Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er et Hashtag?

# er et såkaldt “hashtag” eller “hashtagging”. Det er et ord eller en sætning, der følger et #-tegn, og som bruges til at kategorisere og finde indhold på sociale medier som Twitter og Instagram.
Hashtags blev opfundet af Chris Messina i 2007, og de blev først rigtig populære i 2009, da Twitter begyndte at anvende dem i deres indhold.

Læsetid: 2 minutter

Hvad betyder Hashtag?

Et hashtag er et ord eller en sætning, der følger et lille stykke tegn (#). Hashtags bruges på sociale medier som Twitter og Instagram til at markere indhold med et bestemt emne eller tema. Nogle gange er hashtags simpelthen et ord eller en sætning, der samler indhold fra forskellige brugere om et emne. Et eksempel på dette kunne være #Olympics eller #London2012. Andre gange er hashtags brugt af virksomheder eller organisationer til at promovere en kampagne eller en begivenhed. For eksempel kan McDonald’s bruge #McDStories til at opfordre brugerne til at dele deres positive historier om McDonald’s.

Hvordan bruges Hashtags?

Et hashtag er et ord eller en sætning, der er sat sammen af bogstaver eller tal, der følger et #-tegn. Hashtags bruges ofte på sociale medier som Twitter og Instagram til at finde indhold om et bestemt emne. Nogle gange bruges hashtags også til at starte en social mediekampagne eller for at få et indlæg til at nå flere mennesker.

Hashtags bruges ofte til at finde indhold om et bestemt emne, eller til at finde andre brugere, der har interesse i det samme.

For eksempel, hvis man søger efter indhold om kaffe på Instagram, kan man bruge hashtags som #coffee eller #caffeine.

Hashtags kan også bruges til at starte eller deltage i en online samtale. For eksempel, hvis der er en debat om et bestemt emne på Twitter, kan man bruge et hashtag for at følge samtalen eller for at deltage i den.

Hashtags kan også bruges til at promovere et brand eller en virksomhed. For eksempel, hvis man vil have flere mennesker til at se et indlæg på Instagram, kan man bruge et hashtag, der er relevant for indlægget eller for virksomheden.

Hashtags bruges også ofte i spil og konkurrencer på sociale medier. For eksempel, hvis man vil deltage i en konkurrence om at vinde et gavekort til en butik, kan man bruge et hashtag for at få indlægget set af flere mennesker.

Hvorfor er Hashtags vigtige?

Det er vigtigt at bruge hashtags, fordi de gør det muligt for folk at finde dine indlæg. Hvis du bruger populære hashtags, kan du få flere likes og følgere. Hashtags gør det også muligt for dig at finde andre, der deler dine interesser.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.