Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er Workflow?

Workflow er den proces, der beskriver, hvordan et stykke arbejde skal udføres. Workflow kan angive de trin, der skal udføres for at fuldføre et stykke arbejde, og de ressourcer, der er nødvendige for hvert trin. Workflow kan også angive, hvornår et stykke arbejde skal udføres, og hvem der skal udføre det.

Læsetid: 1 minut

Hvad betyder Workflow?

Workflow er den proces, der styrer og automatiserer de opgaver, der udføres af mennesker og/eller maskiner i virksomheder. Workflow-systemer kan håndtere simpel arbejdsgang, såsom fakturering, eller de kan være meget avancerede og omfatte mange forskellige brugere, opgaver og afhængigheder. De fleste workflow-systemer giver brugerne mulighed for at følge deres egne opgaver, se andres status og se historikken for afsluttede opgaver.

Hvordan bruges Workflows?

Workflow er en funktion i mange computerprogrammer, der gør det muligt for brugeren at automatisere bestemte opgaver. Workflow kan for eksempel bruges til at sende standardmeddelelser til kunder eller til at oprette rapporter. Workflow kan også bruges til at styre adgangen til bestemte filer eller funktioner i et program.

Hvorfor er Workflows vigtige?

Workflow er vigtigt fordi det sikrer, at opgaver bliver udført på den mest effektive og effektive måde. Workflow giver også mulighed for at automatisere mange opgaver, hvilket sparer tid og kræfter.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.