Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er et Website?

Et website er en samling af interaktive websider på internettet, der normalt er tilgængelige via et domænenavn. Websiderne kan indeholde tekst, billeder, video og lyd, og har et formål med at informere, underholde eller sælge noget. Websites kan også være interaktive, hvilket betyder, at brugerne kan kommunikere med hinanden og med indholdet.

Læsetid: 1 minut

Website definition

Et website er et sted på internettet, som normalt består af en samling af html-filer og billeder. Websitet kan også indeholde andre filtyper såsom javascript, css og flash. Websitet kan tilgås via en internetbrowser ved at indtaste dens url i browserens adresselinje. Når browseren modtager html-filen fra webserver, gengiver den indholdet af html-filen som en webside.

Hvordan bruges Websites?

Indtast dit websted URL’en i adresselinjen i din browser. Hvordan finder jeg et websted? Søg efter et websted ved hjælp af en søgemaskine som Google eller Bing, eller finde en liste over websteder på en anden hjemmeside. Når du har fundet et websted, skal du klikke på det hyperlinked webadresse (URL) for at gå til webstedet.

Hvorfor er Websites vigtige?

En hjemmeside er et must for enhver virksomhed i dag. Det er her, kunderne vil kunne finde oplysninger om virksomheden og dens produkter eller ydelser. En flot og brugervenlig hjemmeside vil give et positivt indtryk af virksomheden og kan være med til at skabe flere kunder. Med en hjemmeside kan man også nemt og hurtigt komme i kontakt med kunden og give dem den bedste service.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.