Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er QR code?

En QR-kode (forkortelse for Quick Response kode) er et to-dimensionelt stregkodesymbol, der kan indeholde op til 4.296 tegn. QR-koder bliver ofte brugt til at sende brugere til en hjemmeside, eller hvis man vil have flere oplysninger om et emne. QR-koder kan også indeholde tekst, billeder, lyd eller video.

Læsetid: 1 minut

Hvad betyder QR code?

En QR kode er en stregkode, der består af en række blokke med forskellige størrelser og former. QR-koder bruges ofte til at sende korte beskeder eller til at give adgang til internetsider. QR-koder kan også bruges til at styre robotter eller andre maskiner.

Hvordan bruges QR code?

En QR-kode er en stregkode, der kan scannes med en smartphone og indeholder en webadresse eller et telefonnummer. QR-koder bliver brugt til at sende brugeren til en hjemmeside, hvor der er mere information om et produkt eller en service. QR-koder kan også bruges til at downloade en app til en smartphone.

Hvorfor er QR code vigtigt?

En QR kode er en såkaldt “Quick Response” kode, der kan indeholde forskellige typer af informationer. QR koder bliver især brugt til at sende brugere til en hjemmeside, når de scanner koden med deres mobiltelefon.

QR koder er en effektiv måde at sende brugere til en hjemmeside på, fordi de er nemme at scanne, og fordi man ikke behøver at huske en lang URL-adresse.

QR koder kan også bruges til at give brugerne flere oplysninger om et produkt eller en service, f.eks. en QR kode på et produktet kan sende brugeren til en hjemmeside, hvor der er flere detaljer om produktet.

QR koder kan derfor være en rigtig god måde at få flere besøgende på en hjemmeside, og det er også en god måde at give brugerne flere oplysninger om et produkt eller en service.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.