Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er indlejret?

At indlejre noget betyder, at man f.eks. indsætter/embedder noget content på ens side. Oftest er det videoer eller en anden form for visuel præsentation, der skal hjælpe med at kommunikere det rette budskab. Fordelen er, at besøgende bliver på din side, og du risikerer ikke at øge loadtiden på din side.

Læsetid: 1 minut

Hvad betyder at indlejre noget?

At indlejre eller embedde noget betyder at man har et program, der er bygget ind i en anden type software som et modul. Dette giver mulighed for at udnytte de funktioner, som allerede er til stede i det grundlæggende program, og indarbejde dem i det nye program. På denne måde er det muligt at skabe mere avancerede og brugervenlige programmer.

Hvordan bruges funktionen at indlejre?

Man bruger typisk indlejret eller embedded funktioner til at præsenterer noget visuelt for besøgende. Oftest er det videoer, hvor man bruger en videoplayer til at vise en YouTube video igennem. Det er en måde at styrke dit content på og at fastholde dine besøgende interesse. Alternativet ville være at sende dem over på en anden hjemmeside (YouTube i det her tilfælde), og dermed miste dem. Et andet alternativ ville være at uploade videoen direkte på siden og risikere at øge loadtiden. At indlejre eller embedde vidoer er nemt og bekvemt.

Hvorfor er det vigtigt at indlejre?

Indlejret systemer er vigtige fordi de interagerer direkte med fysiske enheder og bruger input fra disse enheder til at styre diverse processer. Ved at gøre brug af indlejret eller embedded systemer styrker du dit content og har fokus på at forbedre din SEO-performance.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.