendes til at undersøge, hvordan mennesker interagerer med computerskærme, hvilke dele af en webside de fokuserer på, og hvilke reklamer der fanger deres opmærksomhed.

Læsetid: 2 minutter

Hvad betyder Eye Tracking?

Eye tracking er en teknik, der anvendes til at spore og måle bevægelserne i et menneskes øje. Eye tracking-teknologien kan anvendes til at forstå, hvordan mennesker ser på ting, de interagerer med, og hvordan de reagerer på dem. Eye tracking-data kan også bruges til at forbedre brugervenligheden af ​​en given hjemmeside, applikation eller andet digitalt produkt.

Hvordan bruges Eye Tracking?

Eye tracking er en teknik, der anvendes til at måle og spore øjnenes bevægelser. Denne teknik kan bruges til at undersøge, hvordan mennesker interagerer med forskellige typer af indhold, herunder tekst, billeder og videoer. Eye tracking-data kan også bruges til at forbedre brugeroplevelsen ved at hjælpe med at identificere problemer eller forbedringspunkter på eksempelvis en website.

Eye tracking bruges typisk til at analysere, hvor en bruger kigger på et website. Er der dele, som de fokuserer mere på og er der andre, de springer helt over?

Hvorfor er Eye Tracking vigtigt?

Eye tracking er vigtigt, fordi det giver os mulighed for at forstå, hvordan mennesker interagerer med virkeligheden omkring dem. Dette kan hjælpe os med at forbedre brugervenligheden af mange forskellige typer af teknologi, herunder computerspil, mobiltelefoner og websteder.

Eye tracking kan også hjælpe os med at forstå, hvordan mennesker læser og forstår tekst. Dette kan især være nyttigt, når der skal designes brugervenlige tekster og brugerflader.

Endelig kan eye tracking også hjælpe os med at forstå, hvordan mennesker reagerer på visuelt materiale. Dette kan være nyttigt for at designe bedre reklamer, der fanger folks opmærksomhed, og for at forbedre den visuelle design af mange forskellige typer af produkter.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.