Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er ISP?

En ISP er en virksomhed, der leverer adgang til internettet til private brugere og virksomheder. De fleste ISP’er giver adgang til internettet via en telefonlinje eller et kabelnetværk.

Læsetid: 1 minut

ISP definition

ISP står for internetudbyder. En internetudbyder er en virksomhed, der giver adgang til internettet for forbrugere og virksomheder. De fleste internetudbydere tilbyder også andre tjenester såsom telefoni, TV og streaming.

Hvordan bruges ISP?

ISP står for Internet Service Provider og er den virksomhed, man abonnerer hos for at få adgang til internettet. ISP’er findes i alle større byer og mange mindre byer.

For at få adgang til internettet skal man have en computer eller en mobiltelefon med en internetforbindelse. ISP’er leverer internetforbindelser til private hjem og virksomheder.

ISP’er kan levere internetforbindelser via kabel-tv, telefonlinjer eller trådløse forbindelser. De fleste ISP’er tilbyder flere typer af forbindelser.

ISP’er kan også tilbyde andre tjenester såsom e-mail, webside-hosting og sikkerhed.

Hvorfor er ISP vigtigt?

ISP-forbindelser er vigtige for at forbinde til internettet. Uden en ISP-forbindelse ville man ikke kunne få adgang til internettet. ISP-forbindelser er også vigtige, fordi de giver folk mulighed for at få adgang til deres e-mail-konti, sociale medier-konti og andre online-konti. En ISP-forbindelse kan også være vigtig for at få adgang til online-spil og -underholdning.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.