Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Newsfeed definition

Et newsfeed er en tjeneste, der samler nyheder fra forskellige kilder og præsenterer dem på en enkelt platform. Newsfeeds kan være generelle, så man får nyheder fra alle verdenshjørner, eller de kan være specialiserede, så man kun får nyheder om et bestemt emne. De fleste newsfeeds er tilgængelige online, men nogle kan også hentes som apps til mobilen eller som RSS-feeds.

Læsetid: 2 minutter

Hvad er et Newsfeed?

Newsfeed er et term, der ofte bruges i forbindelse med sociale medier som Facebook og Twitter. Det er den liste af indlæg, du ser, når du logger ind på din profil. Newsfeed indeholder normalt indlæg fra venner og andre brugere, du følger, samt reklamer. Newsfeed er en af de mest centrale funktioner på sociale medier, da det er her, du får al information fra dine venner og andre interessante personer og sider.

Hvordan bruges Newsfeeds?

Facebooks nyhedsfeed er den konstant opdaterede liste over historier midt på din hjemmeside. Selvom dens algoritme er blevet mere og mere sofistikeret, er News Feed stadig en af ​​de bedste måder at få en hurtig opdatering på, hvad der sker med dine venner, familie og verden omkring dig. Du kan kontrollere, hvad der vises i dit nyhedsfeed ved at like, kommentere og dele historier, samt skjule eller rapportere dem. Jo mere du gør disse ting, jo større sandsynlighed er der for, at du vil se lignende indhold i fremtiden. Facebook tilbyder også et par andre muligheder for at styre dit nyhedsfeed, som du kan få adgang til ved at klikke på pil ned i øverste højre hjørne af webstedet. Der kan du vælge at se indlæg fra bestemte personer eller sider, samt ting som begivenheder og grupper. Du kan også vælge at stoppe med at følge personer eller sider, hvilket betyder, at deres historier ikke længere vises i dit nyhedsfeed, men du vil stadig være venner med dem på Facebook.

Hvorfor er Newsfeeds vigtige?

Newsfeed er en vigtig funktion på Facebook, fordi det er her, du kan se alle de nyeste opdateringer fra dine venner og familie. Newsfeed giver dig mulighed for at holde dig opdateret på, hvad der sker i dit netværk, og det giver dig også mulighed for at kommentere og like indlæg fra andre brugere. Newsfeed er en af de mest brugte funktioner på Facebook, og det er derfor vigtigt, at den er funktionel og brugervenlig.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.