Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er Unsubscribe?

Når man unsubscribe fra et nyhedsbrev eller andet, så melder man sig frameldt. Man siger at man ikke længere ønsker at modtage det pågældende nyhedsbrev eller det pågældende emne.

Læsetid: 1 minut

Hvad betyder Unsubscribe?

Unsubscribe er et udtryk, der bruges til at beskrive processen med at framelde sig eller afmelde sig fra et abonnement, en service eller et nyhedsbrev. Ordet unsubscribe kommer fra det engelske ord og betyder “afmelde”.

I dagens digitale verden er det almindeligt at tilmelde sig forskellige ting online, fra nyhedsbreve til online-tjenester. Når du tilmelder dig noget, bliver du normalt bedt om at give dit navn, din e-mail-adresse og andre personlige oplysninger. Disse oplysninger bruges til at sende dig information og markedsføre ting til dig.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage disse e-mails eller bruge tjenesten, kan du framelde dig eller afmelde dig ved at bruge ordet “unsubscribe”. For at afmelde dig skal du normalt finde afmeldingslinket i bunden af ​​den e-mail, du har modtaget, eller logge ind på din konto og afmelde dig der.

Når du afmelder dig noget, stopper du med at modtage informationer fra dette abonnement eller denne tjeneste. Dette kan være nyttigt, hvis du for eksempel ikke længere ønsker at modtage e-mails fra et nyhedsbrev, du tidligere tilmeldte dig. Afmelding kan også være nyttigt, hvis du ikke længere bruger en online-tjeneste, og du ikke ønsker at blive generet af markedsføringsmails fra dem.

Hvorfor er Unsubscribe vigtigt?

Unsubscribe er en af de mest vigtige funktioner på internettet. Det giver brugerne mulighed for at afmelde sig fra ting, de ikke længere ønsker at modtage. Dette er især vigtigt for nyhedsbreve og marketingmateriale. Unsubscribe giver brugerne kontrol over, hvad de modtager, og forhindrer, at de bliver oversvømmet med ting, de ikke ønsker.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.