Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er Inkognito?

Inkognito er en funktion, man kan aktivere, når man færdes på internettet. Det tillader, at der ikke bliver samlet information om en ens browsing-historik. Der kan være forskellige årsager til dette, men overordnet set giver det plads til mere privatliv.

Læsetid: 2 minutter

Hvad betyder Inkognito?

Inkognito er en sikkerhedsfunktion, der er tilgængelig i Google Chrome. Når denne funktion er aktiveret, gemmes der ikke nogen informationer om de websider, du besøger. Dette betyder, at andre ikke kan se, hvilke websider du har besøgt. Inkognito er især nyttigt, hvis du ikke vil have andre til at se, hvilke websider du har besøgt.

Hvordan bruges Inkognito?

Inkognito er en funktion, man kan slå til, så man færdes anonymt på nettet. Ofte er man logget ind på en Google-konto, men ved at slå inkognito tilstanden til, undgår man at, der bliver samlet historik på ens færden, som kommer til at påvirke den data, der bliver indsamlet på en.

Hvorfor er Inkognito vigtigt?

Det er vigtigt at have et privatliv, og det er inkognito-funktionen på internettet, der giver os denne mulighed. Inkognito-funktionen gør det muligt for os at browse på internettet uden at efterlade nogen spor. Det betyder, at ingen kan se, hvilke hjemmesider vi har besøgt, og hvilke søgninger vi har foretaget. Dette er især vigtigt, hvis vi browse på internettet fra en offentlig computer, hvor andre personer kan have adgang til vores browsing-data.

Inkognito-funktionen er ikke usynligheds-klokke, og den giver ikke fuldstændig privatliv. Der er stadig nogen, der kan se, hvilke hjemmesider vi besøger, hvis de har adgang til vores internetforbindelse. Men det er meget sværere for andre at se, hvilke hjemmesider vi har besøgt, hvis vi bruger inkognito-funktionen.

Inkognito-funktionen er ikke kun vigtig for os privatpersoner, men også for virksomheder og organisationer. Mange virksomheder og organisationer bruger inkognito-funktionen til at besøge konkurrerende hjemmesider og søge efter informationer, der er fortrolige.

Det er vigtigt at have et privatliv, og inkognito-funktionen er en af de bedste måder at sikre dette på.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.